Comments

 1. Leuk! Ben het heel vaak tegen gekomen op pinterest, en ik denk dat ik het toch maar een keer moet gaan doen!

 2. Marlies

  Wauw hij is inderdaad mooi geworden! Ik zie inderdaad vaak mensen waarbij de kleuren enorm door elkaar gaan doordat ze van de zijkant blazen, vind dat altijd veel minder mooi haha! Wil het zelf ook al tijden een keer gaan doen, maar vergeet het steeds en heb bovendien niet heel veel plek aan de muur ervoor :P

  • Shifra

   Oh vond je? Misschien een slechte föhn? Het duurt bij mij hooguit een minuutje. Ik zet mijn föhn op de warmste stand en houd hem heel dichtbij, dan smelt het zo!:)

 3. Rachel

  Hai Shifra, super leuke DIY!!
  Ik heb voor sinterklaas zo’n canvasdoek gekregen, maar we wisten echt niet waar we zulke krijtjes konden halen. Waar heb jij ze vandaan? Ze zijn namelijk erg mooi smal!
  Groetjes Rachel

 4. Voor de mensen die het föhnen lang vonden duren, kijk of je iemand ken met een verfbrander, dan ben je echt in een minuutje klaar! :) Ikzelf heb dit ook alweer 2 jaar geleden gemaakt en het mijn normale föhn duurde het echt heel lang en met de verfföhn was ik zo klaar!

 5. heel leuk! ik heb dit al vaker op pinterest gezien en vroeg me eigenlijk wel af hoe dat moest, het zag er zo schattig uit. ik ga dit even bij m’n favorite zetten, leuk filmpje.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.