TIPS & TRICKS VOOR EEN LANGERE & VROLIJKERE STAART

Hey! Vandaag deel ik wat tips en tricks voor een perfecte paardenstaart! 1. Hoe je heel snel en makkelijk van je normale ‘slome’ staar, een vrolijke en levendige staart maak! En 2. een leuk trucje om je paardenstaart heel veel langer te laten lijken. Ik ben héél erg fan van deze manieren en sinds ik dit weet maak ik vrijwel nooit meer een paardenstaart zonder één of meerdere van deze tips toe te passen. Liefs! X Shifra

P.s Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube-kanaal ;-)

Comments

 1. visserannalaura

  Wat een leuke ideeën. Ik draag bijna geen staart meer omdat ik het zo saai vond worden maar dit zijn toch wel leuke manieren om op een niet zo saaie manier een staart te dragen. Misschien een tip bij die 2e tip is om bij je hele onderste staart je staart te maken met een doorzichtig elastiekje. Dan zie je namelijk helemaal geen elastiekje en valt het dus nog minder op. want een “gewoon” elastiekje zie je vaak ook zitten omdat ze dik zijn en een doorzichtig elastiekje is heel klein dus die zie je veel minder snel!

  • Shifra

   Ja dat is inderdaad nog een goede tip! Je zou ook een plukje haar om het elastiekje kunnen vouwen. :-)

 2. Oh, die tweede truc ga ik eens proberen! Ik wil ook altijd een mooie lange staart die dan over mijn schouder kan vallen haha.

 3. Wat leuk! Sinds ik korter haar heb (inmiddels weer tot ongeveer op mijn schouders, maar ik had het korter) vind ik een staart(je) ook een beetje saai, maar dit is wel heel leuk!

 4. Mijn haar is helaas nog niet lang genoeg voor een mooie staart! Eerst maar eens laten groeien (als dat lukt tenminste zet graag de schaar erin) maar de 2e tip ga ik zeker onthouden!

 5. Kayleigh

  Super leuke ideeën! Ik zou willen dat ik ook zulk mooi lang haar had. Ik heb middellang haar en mijn staart is meestal ongeveer 5 cm lang en dat vind ik erg jammer. Heb jij misschien tips om je haar sneller te laten groeien?

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.