Teken een patroon op je T-shirt met textielmarkers

teken een patroon op je shirt met textielstiiften!Ik ben geen (goede) naaister. Achter de schermen ben ik het een beetje aan het leren, maar ik vind het nog steeds heel lastig om from scratch zelf een jurk te maken. Dus tot die tijd doe ik het in ieder geval vóór de schermen met het restylen van kleding. En dat vind ik geweldig om te doen! Je hebt zo lekker snel resultaat. De laatste tijd speel ik veel met textielstiften. Ik vertel je welke stiften ik het best vind en ik laat zien wat ik er het liefste mee doe! (in video!)

Bedankt voor het kijken! Ik zou het leuk vinden als je je subscribed om mijn YouTube-kanaal! Thnx! xx Shifra

Comments

 1. Leuk filmpje, lekker enthousiast! Het is zo gemakkelijk om iets lekker te pimpen met textielstift, en het resultaat is altijd leuk. Plus dat je het zo strak of kunsterig kan maken als je zelf wil. Ik vind jouw patroontje super schattig! Ik neem mij al maanden voor om dat een keertje te doen, maar dan op zo’n schattige canvas tas. Lijkt me ook erg pretty! X

 2. Wat een slim idee om zo.je kleding te pimpen. Zo leuk ook hoe enthousiast jij altijd bent. Wordt er heel. vrolijk van :)

 3. Jaaa! Je hebt me weten te inspireren! Ik heb echt al zo lang die textielstiften van de Action in huis, maar nooit gebruikt omdat ik niet goed wist wat ik ermee zou gaan doen. Dus dankje voor je inspiratie :D

  • Shifra

   Aah, wat leuk! Die stiften werken heel goed! Ik ben heel benieuwd of jou stiften ook zo snel uitdrogen. Die van mij waren heel snel uitgedroogd terwijl de dop er wél goed op zat… :(

 4. Super leuk idee!
  Ben alleen bang dat ik zelf a. te kritisch ben, en b. geen vast genoege hand heb om dit te kunnen doen!
  Misschien ga ik het gewoon uitproberen op een oud shirt!

 5. Super leuk gedaan! Ik zou alleen de voorkant zo houden, is denk ik leuker. Oh en volgende keer even de wasmachine deur dicht doen :P

  • Shifra

   Ja! Waha, oeps! Dat zag ik later pas! Ik laat hem eigenlijk altijd op een kiertje staan (om nare geurtjes te voorkomen), maar Charlie (onze puppy) duwt hem héél graag open.

 6. Wat een leuk filmpje! Ik wist niet dat IKEA textielstiften had, die ga ik zeker kopen nu! Ik teken wel eens iets op rompertjes als cadeautje voor een nieuwe beeb. Ook heel erg leuk!

 7. Ilse

  Wat handig dat ze die verkopen bij de IKEA, binnenkort daar maar weer eens een bezoekje brengen!

 8. Wat toevallig. Een paar weken geleden heb ik precies het zelfde gedaan op mijn blog. Alleen inplaats van strikjes heb ik kruisjes gezet. Het is zo makkelijk om het zelf te maken en het resultaat is heel leuk.

  • Shifra

   Echt? Wat leuk!! :) Ik ga straks even kijken. Plusjes is ook heel leuk! Eigenlijk is elk patroon wel leuk. :)

 9. Wauw, je hebt een prachtige blog! Je lay-out is echt geweldig! Het is echt een feestje om rond te kijken op je mooie site!

 10. Wauw, dat zoiets simpels zo’n ontzettend leuk resultaat kan hebben. Ik zou het shirtje zo laten. Bij ieder filmpje geniet ik weer van je enthousiasme, leuk!

 11. Angela

  Leuk vrolijk filmpje en duidelijke uitleg!! :) ben van plan dit met hydrofieldoeken te gaan doen. Kun je deze na strijken en alles ook op 60 graden wassen denk je? En anders probeer ik het eerst met 1 doek en zien we vanzelf ;)

 12. Danielle

  Leuk zo dat enthousiasme. Erg leuk om naar te kijken!
  Ik heb het idee om rompertjes een patroon te maken op een babyshower. helaas kom ik niet meer bij de Ikea.
  Heb je ook ervaring met die van bruynzeel?

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.