Groot nieuws (het beste DIY-project)

Shifra is zwanger - a Cup of Life (2)Dit is de meest spannende, grote, kwetsbaarste en mooiste blogpost die ik ooit heb geschreven. En ik voel me blij en vereerd dat ik naast mijn familie en vrienden, nog zo’n grote groep vrienden heb met wie ik dit nieuws mag delen.

Hans en ik laten ons familie’tje groeien met een kindje. Ik ben zwanger! Het is zo lastig geweest om dit geheim te houden, omdat het ons hele leven natuurlijk verandert op zoveel verschillende vlakken. Van alle zwangerschapssymptomen (die me echt heel erg tegen zijn gevallen) tot aan het idee dat we gewoon ouders worden! Ik grap nu als we weer iets onverantwoordelijks/onvolwassens doen: ‘en wíj worden papa en mama?’ ;-) En omdat alles zo verandert, wilde ik dit zo graag met jullie delen. Jullie zijn zo’n deel van ons leven geworden; jullie geven support, liefde, maken grapjes en delen ook zoveel van jullie leven. Ik kon niet wachten ook dit te delen.

Zwanger zijn is een van de meest bijzondere en vreemde dingen die mij ooit is overkomen. Het is zo gek. Er groeit gewoon een klein kindje in mij en het gaat allemaal vanzelf. Ik kan er nog steeds niet aan wennen. Bijna dagelijks zeg ik hardop tegen mezelf dat ik mama word. Shifra is zwanger - a Cup of Life 1Het kindje is -zover we nu weten- gezond (we hebben maandag onze 3e echo!) en met mij gaat het ook goed. Ik ben veel misselijk en moe geweest en in combinatie met werken is dat echt heel zwaar geweest. Maar ze zeggen dat ergens deze weken (ik zit nu in week 12) er verbetering komt. (en als het een fabeltje is wat iedereen mij voorhoudt, don’t tell me.)

In het begin waren we nerveus of het wel gezond was en of alles goed ging; en daardoor duurde het even een paar weken voordat ik echt kon genieten en beseffen dat ik zwanger was. De maand voordat ik zwanger raakte, hebben we een vroege miskraam gehad. Het was heel vroeg en het kwam emotioneel niet zo bij ons aan. Maar het maakte het begin wel wat extra spannend. We kregen daardoor nu een echo extra om alles wat beter in de gaten te kunnen houden.

We beseffen heel goed dat het voor genoeg mensen lastig is om zwanger te raken en wat een wonder het is. Al jaren droom ik er van om ooit moeder te worden; ik las er veel over, volgde ontelbaar veel mama-bloggers, stelde me voor hoe het zou voelen en hoe wij als gezin zouden zijn.
Shifra is zwanger - a Cup of LifeIk kan niet wachten jullie te vertellen hoe we erachter zijn gekomen en hoe we het onze families hebben verteld. (we hebben alles gefilmd!) Ik weet dat veel van jullie waarschijnlijk nu nieuwsgierig zijn wat dit nu betekent voor mijn blog. In principe verandert er niet veel, ik ben niet van plan hier een complete mama-blog van te maken. Maar net als dat we een huis hebben gekocht, dat we Charlie aan onze familie toevoegde en dat ik nu vertel dat ik zwanger ben, wil ik dit soort grote momenten in mijn leven wel met jullie delen. En wellicht zal ik af en toe wat andere dingen delen, als jullie dat leuk vinden. Zoals bijvoorbeeld de babykamer! Of misschien één keer in de 3 maanden een update gedurende mijn zwangerschap? Maar a Cup of Life blijft een diy & interieur blog, waar ik mijn best doe om interieur, renoveren en DIYs zo toegankelijk mogelijk te  maken.

Veel liefs, Shifra

 

Comments

 1. Anna

  Niet!! Wat leuk! Ik ben zo blij voor jullie!!! Gefeliciteerd!!! En leuk dat je al een mini klein buikje ziet.

