DE GENDER REVEAL! Het is een…

Erachter komen wat de gender van onze baby is samen met onze beste vrienden was (bijna) spannender dan de eerste man op de maan. En dat zie je op de video. Ik was ZO nerveus en sprakeloos. Ondanks dat je weet dat óf een meisje óf een jongen is. Het wordt geen giraf. En dat maakt het de beste verrassing ooit: hoe dan ook komt er iets positiefs uit! Voor Hans en mij maak het ook echt niet uit. Ik wilde een jongen of een meisje; de ene dag was ik meer voor een meisje en de andere dag meer voor een jongen. Maar je kunt zien dat ik helemaal in schock ben op het moment dat ik erachter kom. Ik word emotioneel, ik ben niet mezelf en ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Maar ik ben heel blij! EN GÉLUKKIG hebben we de beelden nog.

Vorige week maandag had ik een echo en schreef de dokter de gender op een briefje. De envelop gaf ik aan mijn vriendin, Emma. En die maakte een uur voor het feest de envelop open. Zij vulde een pinata met roze óf blauwe vulling. Gemengd met goud, om het iets minder stereotypisch te maken. (maar vooral omdat dat beter paste bij de styling van het feest. Details.)

Vlak voor de onthulling kozen onze vrienden een team: team boy or team girl. (want: life is a competition.) En daar heb ik natuurlijk een foto van gemaakt! Ha. Ik koos team boy, Hans koos team girl. Lekker als ouders nu al verantwoord verspreid. Maar ook omdat ik het echt niet wist. Hans had echt het sterke voorgevoel een meisje, ik had ook altijd het voorgevoel een meisje. Maar de manier waarop hij/zij bewoog op de echo, de NUB-theorie die ik had toegepast en nog meer van dit soort feitjes/fabeltjes, wezen allemaal op een jongen.

En toen was daar de gender reveal. Het was zo mooi. Liefdevol. En eng. Geschokt. TEARS. FEELINGS.
Ik vind nu zwanger zijn al 2 x zo leuk wetende wat er in mijn buik zit! Het schept veel meer een band en ik weet meer waar ik aan toe ben. We weten nu hoe het begin van onze groeiende familie er uit ziet, dat de oudste altijd een meisje/jongen zal zijn.

Ik ga nog veel meer delen van mijn 25th birthday + de gender reveal! Er komt nog een een styling post van het feest + ik leg uit hoe ik onze pinata heb gemaakt! Het is aanrader om op deze manier erachter te komen of je een meisje of jongen krijgt. Ik had het niet anders gewild.

Ik ben blij om dit soort grote dingen met jullie te kunnen delen! Bedankt voor alle betrokkenheid; ik vond het zo leuk en lief om te merken dat jullie bijna net zo nieuwsgierig waren als ik. Liefs, Shifra

Comments

 1. Ooooh ik zat echt scheel te kijken haha.. dacht zie ik nu blauw of roze? :P En toen las ik eronder verder en stond t daar gewoon al haha. Prachtig, een meisje!
  Mijn oudste is ook een meisje en nu is er een jongetje op komst. Zo bijzonder!

 2. Evelien Coufreur-Blaauwendraad

  Ah, lekker janken op de vroege morgen hier 😁 wat mooi om te zien! GEFELICITEERD

 3. Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik dacht al een restant roze confetti op de achtergrond in een van je instastories te zien. Had ik het dus goed 😊

 4. Ik ben er expres vroeg voor uit bed gekomen hahahahah. ernstig dit! Wat super leuk jij wordt ook een meisjesmama <3 <3 Ik had het stiekem gedacht :D

  Liefs

 5. Ah wat ontzettend leuk! En zo leuk om je enthousiaste en verraste reactie te zien :) Zo leuk dat jullie straks een klein meisje hebben. Gefeliciteerd!

 6. Milou

  Gefeliciteerd! wat een onwijs leuke en emotionele manier om er achter te komen wat de gender van je kleintje is! Echt super gefeliciteerd!

 7. Annelies Bouwman

  Whooo! Gefeliciteerd!!
  Die opmerking aan het einde op je feestje…. Een jongen was ook leuk geweest. :-) die hebben wij ook heel veel gekregen! Geniet er lekker van!
  K loop nu weer een paar weken op je voor :-) bijna 24 weken zwanger van een meisje! 😍😍
  Ben benieuwd naar al jouw verhalen, jullie verhalen natuurlijk

 8. Aaah ik vond het zo spannend om te kijken, haha! Gefeliciteeeeerd! Wat onwijs leuk. Snap heel goed dat het nog meer een band kweekt nu je weet wat er in jouw buik groeit. Geweldig mooi! Enjoy jullie!

 9. Ah zo leuk om te zien! En zo bijzonder he om te weten wat er in je buik zit. Dat maakt het meteen nog een stukje echter vind ik. Geniet ervan!

