D.I.Y CHANEL PARELTRUI

ZELF PARELS, trui, diyStippen zijn weer in! Of weer, vorig jaar waren ze eigenlijk ook al in de mode. Maar ik moet altijd een beetje wennen aan de trends voordat ik er zelf ook aan begin (weten jullie de kattentrui nog?). Maar mijn modegevoel is zich weer aan het acclimatiseren en nu wil ik ook meedoen aan de ‘Polka Dots trend’. Daarom restylde ik mijn oude zwarte trui tot een chique Chanel Pareltrui. Of ja, niet een échte Chanel. Maar hij had zó van Chanel kunnen zijn. :) DIY chanel pareltruiMijn inspiratie haalde ik  uit de modeshow van Chanel eerder dit jaar (s/s 13). Alles was zo mooi bepareld (google de plaatjes maar eens). DIY PARELTRUIBenodigdheden: een (oude) zwarte trui, veel parels (XENOS heeft mooie parels), stevig zwart draad en een naald. zelf pareltrui maken, zelf chanel Ik vond het leuk om kleine parels met grote parels af te wisselen, dus ik gebruikte de grootste en kleinste parels die ik had. Deze naaide ik stuk voor stuk op de trui, afgewisseld klein-groot (op gevoel). Op de mouwen gebruikte ik alleen kleine parels (draagt fijner:)) Doordat parels vrij zwaar zijn en ze ook niet zo dicht op elkaar zitten is het handig om elke keer je draad af te knippen en weer een nieuwe draad bij elke parel te gebruiken.DIY CHANEL PARELTRUI Ik schrijf het nu heel makkelijk, maar verkijk je er niet op (zoals ik, haha!). Het is nog best een flink karweitje! Maar zolang je het lekker in gezelschap of bij de televisie doet, raak je er niet op uitgekeken.
Diy chanel pareltrui DIY CHANEL PARELTRUIdiy chanel pareltruiDIY CHANEL PARELTRUIIk houd ervan deze trui extra chique te maken door mijn outfit voor de rest rustig en zwart te houden. Dankjewel dat ik dit met je mocht delen! Liefs, Shifra

Comments

 1. Erg knap gedaan! Inderdaad leuk om zelf te maken. Ik ben altijd zo bang dat ze eraf vallen als je ze in de winkel ziet hangen, vaak zitten ze erg los.

  Veel plezier met dragen!

  • Shifra

   Ja klopt! Al meerdere truien met versiering zijn zó bij mij stuk gegaan. Maar deze trui doet het vooralsnog heel goed! Ik heb de parels heel goed vastgezet en ik was deze trui met de hand :)

 2. Heel leuk gedaan Shifra! Niets voor mij (zoals geen enkele DIY, ik ben daar echt een kluns in), maar zo leuk om naar te kijken :)

  • Oh geloof me, ik was (en soms bén) net zó onhandig! Zo liet ik pas een pan klaargemaakte pastasaus op de grond vallen (en dat was zeker niet de eerste keer). :) Maar met wat geduld en motivatie kom je ver, ook bij deze pareltrui! En na veel DIY’en wordt je vanzelf handiger, echt:) Nu nog in het dagelijks leven…

 3. Leuk dat je iets in je eigen stijl namaakt. Vind het soms zo belachelijk hoe duur sommige kledingstukken zijn. Nog leuker om het dan zelf na te maken :)

 4. Wauw, deze is echt supergoed gelukt (:
  Ga ik zeker zelf eens uitproberen als ik een trui heb die ik wil pimpen ^^

  Liefs, Liese
  [link en reclame verwijderd door moderator]

 5. Linda

  Wat ontzettend leuk! Niet aan mij besteed, ik ben daar veel te onhandig voor haha, maar wel heel erg leuk! ;D

 6. Wauw leuk! Zowel deze trui, als de vorige pareltrui.
  Zodra ik heb besloten welke trui ik ook wil DIY’en, gebruik ik zeker deze tutorials :D

 7. Marlies

  Wat is ‘ie leuk geworden, staat je mooi!
  Meteen even je link tussen de comments aangeklikt, nieuwsgierig haha, en die met de parels op de schouders vind ik ook érg mooi gelukt, bij die zijn vooral de verschillende formaten parels zo mooi :)

 8. Yvon

  Je hebt steeds zulke leuke ideetjes om de kleding weer nieuw te maken………:-D

  Ik ga dit zeer zeker met mijn nieuwe zwarte trui doen.

  Moet wel even parels gaan kopen.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.