DIY posterlijst (+ video)

DIY lijst voor je posterHi! Gistermiddag was een hele spannende middag, Editie NL kwam namelijk filmen. In mijn huis! AAH! *act normal* Het was heel spannend en leuk.  Het item werd gisteravond uitgezonden en zoveel van jullie (en mijn liefste vrienden en familie) zaten voor de televisie.  Dank daarvoor! (je kunt hem hier terug kijken, mocht je hem gemist hebben)  Naast een interview, filmde ze ook een nieuwe DIY voor hun website. Maar ik vond de DIY zo leuk en makkelijk dat ik hem ook heel graag op mijn eigen kanaal wilde plaatsen. Dus nadat ze weg waren heb ik de DIY nóg een keer gemaakt en gefilmd. (en ik heb nu dus genoeg posterframes voor een heel huis!) 


De producten die ik gebruik in de video:
– magneetband
– houten lat
– schuurblokje
– schaar
– potlood
– meetlint
– (afkort)zaag
– (suede)koord
– schroefoogjes

Dit is dus de video die ik gemaakt heb van de DIY, maar Editie NL heeft hem dus ook gefilmd voor hun eigen kanaal. Bekijk hun versie hier!

Ik ben heel blij met mijn posterframes. En ik vind het een hele leuke afwisseling tussen alle standaard lijstjes in huis. Bedankt voor het kijken en jullie support! Laat je weten in de comments wat je van de Editie NL uitzending vond (als je hem gezien hebt!)? En van de DIY? :) X Shifra

Comments

 1. Oh! Deze zijn echt leuk. Die moet ik zelf eens gaan maken. Dan heb ik ook weer een reden om nieuwe posters uit te zoeken ;)

  • Shifra

   Hier doet ‘ie het hoor! Maar je moet even inloggen. Of een andere browser gebruiken, als je helemaal niets ziet/werkt. Het is RTL XL gemist namelijk!

 2. Nena

  Heel leuk gevonden!
  Ik zou het ook graag eens proberen want ik heb zo’n wereldkaart gekregen waarbij je landen kan wegkrassen als je er geweest bent. Heb er dus een open frame voor nodig, maar het is een echte buitenmaat. en een lijst op maat is weer zo duur.
  Ben alleen bang dat de magneetjes het niet echt houden, het is zo’n zwaar papier…
  Hoe sterkt zijn de magneetjes?

  • Shifra

   Je kan magneten in alle sterkte kopen. :) Dus ik zou een sterkere kopen als je bang ben dat hij’t niet houdt (en ik denk ook dat hij zo’n zware poster niet houdt met de specifieke magneet die ik gebruik nu). Ze maken dit soort magneten ook om houten kozijnen te kunnen houden, dus zo’n poster moet wel lukken met een sterkere magneet!

 3. Lija

  Gefeliciteerd met de uitzending! En de hanger ga ik maken! Een stuk makkelijker uit te voeren dan met losse magneetjes in het hout krijgen :)

  • Shifra

   Ja precies! Ik ken inderdaad de magneetjes die je in het hout boort, maar ik wilde het nog simpeler. En het maakt voor het eindresultaat niet uit.

 4. Merel

  Gaaf dat je op tv was. En wat een leuke DIY. Deze ga ik zeker proberen. Zulke simpele DIY’s voor in huis (en waar je redelijk weinig voor nodig hebt) vind ik zo leuk!

 5. Wat een superleuk idee! Ik kwam op een andere blog net al een idee tegen om een Gallery Wall te maken, en dan is zo’n poster met een mooie posterlijst heel leuk om erbij te hangen. Ik heb je artikel even opgeslagen op Bloglovin :)

 6. Ik zat nietsvermoedend editie NL te kijken toen ik je ineens in beeld zag! Ik zei tegen mijn jongste: “Moet je kijken, dat is Shifra, die volg ik, hoe cool is dat!”Mijn jongste reageerde met de woorden:”Doe alsjeblieft normaal mam, je hebt de jackpot niet gewonnen of zo!”. Tja, typisch een uitspraak van een tiener. Ik moest zelf ook wel lachen om mijn reactie maar zoals ik je van je blogs ken, zo kwam je ook over op tv. Toch blijf ik het stoer vinden voor je om zo je tv debuut te maken, die heb je alvast in de pocket!!

 7. Ha, wat een leuk stukje bij Editie NL! En wat een leuk DIY-project. Inderdaad super simpel om te maken, echt voor iedereen geschikt! Ik zou zelf de houtjes nog even een kleurtje geven, zodat ze beter in mijn interieur passen. En dat is dan weer het leuke van DIY: je kunt het maken zoals je zelf wilt!! <3

 8. Belinda

  Hey Shifra! :)

  Ik wil dit idee graag morgen gaan gebruiken om een lijst te maken. Ik vroeg me af welke grootte schroefoog ik het beste kan gebruiken? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten!

  Liefs, Belinda

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.