TUINFEESTJE IN MAXIJURK

BershkaNeeeeee, niet letterlijk een tuinfeestje ín mijn maxijurk. Gekkie! Ik in mijn maxijurk op een tuinfeestje! Haha. Ja. Zo ging het. Want zoals ik al eerder vertelde was ik vorige week mede-organistator van het tuinfeestje van mijn vader. Het was een ontzettend gezellig feestje, met heeeeeel veel lekker eten. As usual bij mijn ouders. En eigenlijk ook “as usual” bij mij als ik mede-organisator ben. Maar! Daar wil ik het niet over hebben: ik wil namelijk mijn schitterende jurk die ik die avond droeg in de spotlights zetten!DSC_2508 (1)Ik wachtte al heel lang op een moment dat ik deze mooie maxijurk kon dragen. En eindelijk kwam daar het quasi-chique tuinfeestje.maxidressAcupoflifeBershkaJurk: Bershka (s/s 13), gehaakt vest: Bershka (s/s13), Slavenarmband: juwelier.
De jurk valt zo elegant door de dunne stof. De hoge splits aan de zijkant maken het jurkje helemaal sexy af. Love it! Geef mij maar vaker chique tuin feestjes. :) xx Shifra

Comments

  1. nancy

    deze jurk kun je ook makkelijk aan op een easy going saturday.. of gewoon als je boodschappen gaat doen of een drankje drinken op het terras.. hij is echt heel lekker zomers!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.