Hoe maak je retro jaren 80 krullen?

jaren 80 krullen, krullen maken met carmen chopstick curlerHi! De afgelopen weken heb ik heel veel vragen gekregen over mijn retro jaren 80 krullen. Het was mijn favoriete haarstijl afgelopen maand en je hebt me er vast wel een keer mee gezien.  Ze blijven lang zitten (4-5 dagen!) en ook nog eens lang móói, en dat allemaal dankzij de chopstick krultang! Klik verder voor de video! 


Dit zijn mijn tips & tricks voor het krullen met de chopstick krultang!
De producten die ik in de video gebruik:
Carmen chopstick curler
Wetbrush
Arganolie
Scrunchy haarelastiek

Fijn weekend! X Shifra

P.s Als je nog tips hebt hoe ik mijn video’s beter, leuker, grappiger, interessanter enz. voor jullie kan maken, laat het me weten. Er zit heel veel werk in en dat geeft nog meer voldoening als jullie er blij mee zijn!  Je kunt je hier subscriben op mijn YouTube kanaal, waardoor mijn video’s gewoon in je feed verschijnen als ik een nieuwe maak! En het maakt mij blij om subscribers op YouTube te hebben.

Comments

 1. Wat een vrolijke video! Helaas heb ik een paar jaar geleden het krullen opgegeven, mijn haren willen gewoon niet krullen. Althans, ze willen wel krullen maar voor maximaal een uur of 2. Jaloers op jouw leuke bos!

 2. yvonne

  Staat je leuk. Enige wat ik wat minder mooi vind is als de onderkant van de gekrulde pluk steil is. Weet jij hoe je dit kan voorkomen?

  • Shifra

   Ja! De pluk nog verder om de tang wikkelen! (maar dan moet je eigenlijk wel handschoentjes aan hebben.) Ik snap dt je het mooier vind! Ik vind het juist wel wat losser en casual staan (en het is beter voor je haar om niet de uiteinde mee te pakken), maar als je dat niet wilt dan moet je de pluk dus echt helemaal eromheen wikkelen! :) x

 3. Ik vind het je heeeeeeel leuk staan! Nu wil ik ook een chopstick curler, you influencer you ;-)
  Dapper van je trouwens, dat je het zonder handschoentje durft te doen aan de achterkant van je hoofd! Ik zou waarschijnlijk halverwege de eerste poging al met mijn hand in een ijszak op de Eerste Hulp zitten….

 4. Staat je echt prachtig!Ik ben jaloers op hoe makkelijk je haar krult. Bij mij lukt dat echt niet! En al helemaal niet als ik het gisteren gewassen heb!! Hoe schoner mijn haar, des te beter de krul. De enige die er overigens krullen voor een hele dag in heeft weten te krijgen is mijn kapper, dat lukt zelf gewoon niet. Boehoe.

  • Ik ken het probleem. Zelfs de kapper kreeg er bij mij niet langer dan een halve dag krullen in, zelfs met een hele bus haarlak! Zo irritant hahaha

   • Shifra

    Een vriendin van mijn heeft precies wat jullie zeggen. Geen kapper die er krullen in krijgt. Maar, ik heb twee weken geleden haar haar gekruld (ik was heel enthousiast om het bij haar te proberen!) en já, het zakte sneller uit dan bij mij. Maar ze kon er wel 3 dagen mee lopen! Dus ze heeft nu de krultang aangeschaft; haar eerste krultang die werkt. Misschien dat deze ervaring nog een beetje hoop geeft. :)

 5. Staat je goed! Ik volg sinds november/december je blog en eigenlijk dacht ik dat die krullen van jezelf zouden zijn, haha!
  Je hebt mij gemotiveerd om mijn krultang ook weer eens op te graven.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.