Snapshots juni #3

snapshots-4Afgelopen week was één van de saaiste weken om te laten zien in Snapshots! (En dit is waarschijnlijk de slechtste teaser voor een post ooit🙊) Maar ik was zo toe aan een ‘saaie’ week. Een week waarin ik naast werk gewoon lekker weinig deed. Ik zag veel familie, ik ging naar Eten op Rolletjes in Arnhem en liet de dagen (vooral in het weekend) gewoon een beetje voorbij gaan. Ik heb niet in huis geklust, geen nieuwe DIY-projecten, gewoon lekker normaal niets. Kijk mee!snapshots-16Maandag was ik de hele ochtend in het ziekenhuis. (ik krijg nog steeds onderzoeken naar het flauw-vallen) Het was een lang onderzoek en daardoor was ik pas na de lunch thuis. ‘s Middags ging ik weer naar de bekkenfysiotherapeut en daarna heb ik even geslapen. En toen was het plotseling 4 uur! Wait, what? Dus de rest van de avond heb ik tot laat gewerkt om mijn werkdag in te halen. (leve het zzp-leven). Ik stylde de tuin en maakte foto’s van de buitentafel. Ik word zo blij van dit stukje tuin. snapshots-18Dinsdag werkte ik de hele dag gewoon en tussendoor kwam dit pakketje binnen, een zwangerschapskussen! En wie ging er méteen in liggen? Hij ziet er ook zo comfy uit! Ik slaap heel slecht en ik hoop dat dit helpt.snapshots-21Ik had ‘s avonds zo zin in chocolade en op dat soort cravings-momenten kom je plotseling op dit soort dingen: nutella yoghurt.  Het was zo lekker. En slecht. Maar heel lekker.
snapshotsWoensdagochtend ging ik sporten. Ik doe het nu een stuk rustiger aan nu ik bekkenklachten heb, maar ik ben blij nog wel iets te kunnen sporten. snapshots-2Bij thuiskomst zocht ik het hele huis af naar Charlie, bleek hij onder het bed in de gastenkamer te zijn gaan liggen. Blijkbaar een heel koel plekje. Op deze warme dagen vind ik hem op de gekste plekken. snapshots-3Mijn moeder bracht verse zalm mee en die was zó lekker. Ondanks dat ik hem doorbakken at, als hij vers is, is hij nog steeds zo lekker. snapshots-17Woensdagavond nam ik deze video op en werkte ik tot 2.00 ‘ s nachts door. Hans was al die tijd nog bezig in de verbouwing en ik had heel veel werk in te halen, dus het kwam heel goed uit.
snapshots-4Donderdagochtend! Ik geniet zo van het lekkere weer! Alle kleine momentjes – zelfs op werkdagen-  voelen als vakantie. Ik eet normaal altijd havermout als ontbijt, maar ik ben nu geswitcht naar cruesli/muesli met yoghurt. En vaak nog fruit, als dat in de koelkast ligt.  Switch jij ook in de zomer naar een ander ontbijt? Of wissel je sowieso je ontbijt af?snapshots-15Ik schreef het al in deze post, donderdag stortte ik een beetje in. Werken lukte gewoon niet en ik was alles zat. Dus ik besloot de rest van de dag niet meer te werken en met een boek in de zon te kruipen. Dit boek stond al zo lang op mijn lijstje om te lezen!snapshots-5Vrijdag kwam er een pakketje binnen voor Charlie. De hele week kwamen er al pakketjes binnen met baby-spulletjes, maar dit was echt allemaal voor hem. Er zat allerlei soorten brokjes in én een heuse taart! (allemaal dingen die over een paar weken ook in het Albert Heijn-schap te liggen komt, daarom werd het toegestuurd.)snapshots‘s Avonds ging ik met mijn broer & schoonzus naar Eten op Rolletjes in Arnhem! Dit was zó ontzettend leuk. En ik had het heel erg nodig om er even uit te zijn. snapshots-8 snapshots-7 snapshots-6We hebben zóveel gegeten, ik heb niet eens overal foto’s van. Van verse friet tot aan een hamburger van Old Amsterdam (als je nog gaat, die is zó goed!), broodje pulled eend (ook hele lekker!), Indiase mix, poffertjes, oesters, ijsjes (met heel lekker karamel-zeezout ijs!).  Van veel dingen kochten we twee gerechtjes die we deelden. Het was zo gezellig en fijn! snapshots-9Zaterdag! Het was heel laat geworden vrijdag, dus ik sliep zaterdag tot laat uit. En over slapen gesproken, het zwangerschapskussen slaapt zó lekker! Het is niet héél gezellig in bed.. Maar geloof me, gezellig wint het niet meer van goed slapen op dit punt in de zwangerschap. Haha!  (Ik heb dit zwangerschapskussen van Quper voedingkussenwinkel)snapshots-13De rest van de dag heb ik een beetje gerommeld in huis, dingen opgeruimd, boodschappen gedaan en ik kocht pioenrozen voor mezelf. Pioenrozen zijn nu heel goed betaalbaar!
snapshots-11Oh en dit is dus de honden-taart waar ik het net over had! Hij ziet er zo lekker uit, maar hij ruikt echt naar rauwe puree/wortel. snapshots-10Ik speelde ‘s avonds met Hans een spelletje bij een vuurtje en we dronken wijntjes (ik ben heel erg fan van de Faber alcholvrije wijn!). Married life on a wild saturdaynight, right? ;-) snapshots-12Zondag vierden we pre-Fathersday! Ik had een klein cadeautje (gehoorbescherming voor het klussen! Of de baby.) en een rompertje bedrukt met ‘Daddy’s Mini’. Daarna ben ik naar mijn ouders gegaan om Vaderdag te vieren en later die middag kwamen mijn schoonouders bij ons langs. Voor beide vaders had ik ook een rompertje bedrukt. snapshots-14De zondag vloog daardoor echt voorbij! ‘s Avonds heb ik nog een tijdje op de bank in de zon gelegen, gebeld met mijn schoonzus en that’s it.

