How to: top knot

knot op je hoofd, grote bun, top knot, hoe maak je een knot in je haarNa vele vragen over de topknot die ik droeg in deze shoplog leg ik vandaag uit hoe je hem maakt! Het is heel simpel en meestal draai ik hem in een paar minuutjes zo in mijn haar! 

Mijn knot ziet er elke weer een beetje anders uit. Het is maar net hoe mijn haar die dag zit en hoe lang het geleden is dat ik het gewast heb (de eerste of twee dag). Wanneer ik veel krullen heb (of het heel vol is en veel structuur heeft) krijg ik een rommelige grote kont. Wanneer mijn haar plat en stijl is krijg ik meer een nette, platte en strakkere knot. Als ik één van de twee echt per se wil bereiken gebruik ik even snel een krultang of stijltang, maar dit probeer ik zoveel mogelijk te voorkomen. Ik hoop dat de uitleg duidelijk en handig was! Stuur foto’s als je hem zelf ook probeert. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe het jou staat! xx Shifra

Comments

 1. Oeh, hij is echt gaaf, en zo makkelijk inderdaad! Dit kan ik nog weleens proberen met mijn lange, steile haar. Ik ben niet zo’n held met haar, maar ik denk dat dit nog wel moet lukken ;) Bedankt voor je uitleg, leuke video!

 2. Mirthe

  Jaaaaaaa!! Ik was al zo benieuwd hoe je de knot had gemaakt! Bedankt voor het delen! Ik ga het morgen gelijk proberen en stuur een foto!(als het lukt.. haha!)

 3. Hanny

  Zo jammer! Bij mij staat het echt niet en m’n haar is helaas ook veeeeel te dik om deze top knot te maken. :-(

  • Shifra

   Echt? :( Wat jammer:(! Ik heb ook vrij dik haar (en lang), dus het had ook bij jou kunnen passen! Jammer:(

 4. Marije

  Aaaah dat is ZO gaaf!
  Ik heb heel dik en zwaar haar, dus zo’n knot is bij mij in een kwartier een staart :)
  Ik gebruik nu altijd zo’n donutrol… ideaal!!

 5. Ik vind dit een super leuk kapsel!
  Ik moet binnenkort naar een 60-jarige bruiloft en aangezien ik een punk meisje ben, moet ik er netjes uit zien. Dan is zo’n knot toch de juiste middenweg. Stoer en toch netjes tegelijk! :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.