DE STAD AMSTERDAM

kleren pull and bear, amsterdam fashion shoot, a cup of lifeMijn Amerikaanse vriendin komt over een paar maanden naar Nederland! Ik ben natuurlijk super enthousiast en kan niet wachten totdat ze hier is. Zij kan ook niet wachten en is al plannen aan het maken wat ze allemaal hier in Nederland (naast mij;-)) wilt zien! Bijna als eerste riep ze natuurlijk Amsterdam, daarna vroeg ze naar de dijken en typisch Nederlands eten. Ik vind het heel leuk dat ik samen met haar Nederland als toerist ga bekijken. Amsterdam vind ik een ontzettend leuke plek (ookal ben ik er vaak enkel voor afspraken); vooral de rustige straatjes en plekjes buiten het centrum vind ik heerlijk. Ik ben heel erg benieuwd wat zij, als Amerikaan (dicht wonend bij New York notabene) van ons ‘landje’ vind. Funny detail trouwens: zij zegt niet, ik ga naar Nederland. Nee: ‘I’m going to Europe’. Ach, potato potato. ;-)
De stad Amsterdam
De Stad Amsterdam
De Stad Amsterdam
De Stad AmsterdamDe Stad Amsterdam
De Stad Amsterdam
De Stad Amsterdam Kleding details: Blouse Zara (a/w 2013), Broek Pull & Bear H&M (a/w 2013), Jas H&M (oud), Schoenen (oud), Horloge Fossil, Sjaal Zara (a/w 2014) Liefs, Shifra

Comments

 1. Wat een leuke, vrolijke foto’s! En wat superleuk om met je Amerikaanse vriendin Nederland te laten zien :D

 2. Die blouse is superleuk, hele vrolijke foto’s weer, dat is een beetje jouw handelsmerk hè ;) Leuk dat je lekker met je vriendin de toerist mag uithangen in Amsterdam!

  • Shifra

   Haha. Nou, ik ben ook in het écht altijd vrolijk hoor! Maar, het is wel een beetje mijn handelsmerk ja. Ik wil heel graag dat lezers vrolijk worden van mijn site :) (en stiekem kan ook helemaal niet serieus poseren voor de camera;-))

 3. Wat een heerlijke foto’s weer, ik word er altijd zo vrolijk van!
  Tof trouwens dat je hoog bezoek uit Amerika krijgt. ;)

 4. Wat leuk zeg! Ik denk dat je genoeg kunt laten zien aan je vriendin. :-) Ga je ook een keer naar haar? Daar ben ik ook wel erg benieuwd naar, volgens mij is dat ook een behoorlijke cultuurshock, haha. Enne, boerenkool met worst he, dat is typisch nederlands eten. ;-)

  • Shifra

   Ik ben daar al geweest! :) ik heb een paar weken bij haar gewoond voor mijn minor die ik in Amerika volgde en zo heb ik haar leren kennen! Heel die minor was inderdaad een cultuurshock haha! Vooral een dag meeleven met de Amish, droeg daar heel erg aan bij.;-)

  • Shifra

   Haha! Dankjewel! Ze is hier niet zo heel lang, maar als we er aan toekomen zal ik aan je denken. :-)

 5. Heel veel plezier alvast voor als ze er is. Lijkt me heel leuk om met iemand op pad te gaan die zoiets anders dan Nederland gewend is.

 6. Wat een heerlijk vrolijke foto’s! Ik ben ook heel benieuwd wat ze van Amsterdam (ahum Europe) vindt! Ook leuk: naar Volendam!

 7. Stef

  Is deze dame -mijn dochter- nu een fotomodel of ‘gewoon’ de vrouw van …?
  Prachtige opnames!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.