Rokjesdag

RokjesdagHet is officieel natuurlijk nog geen echte rokjesdag geweest, maar met dit lekkere weer zou het zomaar niet al te lang meer kunnen duren. Al sinds januari heb ik dit lenterige/zomerse outfit in de kast liggen en ik stond te popelen om dit aan te kunnen trekken. Wat dat betreft écht niet handig om al zo vroeg iets te kopen voor warm weer. Af en toe heb ik het al wel eens aangehad hoor, voor de spiegel. Hihi, je kent het wel. Gisteren was het zó lekker weer dat ik mijn kans greep en mijn winterse kleren (die ik eigelijk in gedachte had voor deze shoot) verruilde voor mijn zomerse outifit. Lekker yolo. En weet je wat? Het was géweldig! Totaal niet koud, en het voelde voor even alsof ik midden in de zomer stond. En dat ín de winter!  Rokjesdag Rokjesdag Rokjesdag Rokjesdag Rokjesdag Rokjesdag Rokjesdag RokjesdagRokjesdagKledingdetails: Shirt H&M (s/s 2015), Rokje H&M (s/s 2015) Schoenen Dolcis (oud), Armbandje H&M (a/w 2014).

Besef je morgen voor heel even als je lekker in de zon bent dat dit weer officieel nog “winter” heet. Geniet er extra van en vergeet het dan weer. En waan je weer lekker in de lente/zomer! Hans, die mij fotografeerde voor deze foto’s, vroeg aan het einde: “Zullen we een ijsje gaan halen?” What the heck! Laten we die zomer nu alvast maar vieren. Maar mijn rokje en shirtje gaan nog even de kast in hoor, dit was leuk voor een dagje. Ik wacht nog wel even tot de echte rokjesdag.. Daarna ga ik los. Wat betreft rokjes dan hè. Liefs! Shifra

Comments

  1. Wat een prachtige foto’s, weer! :) Ik vind de combinatie van het rokje en shirtje onwijs tof! Zou ik zelf nooit bedacht hebben! :)

  2. Oh zomer, daar zijn we allemaal aan toe! Het kan wat mij betreft ook niet vroeg genoeg beginnen, dus dit mooie weer is alvast een fijn voorproefje. Wat een leuke outfit, spannende combi! Ik zou het zelf niet durven, maar het staat je erg gaaf.

  3. Ik vind jouw foto’s altijd zo vrolijk! Je straalt helemaal, heerlijk! En wat een leuke outfit weer, het staat je geweldig :)

  4. Aaah girl wat wordt ik toch altijd blij van je foto’s! Je straalt zo’n vrolijkheid uit! Je ziet er echt ontzettend leuk uit!

  5. Ik krijg spontaan zin in de lente door je opgewekte foto’s. Ondanks dat ik eigenlijk nog liever wat in de winter was blijven plakken. Het moet een geheim zijn, hoe je er áltijd zo vrolijk en opgewekt opstaat. Mooie outfit! (:

  6. Wat een leuke outfit! En je hebt gelijk, het is zulk heerlijk weer dat je bijna vergeet dat we officieel nog twee dagen in de winter zitten hihi.

  7. Brenda

    Wat ben je toch een heerlijk sprankelend persoon, ik word blij elke keer als ik wat van jou zie :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.