VERLOVINGSSHOOT SHIFRA + HANS

LoveshootPrecies een jaar geleden werden Hans en ik samen op de prachtige hei in Ede gefotografeerd. Deze verlovingsshoot vond een paar maanden voor onze bruiloft plaats en het voelde daarmee als een soort ‘oefenshoot’.  Er kwamen de meest prachtige foto’s uit die ik -shame on me- nog nooit met jullie heb gedeeld! Toen ik onlangs door de foto’s aan het bladeren was maakte ik met mijzelf meteen de afspraak: het eerst volgende fashion-artikel streep ik door en vervang ik met deze foto’s! Hans en ik zijn misschien qua uiterlijk al weer een tikkie verandert, maar ach, dat maakt het wel weer retro/vintage. 
Loveshoot
Loveshoot
loveshootLoveshoot

LoveshootLoveshoot
LoveshootLoveshoot
LoveshootLoveshoot
Loveshoot Kleding details HER: Jurk Zara (s/s 2013), Jasja Zara (s/s 2013), Ketting V&D (s/s 2013). Kleding details HIS: Broek Zara (s/s 2013), Blouse (s/s 2013), Vlinderdas Zara (s/s 2013), Schoenen Zara (s/s 2013).
Overigens een leuk detail: het was maart, maar het was lang niet zo warm als dat wij ons kleedde. Brrrrrr. Doordat we de foto’s voor onze zomerse trouwkaart wilde gebruiken, móesten we wel zomers gekleed gaan. Het was ontzettend koud, ik liep op blote voeten (afgewisseld met warme uggs) en er kwam teveel kou door mijn zomerse jurk. Maar achteraf leverde dit echt alleen maar meer herinneringen en plezier op. Ik ben zo enthousiast over deze shoot en ik kijk nog steeds met zoveel liefde naar deze foto’s (thanks Suegraphy!). Ik vond het belangrijk dat onze emoties goed werden vastgelegd en dat is zo goed gelukt. Onze liefde en plezier samen spat er van af. Het laat zo goed zo zien hoe onze verkeringstijd was.  En daar ben ik heel trots op! Ontzettend leuk dat ik dit met je mocht delen! Liefs, Shifra

*Foto’s zijn gemaakt door Suegraphy

P.s Eerder plaatste ik al foto’s van mijn bruiloft. Die vind je hier!

Comments

 1. Wat een mooie en vooral vrolijke foto’s! Het was vast,(afgezien van de kou) een hele leuke dag, leuk om te zien.

 2. Ah, de liefde straalt er vanaf. Echt prachtige foto’s. Als ik ooit ga trouwen wil ik ook van elke gelegenheid gebruik maken om foto’s te maken haha.

 3. Wat een ongelofelijk mooie foto’s, prachtig zelfs. De liefde spat er van af! En wat een mooi gebied daar bij Ede, dat kende ik nog niet.

  • Shifra

   Ja, de Veluwe is zó mooi! Je hebt ook nog een hele mooi zandvlakte, een heel mooi bos enz. De moeite waard om eens te wandelen/fietsen!:-)

 4. Wat een mooie foto’s! Jullie stralen helemaal! Na deze foto’s ben ik ook wel erg benieuwd naar jullie trouwfoto’s! ;)

 5. Jannieneke

  Elke foto is even mooi! Super om naar te kijken, de liefde spat er vanaf!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.