Comments

 1. Jannieneke

  Hihi, nog een keer dezelfde trui kopen, is ook echt iets voor mij. Hij staat je ook echt heel mooi! De kerstsokken geven echt dat heerlijke kerstgevoel! De sjaal die je draagt is ook erg leuk! Waar komt die vandaan?

  • Shifra

   Ik heb geen idee! :( Sorry! Ik heb nog net even snel naar de sjaal gekeken, maar er zat niet eens een label aan (of niet meer. Misschien kriebelde hij toendertijd en heb ik hem zelf eruit gehaald). Als ik hem nog een keer tegen kom, dan laat ik het weten. :)

 2. Leuke items heb je gekocht.
  En die bodywarmer is echt heel erg leuk! Ik ga eens kijken vd week of ze die ook nog in de maat van manlief hebben :) :)

 3. Je hebt weer een boel leuke spulletjes gekocht. Volgende week kom ik eindelijk weer bij de Primark en ga ik op zoek naar die leuke trui :D

 4. ilonka

  Ik ben ook zeer benieuwd naar de shampoo!
  Ik gebruik Argan olie wel als dagcreme daar ben ik erg tevreden over. Mijn huid ziet er een stuk beter uit en hij voelt ook beter aan en ondanks dat je olie smeert is het helemaal niet vet of olieachtig.

  • Shifra

   Na mijn shampoo (als dat werkt) wil ik het ook gaan uitbouwen naar dagcrème’s e.d zonder siliconen. Goed om te horen dat het bij jou dus wel zo goed werkt! Het lijkt mij wel gek om olie op je gezicht te smeren! Je bent zo gewend aan crème. :)

   • ilonka

    Het was eerst ook heel onnatuurlijk,want het voelt ook eerst heel raar. Maar het trekt super snel in en het voelt echt heerlijk, veel gezonder voelt het zonder al die zooi. Ik heb het van Jacob Hooij echt een aanrader.

 5. Wat een leuke aankopen. Ik denk ook echt dat het goed is voor Nederland dat Primark er is gekomen, al is het maar vanwege het invoeren van de cosy kerstsokken!

 6. Michelle

  Ik kon eigenlijk alleen maar kijken naar hoe leuk je sjaal matcht met je bankje, hahaha!

 7. Leuke dingen gekocht! Ik hoor mijn haarproducten bij de yves rocher of de tuinen is ook zonder troep! Die sokken zijn trouwens echt geniaal!

 8. Hanny

  Leuke dingen weer!! Primark is echt zoooooo geweldig!! ;-)
  Kan je een keer een filmpje maken over hoe je haar daar hebt gedaan? Het ziet er echt super leuk uit! Zou ik graag een keer willen proberen! ;-)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.