 2. Ikwisthetikwisthetikwisthet! Wat onwijs leuk voor jullie, van harte en het is jullie gegund! Is dit ook de reden geweest van je gezondheidsproblemen, flauwvallen etc van de afgelopen maanden? Ik hoop dat het goed met je gaat, dat je je goed voelt en jullie nu kunnen genieten van al het moois. Xo Daisy

  • Shifra

   Haha!! Nee. Dat vroegen veel mensen als we het vertelden. Maar ze zoeken nog steeds verder naar hart problemen, ik blijf me af en toe heel naar en licht voelen, los van de zwangerschapssymptomen. dankjewel voor je lieve berichtje!! 😘❤️

 3. Ahh ik was al helemaal benieuwd naar je 1 april grap maar dit is zoveel leuker! Wat een fijn nieuws!! Van harte en ik hoop dat je volop mag genieten van de rest van de zwangerschap.:) Jullie worden vast geweldige ouders! X

 4. Wauw, wat een onwijs leuk nieuws! Ik word helemaal emotioneel van je mooie, kwetsbare omschrijving. Gefeliciteerd!! Ik wens je een supermooie zwangerschap toe!

  • Shifra

   Ah, wat lief! Jullie maken er zo’n vertrouwde omgeving van, dat het een stuk minder lastig/eng is om iets kwetsbaar te delen. Dankjewel!! X

 5. Aaaaah wat een geweldig nieuws!!! Gefeliciteerd jullie beiden! Over een paar maandjes ga ik ook “WOW” reageren als je een instavideo post van een megadrukke babybuik ;-) hahaha. Bizar om dat voor te stellen hè? Hopelijk ga je je beter voelen en verloopt alles voorspoedig ^^

  • Shifra

   Haha!!! Nou serieus. Hoe slaap jij? Ik heb echt nog nooit zoiets gezien. Ik ben nu hélemaal benieuwd naar jullie dochter en hoe ze straks is! Dankjewel voor je lieve berichtje! <3 Ik hoop dat jij ook nog geniet van je laatste weken!

 6. Dagmar

  Hey Shifra, wat onwijs leuk nieuws! Alleen, geen 1 april grap….?? Hhihi, julllie zijn hier zo goed in geworden dat ik nu niet weet of jullie nu een grapje maken;) vorig jaar trapte ik er namelijk ook al in…Please let me know!!

  • Eveline

   Precies dit…;) ik geloof het niet, maar dit is wel heel kwetsbaar stuk en niet over te grappen zo lijkt me?🙊

   • Eveline

    Met al deze&jouw reacties moet het dan wel goed zitten, al vind ik 1/4 wel lastig, snap er zo niks meer van😉Vvan harte gefeliciteerd beide!!🌻🌸🌺 hopelijk komt het genieten vd zwangerschap zonder kwaaltjes ook binnenkort! En rustig aam i.c.m. de hele verbouwingsdrukte hè.

    • Anja

     Dit is toch juist een geweldige dag om het naar buiten te brengen? Dat is juist de grap. En ik vond het heel mooi wat ze op twitter zei geloof ik. Geen dag is een slechte dag als iemand vertelt dat ze zwanger is. Ik ben heel blij voor je! Gefeliciteerd!

  • Ilse

   Ik denk dus hetzelfde haha. Zo niet ; wat onwijs leuk! Het is jullie gegund! Gefeliciteerd!

  • Amy

   Dit dus. Als dit een grap is…. dat zou echt niet tof zijn. Ik wil zooooo graag kids maar mag helaas niet zwanger worden vanwege mijn ziekte. Onwijs heftig en zulke dingen als grap gebruiken zou mij naar ook veel andere kwetsen.
   Als het waar is, dan ben ik oprecht super blij coor jullie. Super benieuwd naar de vorderingen en alles. En in dat gebal. GEFELICITEEEEEERD.

   • Shifra

    Oh, Amy, wat vreselijk om te horen. :( Wat moet dat zwaar zijn. En het iets wat ik altijd in mijn achterhoofd houd en wat me juist zo extra dankbaar (zoals ik al schreef in mijn post) maakt voor onze zwangerschap nu. Iets wat ik niet voor lief zal nemen, en wat jij nog eens extra onderstreept. :) Heel knap dat je zo blij kunt zijn voor anderen en het zo kan gunnen. Liefs!

