The smile on my face

A Cup of Life fashion postAls ik objectief naar mijn leven probeer te kijken, dan kan ik zeggen dat de glimlach die jullie zo vaak op mijn gezicht zien oprecht is. Ik ben heel gelukkig met de dingen die ik doe en de dingen die ik heb. Ik heb een geweldige man waar ik uren over (en mee) kan praten en nog steeds zo dol op ben, een huis waar ik mij echt thuis voel en boven op alles mag ik de hele dag doen wat ik zo leuk vind: DIY’en en bloggen. Toch merk ik bij mijzelf dat ik lang niet genoeg waardeer en besef hóe gelukkig ik ben en mag zijn. Daarom ben ik de Happiness Project gestart (dit boek!).
Niet omdat ik niet gelukkig ben, maar omdat ik meer wil beseffen en waarderen dat ik gelukkig ben. En omdat ik denk dat ik nóg gelukkiger kan zijn, puur met de dingen die ik nu al heb en doe. Nu zijn het geen hele grote levensveranderende voornemens (oh, no no no), het zijn kleine dingen die ik wil aanpassen om nog meer te genieten van mijn leven dat ik nu al heb. En Hans doet mee, want het gaat ook een beetje over ‘ons leven’.  In de keuken hangt een papier met de ‘aanpassingen’ van deze maand. We herinneren elkaar eraan. Hans pusht mij bijvoorbeeld om eerder naar bed te gaan en ik motiveer hem om weer mee te gaan skeeleren. Ik vind het leuk en exciting!A Cup of Life fashion post A Cup of Life fashion post A Cup of Life fashion post A Cup of Life fashion post A Cup of Life fashion post A Cup of Life fashion post Kledingdetails: Jumpsuit H&M (a/w 2015), Schoenen Sacha (oud), Suède tas zelfgemaakt(tutorial hier!), Armbandjes H&M en Primark (a/w 2014), Oorbellen H&M (oud). 
Hans maakt, zoals je misschien wel weet,  altijd de foto’s voor een fashionshoot. We kijken hier allebei altijd erg naar uit omdat we zoveel plezier samen hebben tijdens een shoot. Het is dus makkelijk lachen op de foto’s. We moesten op dit moment zo hard om elkaar lachen. Meestal lukt het Hans dan niet meer om scherp te fotograferen, maar dit keer wel! Fijne dag! xx Shifra

Comments

  • Shifra

   Aah, je kent het al! Leuk! Ik last inderdaad dat er een derde deel komt! Ik zit nu dus in het eerste deel, maar wordt het onderwerp in de opvolgende delen niet een beetje uitgemolken?

  • Shifra

   Ja! I will! Ik denk er nog over na in welke vorm, maar ik ga zeker mijn ervaringen delen. :)

 1. Blijerd! Als jij zelfs een project start om nog te beseffen hoe gelukkig je bent… Dan moet ik dat misschien ook maar eens overwegen. Via je blog en je social media updates kom je altijd zo gelukkig over, en zoals je het hier omschrijft ben je dat ook, dat vind ik heel mooi en inderdaad bijzonder. Ik hoop dat dat allemaal fijn zo heel lang blijft! Plus, ik ben ook best wel benieuwd naar welke puntjes je dan op dat lijstje hebt staan…

  • Shifra

   Dankje Anne! Whaha, ik moest een beetje lachen om je tweede zin. Ik ben snel gelukkig hoor met de dingen die ik heb, maar ik vind dat ik het allemaal nog wel net iets meer mag waarderen. Soms voelt het een beetje alsof ik het te makkelijk voor lief neem. :) De puntjes die voor deze maand op de lijst stonden waren trouwens: vroeg naar bed, meer sporten, gezonder eten, actiever gedragen en opruimen! (ik geloof dat ik er nu één of twee mis).

 2. Heel goed van je, mooi project! Ik wil zelf binnenkort starten met project life. Stilstaan bij geluk wil inderdaad niet zeggen dat je ongelukkig bent maar bewuster wilt gaan leven. Ik zei het gisteren al, goed voor jezelf zorgen Shifra, daar hoort bewust genieten natuurlijk ook bij. ;-)

  • Shifra

   Aah, project life is ook leuk! Mooie motivatie om alles in te plakken en herinneringen te bewaren. :)

 3. Yvon

  Zeer leuke foto’s, is het geen idee, om een eigen bedrijfje voor fotoshoots op te zetten, je krijgt zeer zeker veel mensen die zoiets leuk vinden.

  Maar 1 ding, je staat er zeer leuk op……………………………………..:-)

  • Shifra

   Haha! Dankjewel! Een groot compliment! Maar het is niet mijn ding om daar een bedrijfje van te maken. Ik ben veel te druk met bloggen, en daar houd ik het even bij! ;-)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.