WARME CHOCOLADEMELK MET MARSHMALLOWS

Warme choco met marshmallowsDit is één van de lekkerste dingen die ik twee jaar geleden leerde kennen van mijn Amerikaanse huisgenootjes: warme chocolademelk met marshmallows. Het is in Amerika van veel verschillende merken te verkrijgen in elk denkbare vorm; in pakjes, in shakes, kant-en-klaar, in bussen… In Nederland is het tot dusver nog niet kant-en-klaar te koop, maar het is gelukkig (GELUKKIG!) super eenvoudig zelf na te maken!Warme chocolademelk met marshmallowswarme chocolademelk met marshmallowsZoals je ziet is dit nét zo snel te maken als warme chocolademelk met slagroom! Stiekem is dit eigenlijk nog veel leuker. Smeltende marshmallows uit je warme chocolademelk vissen en verder laten smelten op je tong. Yum! De marshmallows smelten best snel, dus wacht hier niet te lang mee (Niet dat je er zolang van af kunt blijven. Althans, ik niet. :)) Je hoeft de warme chocolademelk natuurlijk niet per se “from scratch” te maken – en de marshmallows kunnen prima vervangen worden door spekjes!Warme chocolademelk met marshmallowswarme chocolademelk met marshmallows Proost! Dat er maar heeeeel veel koude dagen mogen komen, zodat we een goed excuus hebben om dit vaak te drinken!;-) Liefs, Shifra

Comments

 1. Ik ben echt dol op chocolademelk en dat vind ik zo lekker! Vooral als het buiten koud en stormachtig is. Ik ben benieuwd naar deze combinatie, want dat heb ik nog nooit gedronken/gegeten hihi. Wat een leuke foto’s trouwens :D

 2. Het marshmallow-gedeelte kan nog makkelijker, er zijn namelijk ook in Nederland mini marshmallows te koop waardoor je grote niet op hoeft te knippen :) bij winkels met Amerikaans food (Eichholtz in Amsterdam, sommige Jamin filialen en sommige AH XL’s) willen ze ze nog wel eens verkopen. Mijn lokale Albert Heijn (wat een XL filiaal is) heeft deze pakjes van Frisia in het assortiment: http://webwinkel.ah.nl/product/AH/203309/Frisia+Mini+marshmallows

  Die gebruik ik zelf liever dan volledige marshmallows die je kleiner maakt, is me te veel gedoe haha :D

  X Rosanne

  • Shifra

   Oh wat slim! Ik wist niet dat deze er waren. Ik woon bij een hele grote AH XL, maar zelfs daar waren ze niet te koop! Thanks voor de tip! xx

 3. Je kunt het bij het pannenkoekenrestaurant bij mijn ouders in de buurt wel bestellen, chocolademelk met minimarshmellows. Zooo lekker! Al heb ik ze inderdaad nog nooit in de winkel zien liggen, maar dit is wel een super slimme oplossing. :)

 4. Ja warme chocolademelk met marshmallows zijn heerlijk! Ik maak mijn warme chocolade gewoon altijd met stukjes chocolade. Zo lekker!

 5. Leuke blog heb je! Heb je net ontdekt via Life by Rosie, ik ga je followen :) En ik ben ook dol op warme choco met marshmallows, alleen op dit moment mag ik het niet omdat ik op dieet ben… Wil voor oud & nieuw weer in mijn galajurk passen!

  • Shifra

   Wat leuk! Welkom!:) En ohh, ik ken het! Ik drink dit ook niet teveel hoor! En als ik het drink ter vervanging van een toetje die dag. (plus: spekjes/marshmallows bevatten gelukkig niet zoveel calorieën:))

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.