 7. Paula

  Wat leuk!! Ik ben zo benieuwd hoe je het allemaal gaat ervaren :) Ik hoop dat ik ook ooit moeder mag worden. Maar Whaha ik lees nu ook de 1 april reacties, ik ben je tandpasta grap nog niet vergeten 🙈

 8. Shifra, wat heeeerlijk! Gefeliciteerd! Hans natuurlijk ook :)
  Je hebt wel een beetje een vreemde dag uitgekozen om dit te delen, na jullie enorm goede 1 april grap vorig jaar, haha ;-) geniet ervan! Liefs!

 9. Iris

  Wat onwijs leuk! Gefeliciteerd jullie beide! Duimen dat je je het tweede trimester stukken beter voelt. Liefs

  • Shifra

   Dankje!! En ja, ik ben er echt op aan het wachten. :( Ze zeiden dat je van de een op de andere dag plotseling heel goed voelt. Dus kom maar op!

 10. Mette

  Jaaaaaaa gefeliciteerd! Zwanger zijn is zo magisch, en wat daarna volgt nog veel meer, zo’n klein babietje dat al weer hoe het moet drinken, en daarna vanzelf zoveel dingen leert! Het is echt het tofste ooit (ook na ruim vier jaar nog, haha!)

 11. wauw! gefeliciteerd!! zo ontzettend bijzonder! ik heb een zoontje van 3 jaar en dat is echt het meest bijzondere in mn leven. ik gun jullie dit geluk zo!! het lijkt me ontzettend leuk ala je af en toe wat deelt over de zwangerschap.
  liefs petra

  • Shifra

   Ahh, wat lief! Dankjewel! En fijn dat je deelt wat je vindt van zwangerschapsposts af en toe. :) Het is helemaal nieuw natuurlijk, dus ik moet daar een beetje een weg in vinden wat past bij mijn blog en wat jullie allemaal leuk vinden!

 12. Marijke

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik had al een vermoeden, want volgens mij heb ik jullie gezien op de negenmaandenbeurs :)

 13. Reiny

  Gefeliciteerd! Stiekem hadik dit idee al… 😄😄
  Geniet van de zwangerschap! Zo bijzonder!
  Ben nu zelf moeder van mijn 4 maand oude zoon!

   • Reiny

    Hihi. Dankjewel! .. ik weet niet. . De laaste vlogen met die burgers wat rood vlees was. .. en tussen het bezoek was je zi moe dat je ging slapen. . En al tijdje geen vlogs.. alles sam😉😉

    • Shifra

     Aaah, wat scherp! Ja, alles bij elkaar opgeteld waren er wel wat hints te ontdekken. Maar ik had niet verwacht dat dat iemand zou opvallen!

     • Reiny

      Haha sorry… heb er ervaring mee… dat scheelt 😆😙😙
      Lekker genieten!

 14. Jasmijn

  Wouwww!!! Gefeliciteerd!! Jullie worden sowieso de beste ouders ever! Geniet er van en super leuk om het te volgen!!🎉🎈🎉🎈🎉
  Xxxxx

 15. Cindy

  Oooh wat een geweldig nieuws!!! Lekker genieten er van, alle clichés zijn waar en het is zo leuk en zo fijn om een klein mensje in je leven te hebben wat een mengelmoesje is van je man en jou (wacht even, ik wilde typen “van degene waarvan je het meest van houdt”, maar je man komt echt op nummer 2 te staan hoor straks. Dat Hans het maar even weet). Wauw wauw wauw. Dit vind ik heel leuk nieuws

 16. Hey Shifra,

  Ik reageer niet zo vaak op je blog maar lees ‘m wel al n hele tijd.
  Wat een mooi nieuws gefeliciteerd! Ook ik ben zwanger van ons eerste kindje.

  Wens jullie een mooie tijd toe, zo spannend allemaal hé?

  x

 17. Annelies

  Super gefeliciteerd!! Wauw!😍
  Aan je insta stories wist ik het gelijk! Wat fantastisch. Ik ben benieuwd wat je voor leuke DIY gaat maken voor de babykamer! Zelf ben ik nu 19 weken zwanger! Dus we zitten dicht bij elkaar!
  Irritant hè, die kwaaltjes…. Vielen mij ook erg zwaar! Maar je hebt nu al een mooi buikje om trots op te zijn!

  • Shifra

   Wat leuk dat we zo dicht bij elkaar zitten. Gefeliciteerd!! Jij bent toch al wel echt van de eerste termijn-kwaaltjes inmiddels af? (PLEASE SAY YES.)

