Zes outfits met zes kledingstukken

Zes outfit met zes kledingstukkenVandaag een speciale fashionpost! Niet één outfit, maar zés outfits! En dat niet alleen: ik gebruik maar zes kledingstukken! Ik merk hoe leuk het is om te mixen en matchen met je eigen kleding. En eigenlijk zijn de combinaties eindeloos. Nog steeds ontdek ik in mijn kledingkast outfits die ik nog nooit eerder heb gemaakt. Je hoeft maar één kledingstuk te veranderen en het voelt gelijk weer als een nieuw outfit.

Zes outfit met zes kledingstukkenDit zijn alle kleren die ik heb gedragen Ik heb ervoor gekozen om accessoires en schoenen niet mee te laten tellen. Die heb je vaak toch wel in de kast staan.

Zes outfit met zes kledingstukken (1)1. Een lekker sportief en casual outfit, perfect om even snel de stad in te gaan. Ik vind het leuk om een (lichte) trui op een korte broek te dragen.

Kledingdetails: Broek Hema, Trui Hema, tas H&M, ballerina’s H&M, horloge Fossil, haarband Primark.

2. Eigenlijk is dit een blouse met een rokje, maar door het samen te dragen lijkt het net een jurkje! Met sneakers eronder is het sportief en met hakken heel chique.

Kledingdetails: Rokje Hema, Blouse Hema, Sneakers Primark, Tas (gekocht in Ghana), Ketting (oud), Armband (gekocht in Ghana).Zes outfit met zes kledingstukken (3)3. Dit is een beetje mijn go-to outfit op makkelijke dagen dat ik lekker de hele dag thuis ben. Simpel en toch net wat bijzonder door de gave print op de blouse!

Kledingdetails: Blouse Hema, Korte broek Hema, Schoenen Primark.

4. Heerlijk outfit voor die zomerse zwoele avonden.

Kledingdetails: Jurk Hema, Hoed Weekday, Sleehakken (oud), Armband (gekocht in Ghana), horloge Fossil.Zes outfit met zes kledingstukken5. Maxijurken kun je niet alleen in de zomer te dragen, je kunt ze het hele jaar door dragen met een trui erover heen. En het staat ook nog eens heerlijk casual en boho.

Kledingdetails: Jurk Hema, Trui Hema, Ketting (oud), Tas Zara, Schoenen H&M

6. Het hele outfit heeft hetzelfde patroon, maar het wordt gelijk minder aanwezig zodra je één van de kledingstukken in een andere kleur doet. Perfect voor een koffiedate!

Kledingdetails: Rok Hema, Blouse Hema, Sleehakken (oud), Armband Primark.

Zes outfit met zes kledingstukken (4)Ik hoop dat je het leuk vond en ik je heb kunnen inspireren zelf ook nieuwe combinaties te maken met je kleding. Soms voelt het alsof je niets hebt om aan te trekken, maar een nieuwe combinatie van je eigen kleding, voelt echt weer als een nieuw outfit!  Afgelopen week trok ik uit gemak even snel een streepjesshirt op een bloemetjesbroek aan. Ik zou die combinatie zelf nooit hebben gemaakt, maar oh, wát stond het leuk! Weer een nieuwe combinatie!  X Shifra

Dit artikel schreef ik, obvious aan alle Hema kleding!;-), voor de HEMAblog! Bekijk hier welke artikelen ik én andere-bijna-net-zo-leuke-bloggers nog meer voor hen schrijven! 

Comments

 1. Wat een leuk idee Shifra, je hebt er ook echt iets tofs van gemaakt! Je hebt een leuke kledingstijl, lekker vrolijk en een tikje bohemian, I like! Die hoofdband van outfit 1 staat je ook leuk trouwens!

 2. Leuke combinaties! Het is altijd echt fascinerend om te zien hoeveel combinaties je eigenlijk met een paar kledingstukken kunt maken, eigenlijk doe ik dat ook veel te weinig haha

  Lieefs!

 3. Leuk artikel! Ik combineer er ook graag op los. Merk dat ik met minder kleding veel creatiever ben geworden.
  Nummer 5 op de foto is mijn favoriet ♡

 4. Leuke outfits stuk voor stuk! De maxi dress en het blouseje + rokje wat eruit ziet als kleedje zijn mijn favoriet! Handig he, hoeveel combinaties je met een paar stuks kan maken. Love it! Doet er me aan denken dat ik mijn kleerkast eens moet uitzoeken, ik maak altijd veel geïnspireerdere outfits als er minder keuze is :D! X

 5. Ik vind de outfit van de eerste foto, met de haarband het mooist! Dat shirt valt echt goed, past je perfect!

  • Shifra

   Jaaaa, ik ben heel blij met die trui! Ik draag hem heel veel! Wel moet ik er altijd een shirtje onder doen, omdat ik een iets te lang bovenlichaam heb en je dus snel mijn buik ziet. :(

 6. Arjanne

  Ik geloof dat ik even moet gaan shoppen bij de Hema! Ik dacht in het begin, oh die vindt ik leuk, die vindt ik leuk! En toen kwam ik erachter dat die items allemaal bij de Hema vandaan komen, haha. Leuke combinaties! :)

 7. Wendy

  Die damestop met ankertjes zoek ik al wéken. Ik zag hem bij onze Hema alleen is XS en XL. Daarna bij elke Hema gekeken waar ik kom en overal uitverkocht, in de webshop ook niet te vinden. En ik wil hem, ik wil hem, ik wil hem…. ;)

  • Shifra

   Is hij in de webshop ook al niet meer te vinden?:( Hij is echt heel leuk, ik heb hem al veel gedragen! Ik zal eens kijken in “mijn” HEMA! Ik zag ze net nog hangen, wie weet zit S of M (?) er hier wel tussen! Dan kan ik hem desnoods opsturen, als je wilt. :)

 8. Wat een leuk idee. Ik ben vooral fan van je maxi dress. Zo eentje heb ik ook nog op mijn verlanglijstje staan.

 9. Die maxi dress is zo leuk! Ik schrok ervan dat alle kleding van Hema kwam! (Ik had altijd het idee dat de kleding niet erg leuk was, maar ‘t is van mijn kindertijd geleden dat ik een kijkje nam bij de kinderkleding..) En alweer zulke leuke spontante foto’s! Hoe doe je het toch! :) Ik moet er wat ‘in leren’ om één item op meerdere manieren te combineren.

  • Shifra

   Ik had précies hetzelfde! Ik kocht nooit meer bij HEMA. HEMA was ook lange tijd een beetje tuttig en saai met zijn kleding hoor (vond ik). Maar ze hebben het afgelopen jaar hun productieproces verkort (is een keer op event verteld), waardoor ze meer met de trends mee kunnen gaan. Daarom zie je nu niet alleen hippere kleding, maar ook hippere spullen bij de HEMA. :)

 10. Ooh wat en heerlijk vrolijke blogpost. Zo leuk! En HEMA, daar was ik al verliefd op, maar nu heb ik nog meer de neiging om binnenkort even de kledingafdeling af te speuren naar leuke dingen. Zo tof, gewoon bij HEMA :D

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.