VIDEO: DE ZWANGERSCHAPSTEST (+ REACTIES!)

Hans-en-Shifra-4In deze post zit de áller speciaalste video die ik ooit online heb gezet. In februari kwamen Hans en ik erachter dat ik zwanger was en dat moment hebben we gefilmd. En dat niet alleen, ook de reacties van een paar van onze liefste familie en vrienden! Het resulteert bij elkaar in zo’n liefdevolle video. Ik vind het ontroerend om te zien en te beseffen dat iedereen zó blij is voor ons. En dat ons toekomstige kindje nu al zo geliefd is, terwijl het er nog niet eens is. We hebben goed nagedacht of we deze video online wilden zetten: het is zo intiem. Maar tegelijkertijd zijn ook dit de dingen die we graag met jullie willen delen. Klik verder om de video te zien. Enjoy!

Je ziet onze ouders, mijn broer en schoonzus, mijn twee vriendinnen (die ik al ken van de middelbare school), mijn vriendin Femke (die je vaak voorbij ziet komen op mijn blog) en onze beste vriendin uit Amerika, Monica.

De opname van mijn ouders was zo grappig en leuk, dat we er nog een aparte video van heb gemaakt. Je ziet ze kort in deze video, maar als je het leuk vindt om de hele video te zien, klik hier!
Liefs, Shira

Comments

 1. Senne

  Normaal reageer ik eigenlijk nooit.. maar man wat is dit een bijzondere video! Echt een tranentrekker..
  En het feit dat ik zelf 32(!) weken zwanger ben van de eerste helpt daar vast aan mee;)
  Heel veel geluk, het is een bijzondere tijd vind ik zelf, zo alles voor het eerst!!

 2. Tama

  Ohhh, wat een fijne video! En wat heerlijk om te zien hoe blij iedereen voor jullie is!

 3. IK kan het niet helpen, maar er stond echt een soort permanente glimlach op mijn gezicht getatoeëerd bij het zien van dit filmpje. Wat ontzettend mooi, dierbaar en blij! Zo leuk om alle reacties te zien en om te zien hoe onwijs blij iedereen is met dit nieuws. Jullie kindje wordt straks volgens mij door zoveel liefde omgeven :)

  • Shifra

   Dankjewel!! Ja, heel bijzonder om de blijdschap bij onze familie en vrienden te zien. Blij dat we allemaal gefilmd hebben!

 4. Kim

  Prachtig filmpje! Hier moet ik gewoon even op reageren. Alle geluk van de wereld!

 5. Roelie

  Gefeliciteerd wat een leuk nieuws een hele fijne zwangerschap gewenst voor jullie allemaal

 6. lisette

  Volgens mij hebben je ouders nooit méér licht gegeven dan tijdens dit filmpje:)
  Prachtig! En sowieso, alle lieve reacties van jullie familie…alle goeds toegewenst!!

  • Shifra

   Ja hè, ze waren zo blij. Daarna heeft mijn vader nog zolang met handen voor zijn mond gestaard naar de echo die we bij ons hadden, hij kon het gewoon niet geloven.

 7. Van harte gefeliciteerd en ik wens jullie een voorspoedige zwangerdchap toe! Echt een prachtige video is het geworden!

 8. Eline

  Kan hier niet een DO NOT WATCH AT WORK waarschuwing bij ?? Ik zit me hier een beetje achter mijn scherm te verstoppen zodat ze niet zien dat ik een traantje wegpink :D .
  Die reactie van Jouw vader Shifra, wat mooi.

 9. Wauw, wat een mooi filmpje! Zoals al eerder is gezegd: echt een tranentrekker, moest even een paar keer slikken. Vooral de reactie van je vader is prachtig :) Heel veel geluk samen!

  • Shifra

   Ja, die is mooi hè. Hij wilde zó graag opa worden. Hij zei ook ergens daarna “ik had het er al steeds vaker over met vrienden, dat ik er echt aan toe was om opa te worden”. Haha!

 10. Martine

  Wat een mooie video en zo leuk dat jullie dit hebben gemaakt.
  Voor jullie kleintje is dit straks zo bijzonder om te zien :-)
  De reactie van jouw vader is ook zo mooooooi!
  Prachtig!

 11. Och, tranen in mijn ogen! Wat speciaal! En jouw vader <3 Vond ik een van de mooiste dingen, om mijn ouders te vertellen dat ze opa en oma mogen worden!

 12. Mariska

  Heeeeeel mooi gedaan! Wat een emotioneel moment om dit te zien! Prachtig!
  Ik ben zelf ook zwanger van ons eerste kindje, jammer dat wij het niet gefilmd hebben maar wauwwauwwauw leuk stel zijn jullie!!!!

 13. Lisa

  Tranen in mijn ogen! Wat een geweldige video en wat een heerlijke reacties van jullie dierbaren. Echt fantastisch mooi. Gefeliciteerd met jullie kleine wonder!