 18. Annemarie

  Geen grap jullie DIY project, maar zooooo leuk! Gefeliciteerd samen en geniet (hopelijk) van de komende tijd.

  Alle liefs

 19. Eline

  Ik kwam hier voor een 1 april grap, maar dit is zoooooooooo veel beter ! Gefeliciteerd allebei met je zwangerschap, wat ontzettend leuk. Enneeee, ik zou mammablogjes alleen maar leuk vinden 🙊 .

  • Shifra

   Haha!! Dat was ook mijn beredenering! Ik was het jullie wel een beetje verschuldigd na de afgelopen 2 jaar! Dankjewel! En goed om te horen! Thanks voor het delen van je menig. :)

 20. Dagmar

  Ahhh ik lees de reacties hierboven en het is dus toch echt waar!! Wat geweldig! Ben heel benieuwd naar de filmpjes!! Gefeliciteerd!

 21. Jaaaaa gefeliciteerd!! Ik dacht het laatst al maar zoiets vraag je ntuurlijk niet zomaar even! Geniet van deze leuke periode!

 22. Imke

  Wauw, gefeliciteerd! Ik kijk nu al uit naar de komende diy projecten! Veel geluk!

  P.s. Ga die stoel kopen!

 23. Elien

  Jullie worden zulke leuke ouders! ^^ Hopelijk vloggen jullie veel, ik vind het heerlijk om jullie te volgen :) En natuurlijk: gefeliciteeeerd!!

 24. Super leuk! Van harte gefeliciteerd!
  Zelf op dit moment in verwachting van mijn 3e kindje (15,6 weken) en voelde me dit keer helaas ook heel erg beroerd (moe, misselijk etc) Sinds een paar weken voel ik me langzaam weer iets beter maar mijn blog staat al een tijdje stil omdat het me simpelweg nog teveel energie kost.

  Ik wens je een hele fijne zwangerschap en hoop regelmatig op een update :D Geniet ervan!

  • Shifra

   Gefeliciteerd!! Wat fijn dat je je langzaam beter gaat voelen, hopelijk zet die trend door. (en volg ik jou daarin! ;-))

 25. Waaah, ik wist het! Toen je vertelde dat je groot nieuws ging delen, viel het bij mij op z’n plek. Wat een ontzettend gaaf nieuws en hóe leuk om dit juist op 1 april te delen. Je verwoordt het ook zo mooi hoe jij het ervaart. Die kwetsbare kant kan ik echt waarderen. :-) Van harte gefeliciteerd!! :-) Geniet van de zwangerschap en hopelijk voel je je snel weer beter. Héél veel geluk!

 26. Yvonne

  Jaaaa wat super leuk!! Van harte gefeliciteerd!:D♡ Het lijkt mij juist super leuk als je ook wat deelt over de zwangerschap etc! En dat mag wel vaker dan eens in de drie maanden hoor haha! Geniet er van saampjes!!!♡♡♡

 27. Gefeliciteerd! Ik zou het superleuk vinden om zwangerschaps post te lezen en wat denk je van alle toffe diy projecten voor de babykamer? Daar zou ik enorm naar uit kijken!

 28. Ik heb dit toch wel even gehoopt. Echt onwijs gefeliciteerd! Je bent net zover als mijn vriendinnetje :)
  Geniet ervan lieve Shifra en Hans!
  Xxx

 29. Wauw wat een geweldig mooi nieuws! Ik volg je blog niet heel veel maar sinds je nominatie op meet the blogger volg ik je wel als persoon. Echt mooi dat jullie wens in vervulling is!!

 30. Wauw wat een leuk nieuws, gefeliciteerd!!
  Het is en blijft 1 april, maar dit is iets waarvan ik denk dat je niet echt een grap over kan maken. Dus gefeliciteerd! Ik ben nu al benieuwd naar al je babykamer en kinderDIY’s.

 31. Ik heb even een uurtje dit laten bezinken, omdat ik echt niet zeker wist of het een 1 april grap was of niet. Vind ik wel jammer eigenlijk, dat ik zo twijfel, haha. Want het is natuurlijk super mooi nieuws en bij deze heb ik besloten dat het gewoon echt moet zijn! Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je hierover grappen maakt. Dus, bij deze:

  VAN HARTE GEFELICITEERD!

