GELE DRIEHOEKEN MUUR

diy wall artIk heb een nieuwe uitdaging voor deze zomer: mijn appartement “fine-tunen”! Barst jij ook nog van allerlei leuke interieurideeën, maar bewaar jij ze ook altijd maar tot ‘later, ooit’? Dan ga ik graag samen met jou de uitdaging aan om éindelijk al deze plannetjes deze zomer uit te voeren! Ik kan niet wachten mijn huis te zien schitteren van al het nieuws, leuks en moois! Dit weekend ben ik gelijk begonnen met het eerste karweitje: de muur! Met een pot gele verf heb ik een saaie witte muur veranderd in een arty-farty muur! DIY Wall artVoordat ik begon met verven sneed ik eerst een driehoek uit karton! Met een schaar kan ook, maar snijden is wat preciezer. Elke zijde van de driehoek was 15 cm en dat bleek echt de perfecte sjabloon voor onze muur te zijn! Ik was een beetje bang dat het te druk zou worden, dus ik heb eerst alle driehoeken uitgetekend op de muur. Daarna heb ik een kwast afgeknipt (ja echt!). Als je een sjabloon in wilt kleuren op de muur, moet je zogenaamd “tamponeren”. Net als vroeger op de kleuterschool, met een kwast stipjes zetten, net zo lang totdat alles is ingekleurd. Hiervoor bestaan speciale ‘tamponeer-kwasten’, maar een kwast kort afknippen is nét zo makkelijk:)Gele verfIk heb nérgens oude kranten gelegd en ik heb zelfs geen oude kleren aangetrokken. Dit is zo’n makkelijk en klein projectje, dat als je het voorzichtig doet, het makkelijk zonder knoeien kan.Sjabloon tamponnerenElke keer heb ik het sjabloon met nieuw schilderstape vast geplakt. Bij een driehoek zie je snel uitschieters, dus het sjabloon mag absoluut niet verschuiven. Je begrijpt, af en toe was ik best nerveus om het sjabloon weg te halen, haha!Gele driehoeken muurDriehoeken geelIk ben zoooo blij met het resultaat! Deze muur geeft de woonkamer gelijk zoveel pit en past perfect bij ons huis. En wat een heerlijk gevoel om te zien dat de woonkamer al iets meer áf is. Ik ga nog even naar mijn moooie driehoekmuur staren en nog meer leuke plannetjes bedenken! xx Shifra

Comments

 1. Jannieneke

  Heeeel erg leuk! Ik wilde ook zoiets doen, maar was bang dat de verf langs het sjabloon zou gaan. Maar nu zie ik dat je je sjabloon vastzet met schilderstape, heel handig!

 2. Ik heb je blog daarnet met toeval gevonden, toen ik op diy’s (ehh.. tja als dit het meervoud ervan is) zocht op internet! Ik vind je site helemaal leuk, ik blijf je zeker volgen… !!
  En dit idee met de driehoeken MOET ik gewoon uitproberen op mijn slaapkamerdeur.. te leuk

 3. ilja

  Super gaaf gedaan! (Tip/ vraag: kan je linkjes naar Pinterest plaatsen in je foto’s zodat deze leuke ideeën makkelijk op inspiratieborden geplaatst kunnen worden! :)

  • Shifra

   Ik ben bezig met een nieuw design en daar zit dat in! Dus sorry, voorlopig moet je het even doen met de pin-it button in je browser! :( (überhaupt is dat trouwens wel handig om te hebben als je die nog niet hebt geïnstalleerd, zo kun je van elke website pinnen!!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.