Wedding season is here!

a cup of life Shifra jumelet zomerjurk bruiloft-5Afgelopen vrijdag had ik de eerste bruiloft van nog meer die volgen deze zomer! Ik word heel blij van de zomer en het bruiloftsseizoen. Het is zo fijn en mooi om goede vrienden of familie te zien trouwen en hun liefde die dag extra te zien. En het is een goed excuus voor Hans en mij om een datenight buitenshuis (uit het stof!) te hebben. Hans zei afgelopen week dat hij het zo leuk vind om weg te gaan samen omdat we dan weer ‘normale’ kleren dragen. Ha, tja #reallife . Verbouwen (en überhaupt zwanger zijn) is allesbehalve sexy. En we lachen er nu veel om. En plannen extra datenights. Heb ik ook een weer een excuus om een nieuw outfit te kopen.

a cup of life Shifra jumelet zomerjurk bruilofta cup of life Shifra jumelet zomerjurk bruiloft-2a cup of life Shifra jumelet zomerjurk bruiloft-3a cup of life Shifra jumelet zomerjurk bruiloft-6a cup of life Shifra jumelet zomerjurk bruiloft-4a cup of life Shifra jumelet zomerjurk bruiloft-7Outfit details
Jurk Zara (s/s 2017)
Schoudertasje Pull & Bear (oud)
Ringen ASOS (a/w 2016)
Ballerina’s Minnatonka Moccasin
Horloge Cluse

Iets wat ik nog zo leuk vind aan het zomerseizoen zijn de vele foodfestivals! Heerlijk om met vrienden van tentje naar tentje te hoppen en ergens op een kleedje te eten. Als je het leuk lijkt om een keer naar een foodfestival gaan, ik geef vandaag muntjes weg voor Eten op Rolletjes op mijn Facebookpagina! Daar ga ik dit jaar ook heen!

Naar welke dingen kijk je uit in de zomer? :) X Shifra

Comments

  • Shifra

   You are right! Ik bedoelde Eten op Rolletjes 🙈 maar Rollende Keukens is ook heel leuk! Dat is ook nog de hele zomer :)

 1. Ah, dus van deze shoot was die mooie insta foto gisteren! Ze zijn allemaal mooi geworden :) Is het erg dat ik een beetje afgeleid raakte van het gekke platte dakje op de kerktoren?! Haha!

 2. Lotte

  Ik vind je outfits vaak leuk, maar als dit voor een bruiloft is ben ik beetje in shock haha.
  veel te kort en dan ook nog eens wit?! Echt not Done vind ik haha (als aanstaand bruidje zeg ik dit, maar ook gewoon als bruiloft gast enzo zou ik dit gek vinden als ik een gast dit zag dragen)

  Als ik t verkeerd begrepen heb en deze outfit niet voor de bruiloft is maar voor een festival ofzo dan is t wel leuk!
  Of als de bruiloft een thema had (wit en festival ofzo)

  Verder ben ik heel enthousiast over je blog altijd hoor, dat je niet denkt fat ik nu een zure chcik. Ben ;) maar ben verbaasd en weet zeker dat nog veel meer mensen dat zijn maar niks zeggen haha.

  • Daisy

   Hier ook verbazing! Had het echt niet leuk gevonden als iemand met een wit jurkje was gekomen op mijn bruiloft.

   • Shifra

    Ik was avondgast met een lang grijs vest erover, die het grotendeels bedekte, dus ik was niet “helemaal” in het wit😘 Maar ik zag daar meer witte jurkjes! (Ik zou het als daggast inderdaad niet gedaan hebben. :)

    • Tina

     Mensen gelijk met hun mening… Zucht. ik vind hem heel leuk! Ook voor een bruiloft. En je had er niet eens een vest overheen hoeven doen! Was dat niet warm?

     • Shifra

      Nee, vooral ‘s avonds was het wel lekker! Maar ik deed het vooral omdat hij anders net iets te kort (door mijn groeiende buik🙈) en wit was en zo brak het een beetje☺️!

     • Lotte

      Hoezo ‘zucht’? Ik mag toch best op een blogpost reageren en een mening hebben? Waarom staat de reactie optie anders open (om enkel te jubelen)? Bijna altijd vind ik Shifra super goed gekleed en ik ben een hele trouwe en enthousiaste lezer, volgens mij kan Shifra een keer een ‘kritische’ reactie echt wel aan hoor ;)

      En Shifra’s reactie verduidelijkt het in ieder geval: als feestgast is het inderdaad minder een ding dan als daggast. En blijkbaar is het dus ook niet een jurkje maar een soort playsuit, wat het weer wat minder erg maakt dat ie zo kort is!