  Ik vind het zó bijzonder, en zó leuk dat je zwanger bent en jullie een kindje verwachten! Geniet er met volle teugen van <3333

  • Shifra

   Ah gosh. Na 2 jaar 1-april grappen was ik dit wel een beetje verschuldigd. En zo blijf ik jullie nog een beetje verrassen! Hihi. dankjewel! <3

   • Haha, ik vind het wel leuk dat je het juist vandaag post! Twijfelde alleen even of het waar was, maar dat mag de pret niet drukken ;). Ik denk dat jullie geweldige ouders worden, als ik zie hoe jullie met Charlie en met elkaar omgaan. Met liefde, plezier en respect. De perfecte ingredienten voor het ouderschap!

 32. Wauw! Gefeliciteerd met de zwangerschap. Wat een fantastisch nieuws. En om ben nu al benieuwd naar jullie babykamer!

  • Shifra

   Dankjewel Rianca! Ik hoop dat met jullie ook alles goed gaat! :) We zijn al een heel klein beetje begonnen aan de babykamer, maar ik wil wachten met het verdere inrichten totdat we het geslacht weten. Ik kan nu echt geen keuzes maken! Haha.

   • Aah ja zo herkenbaar. Zou ik ook willen weten voor er een babykamer gestyled kan worden. Hier gaat alles prima. Kan zelf nog steeds niet geloven dat ons feestje alweer bijna een jaar geleden is. En ik hoop volgend jaar rond deze tijd ook blij nieuws te kunnen verkondigen. *klein geheimpje*

 33. Vicky

  Wat super leuk! Gefeliciteerd! :) Zoveel moois om naar uit te kijken bij een kindje! Maar probeer (tussen de misselijkheid en vermoeidheid door..) ook echt nog even te genieten van nu. Nog even met z’n tweetjes, lekker doen waar je zelf zin in hebt, zomaar de deur uit kunnen stappen voor een boodschap en natuurlijk het zwanger zijn zelf ;) alles verandert zo met een kleintje! Super leuk en mooi en fijn, maar zoals het nu is gaat het nooit meer worden! :)

 34. linda schreuders

  i now it ik had het al eens gezet bij you tube
  lieve alle 2 van harte gefeliciteerd en geniet ervan want zwanger zjjn is zooo leuk
  gezellig een baby in je buik ja toch.
  wanneer ben je uitgerekend?
  liefs Lindaxx

 35. Tamara

  Ik hoop zooo dat dit geen 1 april grap, want als je hier grapjes over zou maken dan zou ik heeeel teleurgesteld zijn want over zo’n onderwerp mag je gewoon geen grappen maken. Ik gun jullie zo erg een kindje! Gefeliciteerd! :)

 36. Esther

  Ik had al zo’n gevoel toen je zei dat de volgende blig erg spannend voor je was. Gefeliciteerd Hans en Shifra! Neem wel voldoende rust he meid. Xxx Esther en Laurens

 37. Ik had ergens een klein voorgevoel dat je met dit nieuws zou komen. Geen idee waarom. Maar wat een geweldig leuk nieuws. Gefeliciteerd en hopelijk kun je lekker van je zwangerschap genieten ondanks de kwaaltjes!

 38. Petra

  Mooiste nieuws ooit! Gefeliciteerd Hans en Shifra met dit grote geluk, geniet ervan.

 39. Gefeliciteerd! Wat ontzettend tof. Heel veel geluk toegewenst en ik hoop dat je snel echt lekker kan gaan genieten van je zwangerschap. Ik weet zeker dat je het hartstikke goed gaat doen.

 40. Ha wat leuk. En geen shock hoor. Had dit allang door. Gefeliciteerd. Geniet ervan. 9 maanden zijn zo om!

 41. Oh Shifra, er is geen mooier nieuws dan dit en het boeit me geen flikker dat het 1 april is want je bent gewoon zwanger!! Waaauw! Wat vervelend dat de kwaaltjes zo ontzettend zijn tegengevallen. Ik hoop dat het tweede trimester een fijnere tijd zal zijn voor je en dat je een prachtige zwangerschap mag hebben met het allermooiste eindresultaat. <3 Gefeliciteerd, ook aan Hans!

