IN LOVE WITH A DRESS

verliefd op een jurkIk kan zo verliefd zijn op jurken (op kleren überhaupt). En dit is zoiets waar ik verliefd op ben. Deze jurk is perfect, hij is vintage, hij is dromerig, hij is alles. De jurk laat mij wensen weer even 10 jaar te zijn, zodat ik constant rondjes kan draaien en de jurk zo mooi om mij heen danst. Zo’n jurk waarvan je baalt dat je hem ‘s avonds uit moet doen. Zo’n jurk waar je maar uren over door kan praten… :)Modcloth jurkVerliefd op een jurkStrik op jurkJurk om verliefd op te zijnverliefd op een jurkVintage jurkModcloth Verliefd op een jurkJurk Modcloth (a/w 2013), Ballerina’s oud, Fototoestel vintage.  Liefs! Shifra

Comments

  1. Die staat je heel mooi! Grappig, want ik kocht laatst bij Vero moda een jurk die er heel erg op lijkt; ook marineblauw met witte vlindertjes, daar zat dan alleen geen strik omheen;-)

  2. Maartje

    Wat een leuk jurkje! *zucht*
    Ik kan maar niet bedenken wel park dit is..in Ede? :-)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.