Het was echt een hele ‘saaie’ week en ik vond het HEERLIJK. Voor deze post was het heel saai, maar ik heb genoten van dit bijkom-weekje.  Donderdag was ik gewoon overal klaar mee. De verbouwing, het huis wat constant en óveral een troep is, zwanger-zijn (aargh!) enz. Soms is het gewoon teveel en de week liep al niet zo lekker.  Ik heb nu het idee dat ik het allemaal weer iets beter aankan.

Ik hoop dat je ook een fijne week hebt gehad! (EN als je een examenuitslag kreeg, dat je geslaagd bent! Ik weet nog zo goed de dag dat ik in spanning zat te wachten op mijn telefoontje!)

X Shifra

 

 

Comments

 1. Lekker zo’n weekje rustiger aan doen! Logisch toch dat je dat af en toe nodig hebt, zeker nu met je zwangerschap :-)

 2. Anja

  Sta je nou in je onderbroek op de eerste foto? Ik lees je blog op m’n werk maar schrok opeens omdat het er erg NSFW uit ziet! Soms schrik ik al van hoe kort je jurkjes zijn, maar deze lijkt nog erger (of ik zie het toch verkeerd ;) ? )

  • Anja

   Verder geniet ik erg van je blog trouwens hoor! Anders bleef ik niet terug komen natuurlijk :) Je lijkt me een leuk mens.

   • Shifra

    Haha! Nee een lang, wit slaapjurkje, die nu een beetje omhoog zit vanwege de warmte. :) Maar joh, ik loop prima in leuke onderbroek thuis rond hoor. Daarvoor ben ik toch lekker thuis.

    • Vera

     Omg waar heb je het over😅🙈 Al zou ze haar hele slipje op de foto zetten.. net zo bloot als een bikini toch?

     En leuke Snapshots! Juist lekker normaal!

 3. Heerlijk zo een rustige week. En dat idee met al die rompertjes voor vaders/opa’s. Super tof! En zo een voedingskussen. Ben benieuwd hoe dat slaapt haha.

 4. Wat een fijne rustige week! Heerlijk <3
  Ook wel eens fijn.. Leuk zo'n foodtruck festival, heerlijk al dat eten!

  Liefs,
  Evelien

 5. Yvon

  En iedereen heeft wel eens een rustig weekje nodig.
  Ben zeer benieuwd of het zwangerschapskussen werkt?

  Een fijne week verder gewenst.

  • Shifra

   Ja, ik ben heel enthousiast! Ik was een beetje sceptisch toen ik het kussen in huis kreeg (zo’n groot ding in bed), maar na één nacht is hij niet meer weg gegaan. (Sorry Hans!) Hij ondersteunt zo lekker mijn rug -en vooral- waar ik heel erg last van had, mijn bekken. Jij ook een fijne week, Yvon!

 6. Met “saai” is niets mis toch? Volgens mij heb je alsnog heerlijke dingen ondernomen. Food festivals zijn altijd top, mmm. Geniet van jullie week!

 7. Sanne

  Oh dat boek is zo interessant, echt een aanrader! Ik heb een heel stuk daarover geschreven en er veel van geleerd. Tegenwoordig log ik bijvoorbeeld nooit meer in op openbare wifi hotspots. En er staat ook iets in over zwangerschappen en hoe bedrijven ervoor zorgen dat je blijft kopen. Want onthoud: ze weten alles van je 😉

 8. Heerlijk relaxt weekje! Zo geinig die hondentaart!! Pioenrozen zijn my favorite! Wordt er direct vrolijk van (zeker in dat kleurtje) – Lekker toch, even zo’n break! :-)

 9. Doolhof haha dat spel heb ik vroeger ook veel gespeeld! en nutella yoghurt.. dat klinkt als muziek in mijn oren!

 10. Heerlijk toch zo’n rustige week? En dat klinkt leuk, eten op rolletjes. Door onze vakantie missen wij een flink aantal food-truck-festivals, helaas. Dat slaapkussen lijkt me heerlijk! Ik heb in de zwangerschap ook echt met zo’n voedingskussen in bed gelegen (maar dan zo’n rookworst zeg maar). Zo heerlijk! Die mis ik soms nog (en mijn jongste is al 2!).

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.