 42. Lieve Shifra en Hans,

  Ontzettend veel geluk saampjes met de zwangerschap. Jullie worden een super lieve en leuke papa en mama, dat staat al vast!

 43. Wat een super leuk nieuws!!
  Net als alle anderen twijfelde ik eerst ook of het geen 1 april grap was.
  Gefeliciteerd.

 44. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat dit GEEN 1- april grap is, want ik vind dit zo’n mooi en leuk nieuws en ik ben zo blij en gelukkig voor jullie! :) Wat moet die miskraam een tegenlag zijn geweest… Ik weet zeker dat jullie een fantastisch gezinnetje worden! Hoop dat alles vlot verloopt en dat je volop kan genieten van je zwangerschap, lieve Shifra! Hopelijk ben je niet te ziek? Ik kijk al uit naar je volgende blogjes/ updates hierover! Dikke dikke dikke proficiat ! X

  • Shifra

   Dankjewel! Heel lief! Het was nog heel vroeg en ik had veel gelezen dat het in de eerste weken ‘mis’ kan gaan, dus ik was nog heel onzeker en voorzichtig. En in ons achterhoofd stonden we heel erg stil dat dit kon gebeuren. Maar daardoor waren de eerste weken van de zwangerschap daarna wel extra spannend. En extra fijn dat we daarom wat echo’s extra mochten! Gaf ons veel zekerheid. Ik ben op dit moment wel heel erg misselijk en moe, dus ik hoop dat het snel beter wordt. Veel liefs!

 45. Wauw shifra! Ik had al het idee dat dit eraan zat te komen. Je baby-fever werd wel heel veel de laatste tijd 😊 Ik kwam helemaal stuiterend naar beneden net “shifra is zwanger, shifra is zwanger!” Mama: who the fuck is shifra 😂😂😂 Juist leuk als je af en toe wat voor deelt van de baby. De baby kamer is ook een project hè, ik ik zou het super graag zien! Gefeliciteerd, ook aan hans. Hans wordt zo’n grappige papa volgens mij 😄 Heel veel geluk samen 😘

  • Shifra

   Hahaha. Dankjewel!! En ja, ik durfde iets meer te laten blijken de laatste tijd dat ik kindjes wilde! Ik wilde ook niet dat het helemaal uit de lucht zou vallen voor iedereen.

 46. marjon

  Wat een mooi blog. Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk voor jullie.
  Hoop dat je je snel beter voelt. Luister goed naar je lichaam
  (een advies van een moeder van 3😉)

 47. Bianca

  Vanuit mijn hart enorm gefeliciteerd met jullie wondertje! Mijn man & ik zijn helaas ongewild kinderloos en hoewel we 8 jaar in de medische molen hebben doorgebracht, heeft het niet zo mogen zijn. We koesteren ons overleden zoontje die helaas na 16 weken zwangerschap is overleden. Toen ik jullie nieuws las, moest ik huilen. Niet van verdriet (want dit zal voor ons altijd pijn blijven doen), maar juist van geluk voor jullie. Als ik het iemand gun, zijn jullie het wel! Jullie kindje krijgt de liefste ouders, hondenbroer en overige familie die hij/zij zich maar kan wensen. Ik ben enorm blij voor jullie en hoop dat jullie oprecht mogen genieten van deze verbondenheid ❤️ Xx Bianca

 48. Wauw wat een ontzettend leuk nieuws, maar nu ben ik wel een beetje bang dat dit een 1 april grap is, maar ik hoop het zo van niet!

 49. Gefeliciteerd Shifra & Hans!

  Het is bijzonder om zwanger te zijn, en kan ook soms zwaar zijn en dat mag best.
  Er worden zoveel clichés verteld en geloof me, de meeste zijn waar. Soms besef je het pas op de momenten dat het ook echt ineens zo voelt.

  Vertrouw op jezelf, wees gerust en heb aandacht en liefde voor elkaar.

  Groetjes, Iris

  p.s. Ik ben precies vandaag uitgerekend, dus ook ik wacht nog op vele clichés die ik me nu nog niet kan voorstellen ;-)

 50. Wat geweldig nieuws! Een klein wondertje… prachtig! Geniet er van (ook al zullen de symptomen niet altijd even plezierig zijn), je mag na je zwangerschap hopelijk je leven lang genieten van het kindje dat jullie zullen ontvangen!

