Zo maak je pailletten elleboog patches

snapshots juni #1 (28)

I love love love het restylen van kleding. Daardoor besef ik mij elke keer weer dat ik echt niet zómaar oude kleding weg moet gooien; je kunt het zo makkelijk nieuw leven in blazen. Vaak laat ik DIY-projecten zien waar je nog wat spullen voor moet kopen, maar dit kun je met elk oud kledingstuk doen! Of wat dacht je van een ketting, een kraag of een armband!  Zo maak je elleboog patches

Benodigdheden:

– Een trui (of een ander oud kledingstuk of accessoire)
– paillettenlinten
– schaar
– elleboogpatches
– textiellijm
– naald en draad

En zo maak je het! Mocht je het teveel gepriegel vinden om paillettenlinten te plakken op een patch, dan kun je ook een stuk paillettenstof kopen. Knip hem op maat en naai hem vast aan de trui.  Geef mijn video een thumbs ups als je de video leuk vond! Bedankt voor het kijken! XX Shifra

Comments

 1. Leuk, een video DIY! Zelf houd ik niet zo van elleboog patches op kleding, maar ik weet zeker dat veel mensen dit een tof idee vinden! Wel heel leuk die pailetten, lekker vrolijk :)! En goed om eerst eens na te denken over restylen, voor je kleding zomaar weggooit!

 2. Hele leuke video! Ik ben zelf altijd een beetje bang dat als ik teveel glitterende dingen draag ik een iets te hoog ‘klein-meisje-dat-van-roze-en-glitters-houdt’, maar je hebt me met deze DIY wel weer op het idee gebracht om elbow patches op truien te maken, maar dan misschien met ander materiaal, ofzo?

  Lieeefs!

 3. Mirthe

  Dit vind ik nu echt een leuk idee! En dit zou ik zelf ook zo dragen. Ik houd niet van een trui vol glitters. Maar een accent zo met patches vind ik leuk! Ik sla hem op.

 4. Zei je nou dat je patches er op kon strijken?
  Is het dan niet makkelijker om ze er eerst op te strijken en dan de pailletjes er op te lijmen?
  Of kan dat in dit geval niet door de materialen?

  xx

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.