      Nog steeds zou ik persoonlijk nooit wit aan doen naar een bruiloft en heb ik het bij bruiloften gasten eigenlijk ook nog nooit zien doen.. maar verderop heeft een bruidje gereageerd dat zij het niet erg zou vinden van haar gasten, dus het is heel persoonlijk!
      Voor de zekerheid heb ik als aanstaande bruid daarom ook gekozen voor een dresscode (heel simpel hoor, alleen geen zwart of wit staat erbij), omdat ik zelf die ‘kleuren’ niet bij een bruiloft vind passen.

    • Judith

     Haha Shifra, ik (de bruid van vorige week) las dit berichtje zojuist en ik vond zelf dat je er erg leuk uit zag op onze bruiloft! Van ons mocht iedereen lekker dragen wat hij/zij wilde. Zwart of wit gekleed (daggasten ook), we vonden dat allemaal prima! En jij straalde mooi in dat jurkje, het pastte ook eens goed bij het bohemian-sfeertje op de bruiloft :) Leuk jullie weer even te hebben gezien! Tot op een volgend feestje! xx Judith

 3. Daisy

  Oh, ik vind het ‘jurkje’ best mooi hoor maar issie niet erg kort?
  Zo kan je toch niet op je gemak ergens lekker zitten en al helemaal niet bukken..

 4. Anja

  Nou nou, wat een preutse mensen hier zeg. Ik vind het een harstikke leuk jurkje! En tegenwoordig zie je op bruiloften zoveel wit, naast de bruid. Zeker als avondgast vind ik dat prima kunnen. Ik vind het juist een typisch, schattig bruiloftsjurkje!

  • Shifra

   Yes! Maar het is meer een “playsuit” dan een jurkje, dus een jurkje met stiekem een broekje eronder. Dus misschien dat hij onder jumpsuits staat?

 5. Lisa

  Je ziet er goed uit Shifra! En nu ben ik wel benieuwd. Ik dacht namelijk ook dat wit not done was op een bruiloft, maar ik heb zelf zaterdag een bruiloft en heb nog een leuk cremewit jurkje liggen. Kan dit wel?

  • Shifra

   Het is volgens mij ook de officiële etiquette dat je geen wit mag dragen. En de eerste keren dat ik het zag op een bruiloft keurde ik het ook heel erg af in mijn hoofd. Maar op mijn eigen bruiloft gebeurde het ook en ik vond het niet erg! Maar los daar van, er zijn misschien bruidjes die het wel erg vinden. Dus met dat in mijn achterhoofd (en dat dit letterlijk het enige feestelijke outfit was op dat moment dat ik nog paste) heb ik er expres een groot grijs vest over gedaan om het te breken. Zodat ik niet hélemaal in het wit was. Maar je ziet ook hierboven in de comments dat meningen heel erg verschillend zijn. Idealiter zou ik zeggen, better safe than sorry. Dan loop je misschien zelf ook wat prettiger op de bruiloft. :) (Als daggast had ik het trouwens niet gedaan, omdat ik dan ook op de foto’s zou staan.)

   • Mirjam

    Ik denk dat het verschilt of je avondgast of daggast bent. Ik vind het not done als daggast of ik zou het vragen aan de bruid, maar als avondgast? Who cares wat je draagt. Je staat grotendeels van de avond toch in het donker te dansen.

 6. Kaylin

  Ik ben nog op zoek naar leuke zomerjurkjes en wat jij hier draagt komt zeker in aanmerking! Lijkt me lekker luchtig om te dragen ook. En wat straal je op de foto’s!

 7. Een superleuk jurkje en het staat je ook prachtig ! Maar voor mij persoonlijk zou dit veel te kort zijn, zou constant bang zijn dat ze men achterwerk zouden zien… ;-)

 8. Lisette

  Leef en laat leven, lieve lezers:)
  Sowieso heeft mosterd na de maaltijd niet zoveel zin, en om nu achteraf het feestgevoel te verstoren is ook jammer (zéker naar een zwangere en daarmee vaak gevoeligere vrouw!)

  :)

 9. Ik snap de discussie over de witte outfit wel. Ik zou het af laten hangen van het bruidspaar. Gewoon even checken als het vrienden zijn (thema enzo) en anders veilig spelen. Los daarvan een playsuit met mooie details!

 10. Ilse

  Wat een leuk jurkje en wat een mooie foto’s! En ik was ook afgeleid door die kerktoren.

 11. Jeetje al die meningen over je jurkje. Als bride to be zeg ik dat een wit jurkje makkelijk kan als avondgast!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.