ZO MAG JE WEL MET JE ETEN SPELEN

Shifra's tipZo nu en dan kom ik iets tegen waarvan ik denk dat jullie het leuk zouden vinden om op getipt te worden! De Duitse instagrammer Khiesti is zo iemand waar ik jullie graag op tip! Zij maakt namelijk de meest geweldige en grappige foto’s van simpel alle daagse dingen gecombineerd met kleine schattige tekeningetjes! Ik vind het adorable en zó leuk dat ik het even met jullie wilde delen. De leukste foto’s zie je hieronder!Shifra 's tip Shifra's tip Shifra's tip Shifra's tip Shifra's tip Shifra's tip Shifra's tip Shifra's tip Shifra's tipJe zou eens moeten horen hoeveel ‘awwww-geluiden’ ik inmiddels al heb gemaakt bij het zien van al deze foto’s. Oh and there’s more! Ze maakt zelfs video’s, kijk hieronder.

Ik ben fan en vanaf vandaag haar nieuwste volger! Volg haar op instagram.com/khiesti. Liefs, Shifra

P.s Ik heb jullie mening nodig. Wat vinden jullie van dit soort posts? Boehoe of yaay? Ik dacht er aan om ongeveer één keer per maand een leuke tip te geven. Dit kan een hele leuke bijzondere woonwinkel zijn, maar ook een hele leuke DIY, een aanbieding, een lekker restaurant en ga zo maar door. Ik weet dat vele de échte DIY’s het leukste vinden, maar die kosten veel tijd. Helaas lukt het mij daarom niet om elke dag een DIY te posten (en te maken), maar ik wil wel graag nóg meer voor jullie schrijven. Om die reden zoek ik artikelen (die jullie ook heel erg leuk vinden!) om mee af te wisselen. Laat me weten wat je er van vindt! Ik doe mijn best een site te maken die zoveel mogelijk aan jullie wensen kan voldoen. :) En ook aan die van mijn hobby:) Liefs, Shifra

Comments

  1. Oh wauw, wat een creatief talent zeg! Die met die herfstbladeren en stoplicht is echt geweldig bedacht!
    Dit soort artikelen vind ik erg leuk, tips of ideeën; kom maar op! :D

  2. Mirthe

    Haha, wat leuk! Ik vind het super leuk als je af en toe een post hierover maakt, niet al te vaak (DIY’s en ook recepten blijven het leukste), maar lijkt me tof!

  3. Dit soort tips mag je wat mij betreft zeker vaker geven :) Heel leuk. Zelf heb ik ook niet veel tijd om het hele web af te zoeken naar dit soort creatieve dingen, maar om er zo achter te komen is voor mij ideaal. Stukje inspiratie, bedankt!

  4. Ianthe

    Haha wat lief zeg! Ik vind dit soort posts erg leuk, eens wat anders dan andere blogs ;)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.