Fall is falling

herfst outfit top vintageIk ben één van die mensen die nog heel erg moeten wennen aan dat bijna-herfst-ding. Terwijl sommigen maar al te blij vertellen hoe ze de truien tevoorschijn halen, laat ik nog eventjes mijn jurkjes aan het kledingrek hangen. De zomer is gewoon veel te abrupt afgebroken. Ik heb niet eens bewust afscheid kunnen nemen (ik neem graag altijd óveral bewust afscheid van). Als een blok viel de herfst zonder gêne in ons land en zo te merken is hij niet van plan zich aan te passen. En dus moeten wij dat maar doen. Vandaag daarom mijn eerste herfstoufit voor dit jaar! En toch nog een tikje zomers, want deze jurk is eigenlijk een zomerjurk die je prima (vooral door de lengte) nog door kunt dragen met accesoires totdat het écht koud wordt.Falling for feltherfst outfit top vintageherfst outfit top vintageFalling for fallFalling for feltFalling for fallFalling for fall Kledingdetails: Swing dress Top Vintage (s/s 2014), Vestje H&M (a/w 2012), Gevlochten riempje (oud), Schoenen Dolcis (a/w 2013), Armbandje H&M (a/w 2013).

Ik heb voor dit artikel samengewerkt met de winkel vól prachtige jurken, Top Vintage.

Enne.. nog even over die herfst. Als straks het herfstweer écht in het land is, hoor je mij niet meer hoor! Dan zit ik achter mijn pompoenen verscholen. Liefs! Shifra

Comments

 1. Dat jurkje staat je zo mooi! Inderdaad lekker herfstachtig allemaal. Je hebt dat vest er heel erg leuk op gecombineerd x

 2. Wat een super leuke outfit! Als het goed is wordt het van de week weer iets mooier weer, zodat we daar afscheid van kunnen nemen!

 3. Leuke outfit! Van dat bewust afscheid nemen, snap ik helemaal! Gelukkig wordt het deze week nog mooi weer, en staat de allerlaatste bbq van deze zomer nog op de planning! :)

 4. Oeeeewh loooove topvintage, hele fijne winkel! Erg leuk gecombineerd met dat vestje zo open en een riempje erom heen. En vrolijke foto’s ook weer :)

 5. Tessa

  wat een leuke jurk! En dat vest erbij.
  Waar kan ik de de kopen? Kan k die online bestellen?
  Maar ook met dat vest erbij?
  Prachtig!

  • Shifra

   Onder de laatste foto staat de kleding details (in kleine letters). Het vest is al een oud H&M vestje, maar de jurk is nog wel te koop bij Top Vintage!

 6. Staat je onwijs goed die jurk en de kleur groen :D
  Leuke foto’s! En deze week is het weer wat mooier weer hoor, gelukkig! ^^

 7. Wat een heerlijke outfit, staat je erg mooi! En alhoewel ik het heerlijk vind om mijn nieuwe truien aan te kunnen had ik liever nog gewoon in een bikini op het strand gelegen :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.