 51. Oh jongens, toen ik vanochtend jullie filmpje zag wist jk echt niet wat ik moest geloven. Nu ik je erg persoonlijke blogpost lees is mijn twijfel echt weg, wat prachtig nieuws Hans en Shifra! Ik vind het zo leuk en mooi en fantastisch voor jullie. Jullie worden vast te gekke ouders <3. Wat superleuk voor jullie om dit avontuur aan te gaan! Ik wens jullie oneindig veel liefde en geluk!!!

 52. Moest even twee keer lezen, ivbm de datum, maar hier mag je gewoon geen grapjes iver maken. Dus bij deze: gefeliciteerd! Ik vind jullie zo’n leuk stel, geniet van deze periode!

 53. Katie

  Van harte gefeliciteerd Shifra en Hans! Ik denk dat jullie echt superleuke en lieve ouders worden. Vervelend om te lezen dat je een miskraam hebt gehad. Ik hoop dat je de komende tijd minder last zal hebben van zwangerschapskwaaltjes en er goed van kan genieten!

 54. Fleur

  Toen ik je Instagram foto zag dacht ik direct: dit is mooiste diy project ever! Wat leuk voor jullie! Echt! Een vriendin van mij is bijna even ver als jij Shifra, dus ik neem jullie mee in gedachten! Jullie kleine mupje komt sowieso in een fijn warm nest! Veel succes en enjoy the rode!

 55. Gefeliciteerd! Geniet ervan :D. En af en toe iets over de zwangerschap op je blog lijkt me juist heel leuk!

 56. Ik dacht al: wat zal haar 1-april grap dit jaar zijn?! Ik mis de echo-foto namelijk…Maar ook al is t geen grap, een kindje voor jullie zou natuurlijk prachtig mooi zijn!

 57. O wat geweldig voor jullie, gefeliciteerd! Zo’n lieve foto ook met je hondje <3. Ontzettend naar om te horen van de miskraam, maar gelukkig lijkt het nu goed te gaan. Ik ben ontzettend blij voor jullie en heel benieuwd hoe alles zal lopen! Malou x

 58. Mirjam

  Ook via je blog nogmaals gefeliciteerd !! Ik geloof het nu wel hoor! :)
  Hartstikke leuk voor jullie! Kijk er naar uit om er meer van te volgen!
  Enne.. misschien af en toe een baby (kamer) DIY? Lijkt me hartstikke leuk (ook al is de mijne alweer 1,5 jaar baby af ;)).

 59. Wauw, wat een super mooi nieuws Shifra!
  Zelf ben ik nu 32 weken zwanger, ik deel regelmatig updates over mijn zwangerschap op mijn blog. Het zal niet altijd even makkelijk zijn maar het is zoiets wonderbaarlijks! Er groeit leven in je buik en het moment dat je dadelijk die kleine gaat voelen is niet te omschrijven. It’s instant love!

  Geniet van elk moment ( zelfs van die stomme kwaaltjes) want voor je het weet zijn die 9 maanden voorbij. Ik kan zelf soms niet begrijpen hoe snel de tijd vliegt!

  Ik hoop snel een leuke babykamer DIY te zien op je blog, dat zou echt super leuk zijn.
  Hopelijk heb je een voorspoedige zwangerschap.

  Liefs, Lieke

 60. Angélica

  Echt super nieuws ik ben blij voor jullie! Ik had stiekem wel m’n vermoedens toen de gastenkamer roze werd geverfd en je opmerking daarover in een van je laatste blogs. Heel heeel stiekem zag ik jullie al voor me met een kleine en dat mijn gedachtes nu worden bevestigd vind ik echt een hele grote zegen. Ik wens jullie alle geluk en kan niet wachten op de baby updates!!

 61. Geweldig !!!!!!
  Wat een leuk nieuws.
  Je gaat je echt ECHT beter voelen hoor, let op mijn woorden.
  Ik heb 3 kinderen en elke zwangerschap bedacht ik mij ook hoe bijzonder het is dat jouw lichaam zoiets kan!!
  Het blijft een mooi iets, baby-tjes.
  Onze oudste is nu 17 en een boom van een kerel……
  Vaak denk ik nog aan het feit dat hij in mijn buik gegroeid is, hoe bijzonder.
  Geniet volop en hou ons op de hoogte van de baby kamer enzo.
  Leuk, leuk, leuk!!!
  Groetjes, Daphne.

