DISCLAIMER VOOR WINACTIES


Deelname
Je doet mee aan winactie door een reactie achter te laten waarin je vermeldt dat je in aanmerking wilt komen voor de prijs. Soms wijkt de manier van aanmelding af of zijn andere voorwaarden van toepassing; lees dus altijd goed de instructies in het artikel van de actie.

Trekking
Ik zet alle deelnemers in een lijst en met behulp van Random.org wordt daar een winnaar uitgekozen. Na de trekking krijgt de winnaar hiervan bericht. De winnaar wordt ook bekend gemaakt op Facebook en/of Twitter. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Voorwaarden
Je moet aan alle voorwaarden die bij een specifieke winactie gemeld worden voldoen. Daarnaast moet je aan deze algemene voorwaarden voldoen. Alleen personen woonachtig in Nederland of België kunnen zich aanmelden. Per persoon is slechts één deelname toegestaan, ook als je hier verschillende mailadressen voor gebruikt. Bij constatering van meerdere aanmeldingen die afkomstig zijn van één persoon worden al deze aanmeldingen ongeldig verklaart. Correspondentie verloopt per e-mail, je bent zelf verantwoordelijk voor toegang tot je mailbox. De aanmelding moet voor de deadline van de winactie aangekomen zijn.

Disclaimer
Ik ben niet aansprakelijk voor (1) verloren-, vernietigde- of te laat aangekomen aanmeldingen; (2) typfouten of wijzigingen in winacties; (3) beschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren (al dan niet defect door levering); (4) levertijden of levergarantie en (5) technische problemen of invloed van derden die de winactie verhinderen of oneerlijk maken of die trekking, levering en/of correspondentie onmogelijk maken.

Door aan winacties op A Cup of Life mee te doen, ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden. Deze voorwaarden en de voorwaarden van een specifieke winactie mogen te allen tijden gewijzigd worden.