Snapshots oktober #2

a cup of life (1 of 1)-4Hi! Snapshots staat zoals je ziet een dagje later online! Ik heb sinds donderdag een griepje gekregen, dus ik probeer maximaal uit te zieken. En oh, je zou het bijna vergeten (ik niet!), maar ik ben ook nog steeds zwanger! Kijk mee naar mijn week!

a cup of life (1 of 1)-2Maandag begon ik aan een nieuw DIY-project. Op instastories kreeg ik al vragen ‘je was toch met verlof?’. I know, I know. Maar ik mis het en ik heb allemaal ideeën voor leuke, nieuwe dingen/projecten! En veel daarvan probeer ik uit mijn hoofd te zetten, maar als het een klein projectje is zoals dit..  Dan kan ik het niet laten. a cup of life (1 of 1)-16‘s Avonds had ik een afspraak, maar mijn auto deed het niet. Alle lichten stonden uit, de deuren waren op slot en toch was mijn accu leeg. Volgens mij werkt de vergrendeling niet helemaal goed meer en heeft er ergens in de kofferbak een lampje gebrand.. :( Hans probeerde hem op te laden met zijn auto en dat werkte! Maar op het moment dat ik weg wilde rijden, viel hij al weer uit. :( Toen deed Hans zijn auto het niet meer. Aaargh! Haha! We waren bang zijn accu leeg te hebben getrokken, maar achteraf hoorde ik dat dit eigenlijk niet kan. Dus mocht je daar ook altijd bang voor zijn, dat gebeurt niet zomaar.
Maar er bleek een kabel ergens los te zijn getrokken. Ik kwam uiteindelijk 20 minuten te laat, maar het was dan ook wel een hele belangrijke afspraak… ->

a cup of life (1 of 1)-17Ik wilde naar de schoonheidsspecialiste!! Haha. En had er heel erg naar uitgekeken om te gaan. Dit was before. Maar watch me, dit is after ->a cup of life (1 of 1)-3Zie je die wenkbrauwen? So much better. a cup of life (1 of 1)-4 Dinsdag ruimde ik de hele dag het huis op, want eind van de middag had ik een zwangerschapsshoot samen met Hans en Jolein Koenders van Wonderlust Photography! Hans was heel grieperig, dus die heeft heel de dag in bed gelegen tot het moment daar was dat de shoot begon. We durfden de shoot ook niet meer echt te verzetten nu ik zo dicht tegen mijn uitgerekende datum aan zit.
a cup of life (1 of 1)-5Het was zo relaxed en gezellig! Zodra ik alle foto’s heb, deel ik er hier een aantal! (maar je kunt er al eentje zien op mijn Instagram @shifrajumelet)  a cup of life (1 of 1)-6Woensdag! Organiseren in de babykamer, het begint ergens op te lijken. Het lijkt als je de lade opentrekt alsof ik helemaal weet waar ik mee bezig ben, ha. Maar ik heb geen idee en ik laat het straks allemaal lekker over mij heen komen. Maar dit ziet er al heel profi uit hè.
a cup of life (1 of 1)-7En ik werkte verder aan mijn DIY-project. Normaal zou ik dit in een hele middag afmaken en nu heb ik er de hele week elke keer een kwartiertje aangewerkt. a cup of life (1 of 1)-8Ik ging naar de Intratuin om planten te kopen voor in huis, onder andere voor in deze macramé plantenhanger. Ik was blij hem te hebben meegenomen, want nu zag ik heel makkelijk dat sommige planten echt te klein waren.
a cup of life (1 of 1)-9Daarna taartje eten bij Ikea! Ik wist niet dat ze cheesecake hadden. Dus toen heb ik hem maar geprobeerd en hij was heel lekker; helemaal niet Ikea-achtig, best wel gewoon een goede cheesecake.
a cup of life (1 of 1)-10Ik heb heel veel bakjes gekocht bij Ikea om lades te organiseren. Ik had geen zin om bij Ikea te eten, maar PREGANT, ik móet iets eten. Dus ik nam even snel een hotdog mee. Donderdag ging Hans weer aan het werk en op dat moment voelde ik dat ik het stokje had overgenomen van hem.. -_- Ik heb de hele dag niets gedaan en veel geslapen. En Charlie werd héél aanhankelijk, hij kon mij geen moment alleen laten. Die avond was het ook nog volle maan, nou, dan heb je bijna alle bakkerspraatjes (ziek, aanhankelijke hond, volle maan) wel gehad! ;-) Maar nope, geen baby.

