TIJDELIJKE BOB

“Hoe wil je je haar geknipt?”, vroeg de kapper vorige week. Even flitste er door mijn hoofd een “bob”! Ik vind het zo stoer en pittig.  Toch durfde ik niet zo rigoureus die beslissing te nemen. “In laagjes, zoals altijd”, antwoordde ik dus maar.  Maar eenmaal thuis wilde ik toch nog die bob. En dus vond ik na wat spelen met mijn haar een makkelijke manier om een tijdelijke bob te maken. In de video leg ik uit hoe ik met een elastiekje en een paar haarspeldjes heel makkelijk deze bob maakte. Fijne zondag! X Shifra

Comments

  • Shifra

   Nee, want nu heb ik dus de tijdelijke bob:) Prima voor nu! Misschien over 10 jaar wel. Als de babyfever me bevangen heeft, en ik dan -net als de meeste moeders- de schaar in mijn haar zet. Ik hoop het niet, want ik vind lang haar heerlijk. Maar af en toe heb ik momenten dat ik het korter wens. :)

 1. Leuk gedaan! Ik vind een bob ook altijd leuk staan! Maar om het weer te laten groeien is dan zo lastig me die tussenlengte. Ik heb mijn haar ooit in een opwelling in een bob laten knippen. Omdat ik een nieuw shirtje had gekocht waar dat leuk bij stond..ai..

  • Shifra

   Haha! Dat is wat mij ook weerhield bij de kapper. Toen ik goed nadacht bedacht ik me dat ik wel vaker dingen in een opwelling heb gedaan waar ik later heel veel spijt van had. Dus ik verbied mijzelf dat nu. :) Ik ben wel benieuwd hoe die bob bij jou stond!

 2. Ik heb de stap afgelopen woensdag in een wilde bui genomen. 25 centimeter is er van mijn haar af en het is nog een vrij lange bob geworden maar ik ben er zooo blij mee! Ik zou ook zeker zeggen dat je het gewoon moet doen als je het graag wil, het groeit ook zo weer aan en spijt krijg je echt niet!

 3. Ik ben vorig jaar dus wel in een spontane actie naar de kapper gegaan en een bob laten knippen. Helaas had de kapper me niet zo goed begrepen en had ze het veel ste kort geknipt. Jammer want nu wil ik nooit een bob meer.

 4. Tof! Ik heb een tijd geleden een echte bob laten knippen. Op dat moment was ik er erg blij mee, nu mis ik mijn lange lokken haha

 5. leuk filmpje, maar ik zal inderdaad je haar lekker lang laten want dat staat zooooooooooo mooi!! je mag echt blij zijn met zulk mooi haar…

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.