We hebben altijd vesten en truien nodig

a cup of life fashionshoot Shifra 4Wauw, dit is lang geleden hè? De realiteit is dat ik de laatste tijd alleen maar in kluskleren loop. En ik ook niet bezig met met andere kleren. Ik raak zelfs een beetje in paniek als ik plotseling met een vriendin afspreek! Ik ben zó gewend om niet matchende, oude, loszittende kleren aan te trekken. Én ik moet zeggen dat ik ook niet zoveel winterkleren heb (nadat ik veel verkocht heb) en ze nu al eigenlijk helemaal niet meer wil kopen. Ik wil jurkjes en rokjes kopen. En zomer. En tegelijkertijd denk ik: het is Nederland. We hebben áltijd wel vesten en truien nodig.
a cup of life fashionshoot Shifra 3a cup of life fashionshoot Shifra 2a cup of life fashionshoot Shifra 5a cup of life fashionshoot Shifra a cup of life fashionshoot Shifra 1

Outfit details
Vest H&M a/w 2017 (nu in sale!)
Spijkerblouse (oud)
Broek H&M a/w 2017
Schoenen H&M a/w 2017
Horloge Daniel Wellington
Ketting H&M s/s 2017

Ik heb dus afgelopen week de grootste bestelling (bij H&M) ooit gedaan. Twee dagen daarna bracht de postbode de grooste doos die ik ooit van die winkel heb gezien. Zelfs de postbode moest lachen. Ik wist niet eens dat ze dit soort grote dozen hadden. Maar de doos zat vol interieurspullen én vesten en truien! ;-)
X Shifra

Comments

  1. Wat een tof vest en een superleuke outfit! Die gele muur <3 Ik ben benieuwd naar al je nieuwe H&M aankopen!

  2. Ik vind je outfit heel erg leuk. Ik heb best veel vesten en jasjes enz, maar truien hmm dat nog niet zo veel haha

  3. kIM

    Ik reageer normaal vrijwel nooit, maar damn girl! Wat een onwijs mooie foto waarin je haar heel nonchy in je gezicht waait en je het met je hand wil weghalen. Net een model, fietfieuw!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.