 62. Van harte proficiat Shifra en Hans!
  Deze aankondiging zag je natuurlijk van mijlenver aankomen. Hoe vaker en harder jullie riepen dat jullie voorlopig nog niet aan kinderen gingen beginnen, hoe ongeloofwaardiger het werd. :-)
  Ik ben wel best benieuwd hoe je zwangerschap zich verhoudt tot de vrij serieuze lichamelijke klachten die je ernaast hebt. Je 24-uurs bloeddrukmeting, het hartkastje. Hopelijk voel je je op alle fronten snel weer lekker en kunnen jullie samen genieten van deze bijzondere tijd.
  Liefs,
  Irène

 63. Gefeliciteerd! Echt super leuk, en ik ben heel nieuwsgierig wat voor moois jullie gaan doen met de babykamer. Geniet van je zwangerschap!

 64. Woaaaa dit is ZO leuk! En echt iets voor jou om dat op 1 april online te zetten. Whahaa heerlijk mens. Gefeliciteerd, wat een onwijs tof nieuws! Ik hoop dat de echo morgen goed is (vast wel) en ik ben benieuwd naar alle updates en foto’s die gaan volgen. Nogmaals gefeliciteerd, ook voor Hans natuurlijk!
  X

 65. Jenifer

  Lieve Hans en Shifra,

  Wat een prachtig en geweldig nieuws, wauw! Gefeliciteerd! <3 Mama en papa worden is een enorme zegen en ik weet 100% zeker dat Hans en jij geweldige en liefdevolle ouders zullen zijn voor jullie kleine wonder. Ik kijk heeel erg uit naar de updates in de deze bijzondere tijd. Geniet ervan.

 66. Maris

  Oh wat leuk voor jullie! Gefeliciteerd! Zelf ben ik ook zwanger, bijna 15 weken en ik was de eerste 12 weken moe, misselijk, emotioneel.. Ik kan je wel vertellen dat de kwaaltjes echt minder worDen na de 12 weken :) zo bijzonder hè, een groeiende buik waar jullie kindje in groeit. Probeer ondanks je klachten echt te genieten, iets wat ik ook iedere dag probeer te doen ;)

 67. Proficiat , probeer er ook van te genieten .
  Het is een mooie spannende tijd. Ben nu al
  Benieuwd naar alle leuke dingen die je gaat
  (H) maken voor de baby!

 68. Lija

  Fantstisch nieuws: Gefeliciteerd Hans en Shifra en Charlie! Bijzonder dat wij met jullie mogen meegenieten via de blog. Dikke kus!

 69. Het allerleukste nieuws om deze maandag ochtend mee te beginnen, super super leuk! Zie jullie helemaal voor me als papa en mama, wauw. Gefeliciteerd. Liefs

 70. Oh wat een super leuk nieuws!! Gefeliciteerd! Hopelijk voel je je snel beter en kun je op en top genieten van de zwangerschap! Jullie gaan een bijzondere periode tegemoet en ik kijk er naar uit om jullie te volgen! Laat de updates, diy’s voor de babykamer maar komen!

 71. Van harte gefeliciteerd Hans en Shifra! Ik dacht het al een beetje :). Wat een prachtig nieuws! Ik hoop voor je dat de misselijkheid en moeheid afneemt en dat jullie een goede 12 weken echo hebben vandaag. Goed naar je lichaam luisteren en naar dat minimensje in je buik en vooral genieten want het gaat zo snel! Ben heel benieuwd naar alles en ik zou het juist heel leuk vinden hierover te lezen.

 72. Rowan Hoogland

  Wauw wat prachtig nieuws!! wat super leuk voor jullie, gefeliciteerd!
  x

 73. Marloes

  Gefeliciteerd Shifra & Hans! Ontzettend leuk :) Geniet van je zwangerschap, hopelijk heb je snel minder last van die kwaaltjes.

 74. Wat ongelofelijk mooi en bijzonder en leuk! Ik zag het al op je social media, maar wilde hier nog even reageren. Ben echt heel blij voor jullie, gefeliciteerd!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.