TGIF – Work like a boss

a cup of life- gastenkamer work like a bossHappy Friday you guys! Ik schrijf deze post vanuit de zón, want wauw, wat een mooi weer is het! Ik geniet heel erg. Eigenlijk moet ik binnen weer verder met klussen en computeren in de zon gaat al helemaal niet lekker samen (als er allemaal typfouten in deze post zitten..) Maar voor deze vrijdagpost blijf ik nog even zitten. Hopelijk jij ook! 

Deze week ben ik elke dag aan het schilderen geweest in de gastenkamer, en weer aan het plamuren om vervolgens weer te schilderen. Op het moment dat je een muur een kleur geeft vallen oneffenheden zoveel meer op. En in dit geval werd het zo lelijk dat ik na het schilderen de muur nog de muur ben gaan repareren. Ik had gehoopt al meer foto’s van de gastenkamer te kunnen delen, maar deze kamer loopt nu wat achter op planning. En ik ben heel druk met een heel groot side project; oh er is zoveel wat ik daarover wil delen. Hopelijk kan ik over twee weken er meer over delen en dan ben ik niet meer te stoppen.

Dit weekend heb ik hulp van mijn broer en Hans om de vloer te leggen, begin ik aan de tuin en wil ik de vloer in de voorraadkast verven. Ik heb nog nooit een vloer geverfd, dus het lijkt me leuk! De leukste projecten zijn denk ik de projecten waar ik geen idee heb waar ik aan begin.

Volgende week ben ik weer terug met meer degelijke posts! Ik deel onder andere onze ‘tijdelijke slaapkamer’ (heb je de ‘tijdelijke badkamer’ post gezien?), een sneak peek van de gastenkamer en een fashionpost! Happy weekend! Liefs! X

Comments

  1. Ilse

    Wat een hoop moet er gedaan worden maar daar komt vast iets moois voor terug! Fijn weekend alvast!

  2. Yvon

    Ja, aan een nieuw huis is ontzettend veel te doen, en ik ben zeer benieuwd wat dat voor project zal zijn. Een fijn weekend gewenst.

  3. Wat leuk! Ik snap wel dat je lekker in het zonnetje zat hoor, soms moet dat kunnen toch!
    Ik ben wel heel erg benieuwd hoe de geverfde vloer eruit komt te zien. Succes verder met klussen.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.