KROONTJES VOOR KONINGSDAG

Hé! Normaal laat ik vandaag altijd mijn week in foto’s zien, maar in verband met Pasen doe ik dit morgen! Nu kan ik natuurlijk niet zómaar Snapshots vervangen en daarom doe ik dat met een wel heel leuk DIY-filmpje! Ik laat je zien hoe ik kroontjes maak in mijn haar voor Koninginnedag Koningsdag! Perfect dus als je die eieren nu inmiddels wel zat bent en toe bent aan de volgende feestdag! ;-) Geniet vandaag nog van je vrije dag! Liefs, Shifra

Comments

  1. Luna

    Wat een leuk idee en leuk uitgewerkt! Ik denk zelf dat ik hem in het oranje of goud mooier zou vinden, nu heeft het ook wel iets weg van zo’n matrozen hoedje ;-) Als laatste nog even een opmerking. Ik weet dat je aan het verbouwen bent en zo, maar ik wou het toch nog eventjes kwijt. Omdat je achtergrond wit is, is het lastig te zien hoe je dat allemaal doet met dat kroontje. Maar goed, erg leuk dat je toch een diy hebt gemaakt :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.