CHIQUE KLEDING VOOR ZOMAAR

CHIQUE KLEREN VOOR ZOMAARIk koop soms de meest prachtige jurken zonder mijzelf af te vragen wanneer ik die ooit kan dragen. In mijn enthousiasme en verliefdheid op de jurk in de winkel vergeet ik alles en zie ik enkel hoe prachtig zij mij staat. Voordat ik het weet hangen er extravagante jurken aan stoffige klerenhangers, terwijl ze vrágen om gedragen te worden. Maar een juiste gelegenheid ontbreekt. CHIQUE KLEREN VOOR ZOMAARNu zijn er mensen die zich niets aantrekken van ‘gelegenheden’, en er dagelijks zo mooi en extravagant erbij lopen. Ik vind het prachtig als ik zo iemand tegenkom, maar zelf durf ik het niet zo. Al snel voel ik me zo ‘overdressed’ en stiekem ook een beetje de aandachttrekker. Maar het valt mij op, dat iemand níet overdressed bevonden wordt als zij zich altijd zo extravagant kleed. Zou het een kwestie van wennen en van dóen zijn? Gewoon eens die prachtige jurk uit de kast trekken als je naar een doodgewone lunch met een vriendin gaat. Zouden mensen mij dan op den duur ook minder overdressed vinden, en nog belangrijker: zou ik zelf ook dit gevoel hebben? Ik weet het niet. Tot die tijd koop ik, zolang ik niet wekelijks a la Gossip Girl een chique feestje heb, als excuus die mooie kleren voor een fashionshoot op mijn site. Of om lekker thuis voor de spiegel verkleedpartijtjes te houden, dat werkt namelijk ook.fashionblogger, fashion, cirkelrok h&m, rok h&m, trui mango
fashionblogger, fashion, cirkelrok h&m, rok h&m, trui mango
fashionblogger, fashion, cirkelrok h&m, rok h&m, trui mango
fashionblogger, fashion, cirkelrok h&m, rok h&m, trui mango Kleding details: Trui Mango (a/w 2014), Cirkelrok H&M (a/w 2014), Panty Hema, Schoenen s.Oliver (a/w 2014), Armbandje H&M (a/w 2013)
Liefs, Shifra

Comments

 1. Komt me best wel bekend voor! Ik draag zelf stiekem nooit jurken, liever rokjes! Maar ook ik voel me dan wel eens ‘overdressed’! Ik vind dat dit je onwijs leuk staat, en wat een spontane, vrolijke foto’s! Liefs, Stella!

  • Shifra

   Ja, precies! Het kan eigenlijk bij elk kledingstuk, je overdressed voelen.. Zo stom eigenlijk, want wie of wat bepaalt dan dat je overdressed bent? Maarja…

 2. Ik vind deze outfit helemaaaaal niet overdressed, juist super leuk en toch casual door die trui. Ja ik vind ‘m leuk :D

 3. Deze outfit kan in ieder geval goed hoor voor dagelijkse dingen ;).
  Ik heb ook de mooiste en meest chique jurken in de kasten hangen, die ik dus ook nooooit draag. Maar ja, ze hangen ook mooi in mijn kast denk ik altijd maar als ik weer een jurk koop.

 4. Leuke outfit! ik vind je het rokje echt heel leuk staan, de trui ook hoor maar vooral het rokjes is zo mooi. En wat betreft overdressed? persoonlijk heb ik soms het gevoel dat ik er die dag heel mooi uit mag zien, ik voel mezelf dan soms echt veel fijner in een mooie jurk of een leuk rokjes. Ik draag het dan dus ook gewoon. Mijn mening: aantrekken op het moment dat je er zin in hebt en of dat nou thuis is of tijdens een feestje………… dat maakt niet uit.

  • Shifra

   Dat is ook zo, je vóelt je meteen zoveel mooier als je prachtige kleren aan hebt! En als diegene het met veel zelfvertrouwen draagt, valt het ook al gelijk iets minder op…

 5. Renate

  Hihi, ik vind deze outfit heel leuk en totaal niet overdressed.
  ”Vroeger”, toen ik nog een puberend pubertje was, droeg ik (sweet) lolita, inclusief hoge plateauzolen en petticoats.
  Vergeleken daarmee, is deze outfit heel braaf :)
  Draag gewoon waar je je zelf goed en mooi in voelt zou ik zeggen.
  Ik heb er totaal geen spijt van dat ik me vroeger lekker ”anders” kleedde, al moet ik zeggen dat ik er tegenwoordig behoorlijk saai uit zie..
  Leuke outfit op de foto’s trouwens :)

  • Shifra

   Waaaaauw, dat zijn pas gedurfde outfits!! ;-) Wat gaaf dat je dat als puber (=vaak onzeker) durfde! Ik zou het nu nog eerder durven dan vroeger..

 6. Ianthe

  Wat een leuke outfit!
  Ik neem mezelf altijd voor om me lekker niets aan te trekken van wat anderen denken, maar helaas heb ik het daar toch nog erg moeilijk mee. Ik voel me op de uni al snel overdressed, iedereen loopt in een trui en een broek maar ik ben echt een rokjes-meisje. Je zult mij zelden in een broek zien, maar als ik een keer een grote statementketting of een specialer rokje als bijvoorbeeld leer aan wil dan twijfel ik toch wel vaak of het wel naar school kan omdat het tegenover al die simpele outfits er echt uitspringt..
  Ik ga me morgen lekker niets aantrekken en mijn (nep) leren rokje aandoen, nah ;)

  • Shifra

   Oh, ja nou precies! Je voelt je tussen alle ‘saai geklede mensen mensen’ op de uni, als gelijk heel erg opvallen.. Maar wat stoer dat je morgen gewoon dat leren rokje aandoet! Ik doe met je mee, en trek dit weekend (bij de doodgewone lunch met mijn vriendin) dit outfit aan! :)

 7. LAVIEdecherry

  Ik vind dit rokje ook prima voor overdag! Erg leuk!! Bovendien is hij door hem te combineren met de trui, best casual!

 8. Michelle/misschienzelfstwee

  Ik volg je nog niet heel erg lang, maar wat ben je toch een heerlijk vrolijke meid! Jij doet me er altijd aan denken dat de meeste mensen wel wat vaker mogen lachen. Het maakt een mens zo mooi :)
  Leuke outfit, ik snap je probleem hiermee heel erg.. Ikvoel me ook al snel overdressed terwijl ik het bij anderen geweldig vind. Misschien is langzaamaan opbouwen en gewoon doen wel een goed idee. (Heb nog twee prachtige jurken in mijn kast hangen, ONGEDRAGEN. Schandalig eigenlijk…)

  • Shifra

   Wat ontzettend lief MIchelle! Dankjewel! Ik zit blozend (ja echt) achter mijn computer, omdat ik je comment zo overweldigend vind. En wat betreft overdressed.. ik ga het inderdaad langzaam opbouwen! En ik ken het, bij sommige -ik durf het haast niet te zeggen- zit het prijskaartje er nog aan!! Haha, heel schandalig.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.