i scream

spijkerbroekje combinerenJaar in jaar uit is mijn favoriete kledingstuk in de zomer een kort spijkerbroekje geweest (met een shirtje natuurlijk). Maar dit jaar lag de spijkerbroek onder aan de berg met kleren. Nee, niet figuurlijk, ik moet létterlijk in een berg graven waar ik hem uiteindelijk helemaal onderop eruit trok. Op dit moment hebben mijn kleren nog geen klerenkast en ligt alles tot die tijd op een berg op de grond. Ik weet het, vreselijk. Maar, we dwalen weer af (wij kunnen ook zó kletsen hè!). Dat korte spijkerbroekje dus. Was ik daar normaal zo’n fan van, heb ik dit jaar vrijwel alleen nog maar jurkjes gedragen. Terwijl een spijkerbroek juist zó lekker is. Je kan hem dragen wanneer je maar wilt en je bent altijd blij met de keuze. Een spijkerbroek gaat ook nog eens járen mee, er is  voor elk figuur wel één te vinden en is makkelijk te combineren; het staat gewoon altijd goed. Moet ik nog even door gaan? Nee hè? Ik heb mezelf al overtuigd. Deze korte spijkerbroek komt weer bovenop mijn berg te liggen! spijkerbroekje combineren spijkerbroekje combineren spijkerbroekje combineren i scream spijkerbroekje combineren i scream i scream Kleding details: Gebreide top H&M (s/14), Spijkerbroekje (oud), Armbandjes (uit Turkije), Leren schoudertasje (uit Ghana), Sandalen (uit Ghana), Zonnebril H&M (s/14)
Oh and what’s up with all that ice-cream? Als je mij volgt op instagram, valt je vast wel op dat ik dol ben op de Italiaanse ijssalon die bijna in mijn straat zit (niet handig). En ik heb daar inmiddels al heel wat lekkere smaken ontdekt. Roomboterake-ijs! Oreo-ijs! Bastognekoek-ijs! Iscream! 

Comments

  1. Spijkerbroeken zijn ideaal. Ik draag ze zelf eigenlijk nooit meer, maar vind het blijft een klassieker. Mooie top ook!

  2. Die foto van jou met het ijsje is zo leuk! Mooie outfit, heel erg leuk gecombineerd!
    Liefs

  3. Wat een leuke outfit, ik zou dit ook zo aan kunnen doen! Ik vind zo’n baggy-achtig jeans-shortje erg leuk :D

  4. Leuke outfit! Ik draag zelf ook het liefst de hele zomer door zo’n spijkerbroekje (of een jurkje), jammer dat het nu met mijn werk eventjes niet kan.

  5. super toffe outfit! ik heb de afgelopen dagen ook in korte spijkerbroeken geleefd, daar is altijd wel iets van te maken :)
    xo, cheyenne

  6. Ik had ooit ook zo’n broekje, maar die was uiteindelijk echt op. Groot gat aan de achterkant, dus het kon echt niet meer. En nu zoek ik al een hele tijd naar dat perfecte nieuwe spijkerbroekje. Heb hem nog niet gevonden helaas. Maar heb ook niet een heel makkelijk figuur met mijn zeer aanwezige achterkant, brede heupen, buikje en grote bovenbenen. Awel, ik vind er vast nog wel eens één. Is het niet nu, dan wel volgend jaar. ;)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.