 10. Ilse

  Onwijs mooi om te zien! En wat een bijzondere video! En ik had het goed geraden, haha

 11. Gefeliciteerd met jullie meisje! Onwijs tof dat jullie dit hebben gedaan met vrienden en familie erbij, dat lijkt me onwijs spannend! Een meisje in je buik Shifra, hoe leuk!!

 12. Jaaaaa. Eindelijk weten we het dan nu ook! Zo leuk gedaan, met die piñata! En leuk dat het een meisje wordt. Tuurlijk was een jongen ook. Leuk geweest ☺️. Maar het is gewoon fijn dat je het nu weet en dat je lekker gericht kunt gaan shoppen. Have fun!

 13. Wat hebben jullie dat onwijs leuk gedaan met die pinata!!!! Echt heel tof! Prachtig feestje en wat leuk om er op die manier samen achter te komen.
  Ik vond zwanger zijn beide keren ook leuker toen ik het geslacht eenmaal wist haha: lekker losgaan met verf op de muren en shoppennnnnn en de naam vaststellen <3
  Alvast welkom in de wondere wereld van tule en glitter ;-)

 14. Yvon

  Van Harte gefeliciteerd met de dochter die jullie gaan krijgen. En toch niet voor niets de kamer roze geverfd………………………:-D. Ontzettend veel fijne kraamtijd verder gewenst.

 15. Kaylin

  Ik kijk niet graag vlogs maar jullie video’s zijn een uitzondering. Het is zo leuk dat je deze intieme momentenook deelt met ons. Het meisje zal omringt worden met heel wat liefde.

 16. Aaaaah ik weet precies wat je bedoelt met “de liefde die je voelde” met alle lieve mensen om je heen! Wauw, een meisje! Zo leuk :-D

 17. Yvonne

  Lieve Hans en Shifra,
  Ik volg de blog al een lange tijd maar heb nog nooit gereageerd. Nu wil ik jullie van harte feliciteren met een komst van jullie baby. Ik was ‘team meisje’ :). Ontzettend leuk en mooi hoe jullie dit onthuld hebben. Jullie meisje komt in een warm en liefdevol huis terecht!!!!!
  Geniet van deze tijd! En geniet van de dagen in Barcelona!
  Geniet vooral samen maar dat hoeft jullie niet verteld te worden. Jullie zijn een prachtig stel!

 18. Bianca

  Wat geweldig! Ik zat in het verkeerde team, maar zo leuk dat het een meisje is! Gefeliciteerd!
  BTW: Geniale opmerking ‘dat het geen giraf is’ hahaha!

 19. Marinke

  Owwwww shifraa een meisje!!! Wat super leuk!! Gefeliciteerd! Wat gaaf om te zien hoe blij jullie zijn!zelf heb ik ook een dochter van net 1 jaar, enorm genieten geblazen!!

 20. Wat geweldig voor jullie! Ik dacht echt dat het een jongen was door het blauwe in de snapshots van vorige week, maar het is dus een meisje! Wat ontzettend gaaf, ik zou ook heel graag een dochtertje willen ooit. Geniet ervan! Malou x

 21. Oooooh ik word zooo vrolijk van jullie feel Good video’s! Zo enorm leuk hoe jullie dit aangepakt hebben <3 En natuurlijk van harte gefeliciteerd!

 22. Waauww! Van harte gefeliciteerd! Zo leuk, wat zijn jullie een prachtig stel! Geniet van deze tijd en van elkaar!

 23. Wendy

  Superfijn om jullie te volgen! Ik kan niet wachten op de styling van jullie meisjeskamer, de geboortekaartjes, de kledingstyle van je kleine meid… surprise me!!:-)

 24. Wat leuk Shifra en Hans! Wat een toffe manier om erachter te komen en wat heerlijk dat jullie het nu gewoon weten! Shop ze in Barcelona, hopelijk lukt het je om leuke Spaanse winkeltjes te vinden met toffe kleertjes!

 25. Fransien

  Geweldig! Wat leuk een meisje! Onze eerste klein kind is een kleindochter!!!!!
  Wat zijn we blij met een kleinkind en wij wennen er aan om straks opa en oma te zijn.

 26. Suuz

  Aaaaahhh GEFELICITEERD!!! ik dacht ook een meisje,, zag roze confetti!!

  Super super leuk! ik kan niet wachten op alles wat je nog met ons gaat delen, geniet in Barca!
  Liefs

 27. Judith

  Spoiler alert in de tekst…haha
  Gefeliciteerd💕🎀🍼
  Team girls!
  Groetjes, judith

 28. Lisette

  Ontroerend idee hoor, dat er een klein lief meisje on her way is👶🏼… heel veel gelukwensen voor jullie, Hans en Shifra! En wat leuk, een reactie van de aanstaande oma ertussen😄. Jullie kleintje moest eens weten hoeveel mensen naar haar uitkijken, van dichtbij of aan de zijlijn. Geniet!! X

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.