TOMATEN UIT DE OVEN

DSC_9729 Tomaten heb ik eigenlijk altijd wel in huis. Zeker nu het zomer is, worden de tomaten nóg lekkerder en experimenteer ik er veel mee. Een tomaat is een echte vrucht die vrijwel altijd kan; lekker door salades, op de barbecue, in de wok, als bijgerecht of voor in de soep. Met wat andere ingrediënten die ik nu in huis had, maakte ik deze tomaten uit de oven.  Als je dit nog nooit hebt gedaan, kan ik het je echt aanbevelen. Een tomaat proeft zó anders uit de oven.

Ingrediententomaatkaas (1) Dit is niet echt een tutorial, omdat het eigenlijk allemaal voor zich spreekt. Ik heb bovenstaande ingrediënten gebruikt (deze had ik toevallig en zijn een hele fijne combi!), maar zoek lekker tussen je kruiden en maak verschillende combinaties! Wat ik altijd gebruik is kaas. Mmmm, kaas is mijn all time favorite in alles.  Dat maakt gerechten zo lekker smeuïg. Meng de kruiden met een paar eetlepels olie voordat je de kaas (en basilicum) erop doet.Recept: tomaten uit de oven Recept: tomaten uit de oven Eet smakelijk! xx, Shifra

Comments

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.