 14. Sta op het punt om de deur uit te gaan om een training te geven, wil nog even je blog checken … daar staat je video! Met een grote glimlach en tranen in mijn ogen zitten kijken. Wat super leuk! Het brengt ook alles weer naar boven toen wij dit nieuws zelf ook deden bij onze ouders (10 jaar geleden).
  En jouw oma!!! Zo bijzonder, nog een generatie erbij.

 15. Zooo ik zit gewoon echt te janken hier! Wat ontzettend mooi om dit te zien en dat iedereen zo blij voor en met jullie is. Vooral de reactie van jouw vader raakte me enorm omdat ik ook zo graag de reactie van mijn eigen vader had willen zien.

  Ook heel mooi voor jullie en het kleintje straks dat jullie dit hebben vastgelegd. Wauw!

 16. Marjolein

  Wat een super leuke video shifra! En hans wordt gewoon vader. Lijkt wel gisteren dat hij pizza rechtstreeks van het karton at op de voorsterweg omdat hij geen bord vies wilde maken. En nu gewoon papa worden❤.

 17. Ilse

  Wauw, wat een prachtige filmpje! Ik pink even een traantje weg van blijdschap en wat een mooie reacties zeg!

 18. Wat een leuk filmpje! Ik moest stiekem een klein traantje laten! Heel mooi :-) Als je nog een persoonlijk en op maat gemaakt geboortjekaartje zoekt…. ;-)

 19. Prachtig dat je dit met ons mag delen! Knap van je moeder dat ze niet over tafel vloog, maar je vader ook de kans gaf het te raden! Echt zo mooi, en ontroerend. Jullie kindje komt straks in een heel warm nest terecht met zulke lieve mensen om jullie heen. :)

 20. Ohh tranentrekker dit hoor! Omaatje vooral <3 <3 Wat megaleuk dat jullie dit gefilmd hebben, ook voor later voor jullie kindje. Hoe leuk moet het zijn om te kunnen zien dat iedereen zo blij met je was, terwijl je nog maar in de maak was?!

 21. Madebyuna

  Kippenvel, wat een prachtige video!! Krijg er echt tranen van in mn ogen. Zo prachtig en puur, echt heel mooi om te zien hoe je ouders reageren. Heel veel geluk :)

 22. Sophie

  Inmiddels heb ik het filmpje al 5 keer gekeken en blijft er nog steeds een enorme glimlach er naar kijken. Dit is jullie zo gegund!

 23. Ik zat dus vanochtend keihard te snotteren boven een kop koffie (en een stuk appeltaart, maar dat terzijde haha). Zo lief dat jullie dit prachtige intieme moment delen. x

 24. Wat mooi dat jullie dit hebben vastgelegd en wat een prachtige video! Samen wachten op het lijntje op de test, wat een mooi en spannend moment :). En de reactie van jullie familie en vrienden, mooi hoor! Je moeder glimt helemaal en je vader kon zijn oren niet geloven. Prachtig! Is de misselijkheid en moeheid een beetje over?

 25. Aaaah ik moest zó hard huilen! Ik vond het zó’n ontzettend lieve video! Echt zulke mooie reacties, vooral je ouders, zo lief <3
  Ik wens jullie superveel geluk en een hele fijne zwangerschap natuurlijk!

 26. Och, wat een prachtige video is dit geworden. Ik zit hier ook op kantoor te glimlachen en stiekem een traantje weg te pinken. Wat zijn jouw ouders ontzettend schattig zeg, die blik van je vader als hij zo half beseft dat hij opa wordt, onbetaalbaar. Echt ontzettend leuk om te zien, super dat jullie dit zo delen. <3 <3

 27. Janien

  Wat enorm bijzonder dat jullie dit delen. Kippenvel van kop tot teen. Ik ben net een week geleden bevallen van ons tweede wondertje! Geniet van je zwangerschap!

 28. Emma

  Ohhh Shif om dit terug te zien is wel heel erg bijzonder hoor! Vooral ook dat moment dat jullie er samen achter kwamen… wauw. Heb de camera bijna geplet in m’n enthousiasme zie ik nu, haha. Take care en tot snel xxx

 29. Joyce

  wat een geweldige video! Dat stukje met je ouders, haha, geweldig!
  En met je vriendinnen…zo leuk….

 30. Joyce

  ik heb trouwens ook wat traantjes weg gepinkt..haha
  en je vader heeft er heel veel fans bij zo te lezen…:-)

 31. Lianne

  Wat een supermooie video! Ik kreeg gewoon tranen in mijn ogen van jullie reactie op het kruisje. Bijzonder om te zien hoe jullie familie en vrienden reageren. Vooral je ouders (zo zoet hoe je vader nog niet beseft dat hij opa word en het ineens klikt) en natuurlijk je oma. Heel veel geluk lieve hans en shifra!

