HANDSCHOENEN MET STUDS D.I.Y.

handschoenen oppimpen, zelf handschoenen maken, zelf handschoenen versierenAl een paar jaar zijn studs een grote trend. Op schoenen, op jurkjes, op armbanden, op eigenlijk ALLES! Maar het is niet mijn ding. Ook niet nu het al zolang “in” is en ik het echt gewend ben. Nee. Het is voor mij net iets te stoer. Maar onlangs zag ik heeeel schattig studs op sjaals, mutsen en handschoenen zitten! Ik was er hélemaal weg van, want het ziet er gelijk zo liefelijk uit. En toen was ik eruit. Studs kunnen wél wat voor mij zijn, zolang ze maar schattig gecombineerd zijn. Vandaag waag ik me aan de eerste weg richting de studs, door mijn handschoenen te “bestudden” (is dat een woord?) met pailletjes!Maak je eigen handschoenen met studs!Ik dacht dat studs altijd die puntige dingen betekenden (google maar eens:)), maar pailletjes blijken daar ook onder te mogen vallen! Ik ga daarom ook met glanzende zilveren pailletjes aan de slag (ik doe rustig aan:)). zelf studs plakken, zelf studs kledingHet is eigenlijk heel simpel! Met wat textiellijm een een pincet plakte ik de pailletjes (met de bolle kant bovenop) op de handschoen. Ik heb er voor gekozen alleen de bovenkant te beplakken, zowel de hand als de vingers. Het ziet eruit alsof het gepriegel is, maar dit valt eigenlijk wel mee; zeker met een pincet!  Binnen een kwartiertje was ik al klaar (true story.)! Oh en als je wat lijm knoeit op de handschoenen, no worries. Textiellijm droogt zo goed als onzichtbaar op. :)Handschoenen met studs D.I.Y - Easy peasy! Studs op handschoenen! - Zo gemaakt:) Beglitter zelf je handschoenen - tutorial op A Cup of LifeDe handschoenen zijn geweldig mooi geworden, subtiel glammerig. Love it! Veel plezier met het ‘bestudden’ van jouw winterse accessoires! :) xx Shifra

Comments

 1. Mirthe

  Erg leuk!! Heel simpel en snel te maken, maar toch zo mooi! Hier ga ik zeker mee aan de slag. Alleen waar kan je die pailletjes kopen?

  • Shifra

   Bij elke hobbywinkel eigenlijk wel! Vooral nu tegen de decembermaand aan, vind je ze snel. Ik heb ze gekocht bij Pipoos :) X

 2. Wat een goed idee, het ziet er meteen zo totaal anders uit, veel specialer dan ‘gewone’ handschoenen. Dit ga ik serieus overwegen om mijn winterspullen wat op te leuken :)

  • Shifra

   Ja, dit kan wel! Maar dan voorzichtig met secondelijm (en dan heel erg oppassen met knoeien). Succes! :) Liefs

 3. Super cute! Je hebt me op een idee gebracht! Heb nog zo’n glitterstenen applicator van de Action, daarmee ga ik mijn handschoenen oppimpen!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.