The yellow submarine

A Cup of LifeGisteravond ben ik samen met Hans en mijn moeder impulsief naar de IKEA geweest. Mijn moeder had vrij en wilde daar zo graag weer een keertje heen. Wie zijn Hans en ik dan om nee te zeggen, je kent ons. Ik had natuurlijk expres op een IKEA-vestiging aangespoord waar ze toevallig de lamp die ik zo graag wilde wél op voorraad hadden, want die was uitverkocht in de winkel de vorige keer en die hebben we toen online besteld en dat bleek toen nog drie weken te duren terwijl IKEA op de site zegt dat het vijf tot zeven dagen duurt maar dat was dus echt niet. *haalt adem* Maar vandaag waren we dus ergens waar ze dé lamp nog hadden. Ik ben blij! We hebben een woonkamerlamp! Geen peertje meer! Hoera.

(Sorry, eigenlijk heeft deze tekst niets met de foto’s van vandaag te maken, maar ik wilde mijn blijdschap heel graag delen. Dit is die lamp trouwens, mocht je toch meer geïnteresseerd zijn in de lamp dan in de foto’s die hierna volgen.) A cup of lifea cup of lifeVaak zijn de outfits die ik draag op de site hartstikke mijn stijl, maar niet iets wat ik dagelijks zo zou dragen. Meer als ik een avondje weg ga, lekker met vriendinnen afspreek of iets anders specialers dan ‘gewoon’.  Daarom leek het mij leuk iets een keer aan te trekken wat ik echt dagelijks zomaar draag! Met het bijhorende rommelige knotje wat ik eigenlijk dagelijks in mijn haar doe. Oh en vind je niet dat de achtergrond heel erg lijkt op een ‘yellow submarine’? Hans heeft mij net geleerd dat onderzeeërs geen raampjes hebben. Mind blowing. Waarom tekenen ze dan altijd raampjes? A Cup of Life a cup of life a cup of life a cup of lifeKledingdetails: Jurk Superstar (a/w 2014), Sjaal H&M (oud), Laarzen (oud), Tas H&M (a/s 2014), Panty 60 den Hema, Armbandjes H&M en Primark (a/w 2014), Ketting (oud)

Wat vind je van mijn nieuwe teddy bear-bag? Hij is echt net zo zacht en knuffelbaar als dat hij eruit ziet, hij is géweldig! *insert cheasy hartje* XX Shifra

Comments

 1. Wauw wat ben je ook een beauty! Wat een gafe achtergrond, dat geeft een heel tof effect op de foto’s!
  Liefs, Tessa

 2. Aaah ik word zo blij van jou :D. Ik las die iets te lange zin in het intro en dacht: jeetje, daar mag wel wat interpunctie staan. Maar ondertussen las ik het precies zoals jij het bedoelde (denk ik) en daarna stond dus *haalt adem*. Haha, perfect op papier gezet dus!

  • Shifra

   Blij dat je het door had! Ik heb geprobeerd hem overdreven genoeg te schrijven zodat de lezer van de tekst het hopelijk al door heeft térwijl je de zin leest. Maar ik merkte zelf ook dat ik het niet altijd meteen snapte als ik hem las, dus daarom heb ik de *haalt adem* toegevoegd. :)

 3. Oh wat een SUPER leuke outfit is dit! Ik vind echt elk item tof! Die groene kleur staat jou zo mooi! En nu ga ik naar de lamp kijken.

 4. Wat fijn dat je nu toch de lamp hebt die je wilde hebben, heb net even gekeken en het is een erg mooie lamp en ben erg benieuwd hoe het er bij jullie gaat uitzien. Je tas wil ik knuffelen *It’s so fluffy i’m gonna die! ;-)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.