Appels plukken

appels-plukken-2-1Dit was echt één van de leukste date in tijden: appels plukken. For real. Het ziet er al schattig en lekker kneuterig uit, maar het is nog zoveel leuker dan dat. Ik ben heel blij dat we er dit weekend tijd voor vrij hebben gemaakt! Het was fijn om samen iets te doen, echt aandacht voor elkaar te hebben en lekker midden in de natuur te zijn. Ik ben blij dat we er ook zoveel foto’s hebben gemaakt, want dit is een heerlijke, warme herinnering om aan terug te denken.  Originele date idee: appels plukkenOriginele date idee: appels plukkenDate: appels plukken appels-plukken-6Originele date idee: appels plukken Appelplukboomgaard Zaltbommelappels-plukken-7

Shifra’s outfit
Vest: Urban Outfitter (a/w 2016)
Jurk: H&M (s/s 2016)
Panty 30 dernier: Hema
Laarzen: Hunter Boots
Sjaal (oud)
Ketting (oud)
Originele date idee: appels plukken appels-plukken-8Originele date idee: appels plukkenHans’ outfit:
Blouse: Jack & Jones (a/w 2016)
Shirt: WE
Broek: Jack & Jones (a/w 2015)
Schoenen: Manfield
Horloge: Daniël Wellington

Appels plukken zaltbommel Originele date idee: appels plukkenDe appelboomgaard waar wij heen zijn geweest zat toevallig vlak bij ons huis. Het is een prachtige boomgaard en de appels waren zo lekker. Perfect ‘crispy’ en zoet/zuur. We namen een heel mandje appels mee en we zijn van plan deze week nog even snel terug te gaan voor de laatste plukdag. Daar zijn deed ons dromen van ooit, later, ook een stuk land te hebben. Tussen alle huizen voel ik me soms zo opgeslokt, alsof ik niet echt op aarde leef, maar in een bubbel van veel steen. Als ik dan op zo’n stuk land loop en in de verste verte geen auto’s of huizen zie, een paar keer diep de frisse lucht ademen, voel ik zoveel rust. Echt heerlijk. Bij thuiskomst heb ik gelijk een appeltaart gemaakt en vandaag maak ik er nog eentje. (ik bedoel, ik heb een excuus nodig om nog een keer appels te kunnen plukken.) Deze week zijn de laatste plukdagen voor veel appelboomgaarden. Als je toevallig in de buurt  bent van Zaltbommel, dit is de boomgaard waar wij zijn geweest. De boomgaard was groot en relatief rustig. We zijn lange tijd in een gedeelte gewoon alleen geweest. Oh enne insiders tip: achteraan hangen de lekkerste appels. X Shifra

Comments

  • Shifra

   Bedankt!! En zelf! (Als de foto door iemand anders gemaakt is, zet ik er altijd credits bij)

  • Shifra

   Dankjewel!! Ik ben ook nog steeds heel blij met de laarzen! Pas liep ik in de winkel en toen lachte een volwassen vrouw met haar -denk ik- dochter van volwassen leeftijd, mij in het gezicht uit om mijn laarzen. Van een afstandje zag ik ze al lachen, niet doorhebbend dat om mij ging, totdat ze voorbij liepen en naar mijn laarzen keken en zeiden: “het zal wel de nieuwste mode zijn, ha ha.” Ik was sprakeloos. En rood.

  • Shifra

   Thanks! Ik ben er ook heel blij mee, hij zit zo lekker! Ik heb hem zelfs daarom nu ook in het okergeel besteld! :)

 1. Wat een heerlijke blogpost weer en wat een geweldige foto’s! Ik word er helemaal vrolijk van. Appels plukken is inderdaad superleuk. Wij zijn ook fan en als cadeautje ook nog eens allemaal lekkers van je zelf geplukte appeltjes maken :)

 2. Héél erg leuk! Ik zag al een foto op Instagram (de bovenste) en die vond ik zó lief! Echt een lief, kneuterig artikel. Dit soort dingen vind ik ook altijd zo fijn om te doen, kleine lieve dingetjes samen :)

 3. ah wat een lieve, stralende, en romantische foto’s!
  En lijkt mij ook echt super leuk om te doen <3 Saampjes appels plukken! Echt zo'n leuk sfeertje.

  Liefs,
  Evelien

 4. Dit ziet er echt zo onwijs leuk en romantisch uit, idyllisch gewoon! Je hebt echt een glimlach op mijn gezicht getoverd.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.