DIY Flower notes (met printables!)

Valentijn DIYRecent werd ik verliefd op dit Instagramaccount vol met kaarten en bloemen. Het beste van twee werelden. Hoe lief en speciaal wordt een kaart met een bloemetje erbij!  Geïnspireerd daarop maakte ik Valenijn-printables voor al je gal pals, geliefden, grootouders en iedereen die je maar een beetje liefde wilt geven. Valentijns cadeautje zelf maken Valentijn DIY met bloemen (2) Download hier het template en print hem uit op dikker papier. (Ik gebruik 280 gram papier, maar let erop hoe dik je printer aankan. De meeste printers kunnen maar tot 200 gram dik en dat is ook al prima!)

Knip de kaart langs de buitenste stippellijn uit. Maak met een x-acto knife de opening het midden, door de stippellijntjes in te snijden. Valentijn DIY met bloemen (1)Schuif in de opening van de kaart de bloem. Snijd hem aan de onderkant schuif af op maat. Plak hem aan de achterkant vast met tape. Valentijn DIY met bloemen 3In het template kun je ook deze hartjes printen, waar je zelf teksten op kunt schrijven!
Valentijn DIY met bloemen 3Ik vind al deze kaarten er zo leuk en lief uit zien.

Oh en extra leuk: als je een kus in plaats van een postzegel plakt op de envelop, kun je de kaarten t/m maandag gratis versturen!  Versturen met bloemen is iets lastiger, maar als je hem wilt versturen: gebruik neppe bloemen, gedroogde bloemen of bloemen die mooi indrogen (zoals eucalyptus en gipskruid). En als je echt graag een mooie, verse bloem wilt versturen: bij mijn bloemist kun je kleine buisjes krijgen, die je vult met water en waar je de bloemetjes in kan steken

HAPPY VALENTINE, FRIENDS! x Shifra

Comments

  1. Mirthe

    Dit is zo’n schattig idee!! Ik ga het printen, ‘nu nog even dikker papier kopen.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.