Pak je Valentijn in met chocolade (+ printables!)

Valentijns DIY - chocolade inpakpapier (15)Het is bijna Valentijn en of je het nu viert of niet: het is áltijd een goed excuus om chocolade te eten geven. Maar gekochte chocoladerepen kunnen een beetje onpersoonlijk zijn. Dus dit jaar heb ik printables gemaakt om je chocoladereep wat specialer te maken. Het enige wat je hoeft te doen is printen & mixen en matchen met een leuke tekstlabel! Valentijns DIY - chocolade inpakpapier (4)Print hier het inpakpapier en hier de tekstlabels! Je kunt alles mixen met elkaar. Of je eigen tekst erop plakken! Valentijns cadeautje zelf maken: met deze chocolade inpakpapier! Knip het inpakpapier uit op de grootte van de chocoladereep. Knip het zo dat aan beiden kanten de chocoladereep nog iets uitsteekt.

Ik kwam erachter bij het kopen dat tegenwoordig nog maar heel weinig chocoladerepen zijn ingepakt in aluminium folie, zo jammer. Je kunt ook zelf folie of wit bakpapier eromheen vouwen.  (Ik kocht deze.) Valentijns DIY, zelf maken valentijn Plak een tekstlabel op de buitenkant en done. You are good to go!! Valentijns DIY - chocolade inpakpapierAls je iets voor Valentijn zoekt en je wil niet meteen over-the-top gaan, dan is dit perfect! Het is nog steeds een béétje cheesy (het blijft Valentijn), maar het is ook heel persoonlijk en schattig.

Ik denk dat het ook een heel leuk cadeautje kan zijn om te geven aan vriendinnen, opa & oma, ouders enz. Valentijn draait niet per se om je geliefde, maar het kan voor alle andere mensen die je liefhebt zijn. Happy Valentine! X Shifra

 

 

Comments

  1. Lija

    Mooie prints! Ik ga er eentje printen voor in een lijstje aan de muur :) bedankt!!

  2. Yvon

    Het is weer een ontzettend leuk idee.
    Ik mis de vlogs, is er iets met jullie aan de hand?

    Een zeer fijn weekend toegewenst.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.