Processed with VSCO with m5 presetOh en deze tas kwam binnen! Dit is dus een LUIERTAS! Hij ziet er zo niet ‘luiter-achtig’ uit vind ik. En ik zou zo de binnenkant (later) eruit halen en hem gebruiken als normale thuis. Hij is van de Kleine Giraf.  Er komt nog een video over online hoe ik de tas heb ingepakt, maar dit is een van de beste luiertassen die ik ken en hij is vooral heel makkelijk voor chaoten zoals ik.
a cup of life (1 of 1)-18‘s Avonds was Hans laat uit zijn werk, dus ik maakte zelf even snel soep. Heel lui en makkelijk, door een pompoen 1,5 uur (ongesneden, alleen gewassen) in de oven te gooien op 180 graden en daarna met bouillon en kruiden te pureren in de pan! a cup of life (1 of 1)-14Hans deed diezelfde avond nog boodschappen en nam fruit mee. We all know what this means, right? ;-)a cup of life (1 of 1)-19Zaterdag kwam de verloskundige even kijken hoe het ging. Ik was voor het eerst zenuwachtig of ze het hartje wel kon horen/vinden. Dit heb ik nog nooit gehad en meestal vinden ze het heel snel, maar op de een of andere manier was ik nu die paar seconden zo zenuwachtig. De baby is nu ook heel rustig, omdat ik grieperig ben. Maar het voordeel is dat ze nu nog wel de anti-stoffen mee krijgt, vertelde mijn verloskundige. We hebben een beetje een plan en afspraken gemaakt, voor als ik nu zo grieperig blijf. Al 3 weken lang ben ik heel erg aan het kwakkelen en nu dit griepje erbij komt is het gewoon echt een beetje teveel en ben ik het allemaal een beetje zat. En mijn energie wordt ook steeds minder. Voor de rest vind ik het nog heel gezellig met haar in mijn buik en mag ze nog wel even blijven zitten. Maar ik ben natuurlijk ook heel benieuwd!Hans maakte de laatste (!!) klusjes in huis af en ik kroop lekker op de bank met thee. a cup of life (1 of 1)-15Zondag! Nog steeds ziek. Ik wilde een paar dingen in de babykamer opruimen, maar dat is er uiteindelijk niet meer van gekomen. Mijn vader heeft een dagje geholpen met schoonmaken in huis en dat was heel fijn! a cup of life (1 of 1)-20‘s Avonds at ik even bij mijn moeder en die had speciaal voor mij kippensoep gemaakt. En daarna nog lekkere zalm en veel groentes, allemaal om een beetje aan te sterken. Heel lief!

Op dit moment is het maandagavond en is mijn griepje overgeslagen in een voorhoofdsholteontsteking. Bleh, ik wil niet meer. Mijn verloskundige zei dat ik gewoon de bevalling gehad moet hebben en dat ik dan wel weer aansterk. Vandaag is trouwens mijn uitgerekende datum!! Een heel gek gevoel! En tegelijkertijd voelt het als geen andere dag. Ze is welkom ANY TIME NOW! Mijn familie (maar ook goede vrienden) zijn allemaal súper enthousiast en leven elke dag zo ontzettend mee, dat is echt heel leuk en lief om te merken. Ze komt straks in zo’n lief en warm bad vol met allemaal lieve oma’s, opa’s en heel veel tante’s en oom’s!

Bedankt voor het lezen! Enne… zullen we even gokken? Wanneer denk jij dat ze komt? Ik ga voor dit weekend! Nee, dat is flauw, dat is heel breed. Ik ga voor zaterdag! (maar ik heb het al 2x mis gehad!) X Shifra

Comments

 1. Lisette

  Snel opknappen Shifra! Dus veeeeel rust nemen:)
  Ik ga voor donderdag a.s.

  Maar als ze een beetje op haar ouders lijkt zal ze zelf wel uitmaken wanneer ze het tijd vindt:)

  Liefs en sterkte!

 2. Mirjam

  Dat mandje! Dat gebruik je als Aankleedkussen? GE-WEL-DIG
  Mag ik vragen waar je dat gekocht hebt? Heb al zitten googelen maar vind niks.
  Succes met de laatste loodjes..
  Liefs Mirjam

 3. Patricia

  Wauw shifra wat een prachtige buik en wat doe je het goed! Bloggen, vloggen, diy, mama in spe, griep handelen en een leuke vrouw zijn voor Hans! You rock girl! O en bereid je voor maandag op dinsdag nacht (gebeurd meestal s’nachts ;) )gaat jullie meisje de wereld zien.

