HAREN KRULLEN ZONDER HITTE

Jaren geleden zag ik een youtubefilmpje over ‘paperbagcurls’ waarin haren werden gekruld met -ja echt- papier. Sindsdien heb ik deze simpele tactiek overgenomen, maar dan met stof. Slaapt veel lekkerder en werkt nog beter. Deze natuurlijke krullen blijven namelijk wel twee dagen zitten! Het enige wat ik nodig had waren reepjes stof. Succes! Liefs, Shifra

Comments

 1. Leuk filmpje! Vind de krullen wel erg mooi geworden, ik zou alleen niet weten of mijn extreem stijle haar ook zo zal gaan krullen als ik het probeer, meestal lukt het mij met de krultang namelijk niet om er meer dan slag in te maken.

 2. Luna

  Ik heb het gisteravond uitgeprobeerd met mijn zusje. En we waren helemaal verbaasd, ik had zoveel krullen! Wow, dat het zo goed zou werken had ik echt nooit verwacht! Heel erg bedankt voor deze leuke tip en het leuke filmpje!

  • Shifra

   Aah, wat leuk dat je dat nog even komt vertellen! Fijn dat het zo goed is gelukt!! Geniet ervan:)

 3. Wat een leuk filmpje! Een erg goede combi: een goede uitleg met jouw aanstekelijk enthousiasme.
  En verder… complimenten voor je prachtige site (dat heeft Bob de Bouwer goed gedaan :) – rustig en sfeervol.
  Nog een kleine vraag… heb je zelf uitgeprobeerd of je RSS feed werkt? Ik heb je blog geprobeerd toe te voegen aan feedly (rss reader), maar hij kon hem niet vinden. Of een email inschrijfformulier toevoegen zou ook handig zijn!

  Groetjes :)

  • Bedankt voor je complimenten, Ayla! De RSS feed werkt bij mij wel. Via Feedly is A Cup of Life te vinden op url http://www.acupoflife.nl en bovendien kun je je per mail inschrijven als je een reactie plaatst! Zie hieronder: “houd me op de hoogte van nieuwe berichten.” Het is wellicht een goed idee om een inschrijfformulier wat duidelijker zichtbaar te maken.

   Bedank voor je feedback!

 4. Michelle

  Ik vind het ook echt super leuk en mooi. Helaas is mijn haar echt verschrikkelijk dik. (op zich best fijn natuurlijk) waardoor het niet droogt wanneer ik het vast heb met stof er in. Ik heb geprobeerd om het dan twee dagen er in te houden, maar dan word het een grote pluizenboel. Nog tips?

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.