Casual friday

a cup of life (32)Hi! Deze week was een beetje een gekke week. Al een paar weken leek ik een griepje te hebben die maar niet doorbrak. Tot dit weekend. Ik probeerde het nog te ontkennen door zondag gewoon dingen te gaan doen (SOMS helpt dit echt), maar zondagmiddag voelde ik dat ik had verloren. En daardoor heb ik bijna niet aan het huis gewerkt of aan DIY-projecten. Gisteren voelde ik me voor het eerst weer up & running. Deze week heb ik wel het plafond van de gastenkamer geverfd, maar in de verkeerde kleur. Ik vond al dat hij zo geel was, maar ik hoopte dat het licht zou opdrogen. Het bleek crème geel te zijn. (al die emmers lijken ook op zo elkaar!! Haha.) Ik hoop in ieder geval dat het nog snel genoeg droogt zodat ik ook nog de muren kan verven. In roze. Kleuren  zijn altijd leuk om te verven.

En heeeeeel stiekem, had ik dan ook nog hoop om zondag de vloer te leggen. Maar ik haal me altijd te veel in mijn hoofd.. Dus laten we het houden op geverfde muren.a cup of life (33)

MORE fun things! ->

 • Dit verhaal van Martha Stewart hoe ze een merknaam werd.
 • Deze housetour geeft me heel veel inspiratie!
 • Hans is vandaag jarig! We vieren het niet heel erg, maar we aten pancakes als ontbijt (foto hierboven), er vliegen ballonnen door het huis en we eten de hele dag door taartjes. (en ik hoop dat zijn cadeautje vandaag nog binnen komt, auw. :( )
 • Gisteren ontdekte ik Den Bosch een Sissy-boy outlet. Vol met spullen die vrijwel allemaal 60% waren afgeprijsd. Ik kocht er een ouderwets badmintonsetje, een zomerjurkje, een theedoek.. Er waren veel leuke spullen. Mocht je een keer in Den Bosch zijn, hij zit vlak voor De Arena.
 • Deze taart. Perfect voor Pasen, als je daarvoor speciaal dingen maakt. (Ik heb voor het eerst in jaren geen taart gebakken voor Hans verjaardag en deze taart o.a besteld. Hij is gek op tompouce.)

Wat zijn jouw weekendplannen? En heb jij nog FUN things gespot? :) X Shifra

P.s Bedankt voor al jullie begrip dat het een beetje gekke blogweek was. En dat er dinsdag zelfs helemaal niets kwam. Het is een hele overwinning voor mij om níets te plaatsen, maar I learnt the hard way.  Extra fijn om te merken als jullie er zo lief & begripvol mee om gaan.

Comments

 1. Gefeliciteerd (met) Hans! Je kunt niet altijd alles plannen, en dat maakt toch ook niet uit. Fijn dat je je weer een beetje beter voelt, ziek zijn is zo niet leuk! Die taart voor Pasen is echt te gek! Zo mooi strak!

 2. Ilse

  Van harte gefeliciteerd (met) Hans. En die taarten zien er lekker uit!
  Ik ga morgen opruimen en wat dingetjes in huis doen en morgenavond naar mijn ouders en natuurlijk widm kijken! En zondag zijn we ook nog bij mijn ouders.

 3. Bianca

  Van harte gefeliciteerd Hans!
  Leuke tips trouwens! Ik ben gek op interieur make-overs en gooi bijna elke dag wel iets om in ons interieur *oeps*
  Wij hebben heerlijk een rustig weekend voor de boeg. Straks eerst mijn nieuwe telefoon ophalen (iPhone 7 Plus; YES!) en daarna uit eten met mijn man (wat klinkt dat toch steeds oud en zelfs na 10 jaar went het niet haha).
  Fijn weekend voor jullie!

 4. alsnog gefeliciteerd oeps beetje laat haha…
  Vrijdag heb ik gewerkt, zaterdag heb ik de keuken helemaal gesopt en opgeruimd en vandaag ga ik vanavond met collegas naar de film fifty shades :D geniet nog van je zondag

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.