  • Shifra

   Nou, wat lief dat je dat zegt! Dankjewel, doet me heel goed! En ja! Haha, mijn verloskundige zei ook dat het meestal s nachts op gang komt en vroeg in de ochtend wordt geboren. Ik ben benieuwd!!

 4. Marloes

  Ik snap die foto met de stukjes ananas niet? 🙈

  Wat stom dat die grieperigheid (is dat een woord, haha) zo blijft hangen, ik hoop voor je dat het niet de kracht wegneemt die je straks zo hard nodig hebt.. heel veel succes met de laatste loodjes, you’re almost there!
  En als ik moet gokken.. morgen! Ben heel benieuwd, zit nu stiekem wel vaker op Instagram voor je stories om te kijken of het al zover is haha

  • Shifra

   Ananas is óók een bakkerspraatje, dat wekt de bevalling op. Hans is er dus klaar voor. ;-) En wat lief en leuk dat je zo betrokken bent! Ik hoop dat ik snel leuk nieuw kan brengen. :)

  • Shifra

   Dankjewel! Ik hoop het ook. Maar het schijnt dat je wonder boven wonder altijd ergens een potje energie hebt voor een bevalling. Haha! Ook al voelt het nu eeeeecht niet zo.

 5. Nienke

  Hey Shifra, je had in je stories een keer genoemd waar dat schattige aankleedmandje van is, maar ik ben het vergeten. Kun je die nog eens noemen? Ben ook een babykamer aan het inrichten namelijk en dit is wel echt een veeel beter alternatief! 😊

 6. Kate

  Hahaha, ik dacht even dat je een broccoli omgekeerd in die macramé-hanger had gedaan :’)

 7. Ik hoop dat je snel een beetje opknapt. En de uitgerekende datum al, wat gaat dat hard! Ben benieuwd wanneer ze komt :-)

 8. Marieke

  Ik ga voor vrijdag.

  Succes nog even lieve Shifra. En het is oké om het zat te zijn.

  Dikke knuffel van mij

 9. Aah heel veel beterschap! Ik had de stiekeme hoop dat ze vandaag geboren zou worden, op de uitgerekende datum (en mijn verjaardag). Hang in there Shifra, ze is er echt bijna!

 10. Wat een leuke snapshots! Ik vind dat je echt nog veel dingen doet zo aan het einde, fijn dat dat nov kan. Ik wass echt een chagrijnige walvis haha 😂 Mm ik denk van vrijdagnacht op zaterdag.. zoo spannend! Alsof je eindelijk een cadeautje gaat uitpakken, Hihi. Heel veel plezier nog samen in deze babyvrije dagen en toi toi toi!

 11. Ah balen dat je ziek bent geworden maar inderdaad, fijn voor de anti stoffen!
  Veel extra vitamine C dan maar :)

  Ik duim met je mee dat je zaterdag bevalt, lekker in het weekend :)

 12. Wat een prachtige foto heb je al gedeeld van de shoot, echt die kleuren en die vibes en jullie samen. Prachtige bijna ouders. Zo spannend nu het bijna zover is. Oké ik gok op, vrijdag de 13e, hopelijk heb jij niks met bijgeloof? Haha!

  • Shifra

   Ohhhhh wow, you are right! Vrijdag de 13e, nog helemaal bij stil gestaan! Nou dan mag ze gelijk bewijzen dat het geen ongeluk brengt! ;-)

 13. marjon

  Ik hoop echt voor je dat ze snel komt. Ik gok op zondag, een zondagskindje dus. De laatste loodjes, sterkte. xx

 14. Yvon

  Het waren weer leuke foto’s, en ik hoop voor je dat je snel weer beter bent. Het lijkt wel of iedereen ziek is, want ik hoor iedereen in mijn buurt daar over klagen. Ben zelf vreselijk verkouden.haaaaaaaaaaaaatsjuuuu :-D Een zeer fijne dag verder

 15. Alice

  Wat hebben jullie toch veel werk verzet in het huis de afgelopen tijd en wat doe je/jullie het allemaal goed. Ik hoop dat je snel opknapt en jullie kleine meisje mag verwelkomen. Ik ben zo benieuwd!

 16. Ilse

  Hopelijk voel je je snel weer beter! En je houd mij ook in spanning, kijk elke keer op insta en twitter of er al nieuws is enzo. En wat een lieve foto zo met Charlie.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.