De leuke drukte na een scriptie

fashionshoot A Cup of Life (10)“Wat een rust zeker, nu je scriptie voorbij is?” De meest gestelde vraag op dit moment. En in het begin kon ik die vraag nog beantwoorden met een volmondige ja. Vooral de eerste drie dagen. De dagen vlak voor de deadline gaven zoveel stress, dat ik blij was daar vanaf te zijn. Maar nu ik een paar weken verder ben vind ik het tegen vallen. Al twee jaar droom ik van de rust die een afgeronde scriptie zou geven. En in die tijd ben ik het een beetje gaan idealiseren of romantiseren, alsof het een soort vakantie zou worden daarna met zeeën van tijd. Ik stelde een hele grote lijst op samen met Hans, met alle dingen die we na onze scriptie wilden doen. Voor mij vooral bloggerelateerde plannen, voor Hans klussen in huis. Maar, wellicht heel herkenbaar, onze agenda stroomt vanzelf vol. Het gebeurt voor mijn neus, maar het voelt alsof ik niet kan ingrijpen. Voordat ik het weet zit die agenda al weer vol en kan ik geen kant meer op. Natuurlijk hartstikke een luxeprobleem, want ik zeg overal ‘ja’ op, ómdat ik het allemaal zo leuk vind! Dus ik heb maar besloten mij er bij neer te leggen. Voorlopig ga ik die lijst met na-scriptie-plannen niet af vinken. En dat is helemaal niet erg. De dingen die ik nu doe vind ik zó leuk, dat die lijst nog wel even kan wachten. Tot de volgende vakantie. fashionshoot A Cup of Life (8)fashionshoot A Cup of Lifefashionshoot A Cup of Life (6) fashionshoot A Cup of Life (5)

fashionshoot A Cup of Life (4) fashionshoot A Cup of Life (9)fashionshoot A Cup of Life (3)jas: Vila (s/s 2015)  (nu in de sale, klik hier!)

shirt: Pull & Bear (s/s 2015)

korte broek: H&M (oud)

tas: gekocht in Ghana

ketting: H&M (s/s 2015)

armbandjes: H&M (s/s 2015)

horloge: Daniel Wellington (s/s 2015)
(t/m 15 aug. met kortingscode ‘acupoflife’ 15% korting, klik hier!)

schoenen: Dolcis (oud)

De komende dagen ben ik heel druk met een foodstyling opdracht (voor een tijdschrift)! Super leuk en ook wel een beetje spannend! Ik vertel er snel meer over! X Shifra

Comments

 1. Ooo zo herkenbaar! Je verwacht ook een soort feestgevoel in je leven, maar dat bleef bij mij een beetje uit. Gelijk zo van: op naar de volgende stap, solliciteren dus. Not so fun. Probeer alsnog maar lekker te genieten van het ‘vrije’ gevoel!

  • Shifra

   Ja precies!! Jij snapt het! Haha! Je moet nu gelijk iets van je leven maken, althans, die druk is er. Of dat lukt, is een tweede! Haha!;-)

 2. Geniet maar even lekker van je vrije tijd en je mooie plannen voor je blog! Succes met de stylingsopdracht, ben erg benieuwd! Je outfit vind ik heel erg mooi!

 3. Langs de ene kant misschien jammer dat jullie nog niet aan jullie to-do-na-scriptie lijstje kunnen beginnen, maar langs de andere kant moet je natuurlijk gewoon blij zijn dat er zoveel leuke dingen tussen komen! Leuke outfit! En succes met de styling opdracht, ben benieuwd :)! X

  • Shifra

   Ik was ook zo zó verliefd toen ik hem zag hangen in de winkel! Hij is heel chique van dichtbij, de drukknopen zitten heel mooi vast gestikt en ook de stof is heel luxe. Ik moest gisteren even zoeken naar het merk en ik was een beetje verbaasd toen ik zag dat het ‘gewoon’ Vila was! Ik heb een zelfde model jas ook van de Zara, maar daarvan verliest hij heel snel zijn vorm. :( Deze jas is heel wat dikker (niet echt een zomerjas, meer voor- en najaar) en daarom houdt hij heel mooi zijn pasvorm. Ik kan nog wel uren praten over deze jas, ik ben heel enthousiast! Haha.

 4. Wauw wat een leuke foto’s weer en wat gaaf dat je bezig bent voor een tijdschrift, super leuk!! Vind de Daniëlle wellington horloge ook altijd zo mooi!!
  Succes met de stylingopdracht, ben heel benieuwd voor welk tijdschrift het is.. ;)

 5. Haha heel herkenbaar! Omdat je veel vrije tijd hebt denk je, kan ik wel doen, kan ik wel heen, genoeg tijd… en dan ineens is er geen tijd meer.

  Hele gave jas trouwens! jaloers

 6. Ilse

  Leuke drukte vind ik helemaal niet zo erg maar ik hou dan ook niet van een lege agenda.
  Wat een onwijs leuke outfit en die foto’s ook!

  • Shifra

   Heel begrijpelijk hoor! :) Ik houd ook niet van een lege agenda, maar af en toe is dat wel nodig om weer op te laden. Of even tijd te maken voor andere dingen, zoals familie en vrienden of het huis waar nog zoveel aan gedaan moet worden (oh help. Haha!).

 7. Ik herken het helemaal, het staat al snel volgepland met allemaal andere leuke dingen ;) Maar goed, je vind er wel een eigen planning in ;) Je ziet er trouwens super leuk uit in de foto’s! Mooie look!

  xxx

 8. Tessa

  Wat een mooie jas! Is het echt dezelfde kleur als de link van Vila? Hij ziet er namelijk heel anders uit. Groetjes!

  • Shifra

   Ja! Het is precies dezelfde! :-) Zij hebben hem alleen een beetje donker gefotografeerd.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.