 32. ahh wat lief die reactie van de vader hij begreep het niet of het kwam niet helemaal aan in ieder geval! Ook echt ‘leuke vloer’ hahahha. Lief, veel geluk en geniet van je zwangerschap!

 33. Bianca

  Jeetje ik zit hier echt te snotteren achter mijn computer! Zo ontzettende leuke & lieve reacties! xx

 34. O wauw, dit is echt zo bijzonder om te zien! De reactie van je ouders is echt onbetaalbaar, prachtig! Moet ook zo gaaf zijn geweest om het steeds opnieuw te mogen zeggen!

 35. Nina

  Jeetje tranen met tuiten , wat een intiem met liefde overgoten filmpje. Oke ineen emo kip van hier tot Tokio nu tijdens mijn eigen zwangerschap maar heel bijzonder, heb nu al spijt dat ik ons niet heb gefilmd.
  Geniet ervan

 36. José

  Super mooi om te zien! Ik vind de reactie van je ouders zo mooi en liefdevol. Echt ik gun jullie samen (en jullie kindje) heel veel gelukk!

 37. Kaylin

  Oh wow kippenvel en tranen in mijn ogen maar ook een big smile. Echt een hele mooie en waardevolle video. En wat lief dat je dit met ons wilt delen.

 38. Oh my je vader die het eerst niet kan geloven! En dat het pas een paar tellen later doordringt <3

  Shit man, ik roep altijd heel hard dat ik geen baby wil maar als ik dit zie dan krijg ik het toch wel een beetje warm in mijn buikje…

 39. Wat een heerlijke video! Tranen in mijn ogen, brok in mijn keel… en ik ken je niet eens “echt” haha!
  En wat is het later leuk voor jullie kindje om dit allemaal zo terug te kunnen zien!

 40. Ramona Keijzers

  Wat ontzettend geweldig dat jullie dit delen…Zo “open en bloot” en kwetsbaar. Zo liefdevol en warm. Heerlijk om te zien. Dit is waar het om draait in het leven! Ik ben inmiddels al 11 jaar moeder van een tweeling (twee meiden) en ben zo dankbaar dat ze er zijn. Het is met niets te vergelijken. Geniet van deze bijzondere tijd (en ja ik weet, het is heus niet altijd genieten, maar dat geeft niet ) en volg je hart!

 41. Belinda

  Hans en Shifra,

  Van harte gefeliciteerd!!!! Geweldig! En wat een supermooi filmpje, kreeg er tranen van in m’n ogen!

  Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe!!! <3

  Liefs, Belinda

 42. Marloes

  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!! Wat een enorm mooi en lief filmpje hebben jullie gemaakt zeg. Die reacties, dat muziekje, ik ben hier altijd zo gevoelig voor haha. Heb wel even een traantje weg moeten pinken.
  Mooiste reactie vind ik die van je vader!
  Mocht ik in de toekomst zwanger raken, dan wil ik dit ook zo vast laten leggen, met al die liefde die gewoon van het scherm spat <3
  Hele fijne zwangerschap gewenst!

 43. Wat een prachtige video! Vooral je vader, zó leuk! Ik heb het mijn broer overigens op dezelfde manier laten zien als jij jouw broer, maar hij reageerde heel anders (iets met groningse mentaliteit en lompheid).

 44. Ooo janken! Zo veel liefde in deze video!

  Ik bedacht me net dat ik dit later ook zou willen filmen (want zo leuk!), maar hoe doe je dat als je geen blogger bent? Dat wordt een verborgen camera, haha.

 45. Heleen

  Wat een super super super leuke video. Vooral met je ouders, echt tranen in m’n ogen! Heel veel succes en geluk de komende tijd, ik volg je avonturen graag :)

 46. Betty van Os

  Gefeliciteerd! En fantastisch dat je het met ons wilt delen. Dank
  Heel erg mooi, heel erg speciaal

 47. Wauw. Ik heb je lange tijd gevolgd, maar de laatste paar weken/maanden is dat er echt bij ingeschoten. Nu beland ik vandaag weer op je blog en zie ik deze prachtige video. Je hebt mij aan het huilen gekregen! Wat een prachtige video en reacties van alle mensen om jullie heen. Ik wens jullie heel veel geluk en kan niet wachten om meer te zien! Thanks voor het delen. Ik ga je weer trouw volgen! ;)

 48. Wat super leuk! En wat is dit speciaal om later terug te zien.
  Bij deze dan echt gefeliciteerd. Heel veel succes en geluk!

  X

 49. Ahhhhh Hans. Shifra. Wat een prachtig filmpje. Vanaf de eerste seconde al tranen in mijn ogen. Dank je wel dat we dit mochten mee maken. En jouw ouders. Geweldig. De reactie kon niet beter. Geniet ervan meid. Heerlijk.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.