Snapshots oktober #1

snapshots oktober #1-5Hi! Welkom bij een nieuwe Snapshots!! Ik groei en groei nog lekker en krijg nog alle tijd van haar om de babykamer en de rest van het huis af te maken.

snapshots oktober #1-2Maandagochtend kwam er een vriendin langs. Ik ben nog steeds af en aan een beetje grieperig, dus ze bracht maskertjes en een tijdschriftje mee. Heel lief! snapshots oktober #1De rest van de dag heb ik lekker op de bank niets gedaan. Hans bracht ‘s avonds uit zijn werk speculaas en taaitaaipoppen mee. Ook al zo lief en lekker. (Ik heb inmiddels al zoveel Sinterklaas-lekkernijen op!) snapshots oktober #1-3‘s Avonds maakte ik even snel eten met alles wat ik nog kon vinden in de koelkast en voorraadkast. Ik vond biefstukreepjes in de vriezer en die heb ik samen samen met courgette en tomaat gebakken in sesamolie en ketjap. En bij gebrek aan noodles, werd het spaghetti. Het was heel lekker! snapshots oktober #1-8Dinsdag! Als hij ‘s ochtends niet op tijd zijn voer krijgt is het zo’n zielenpiet… snapshots oktober #1-4Ik deed deze week nog veel babywasjes en verzamelde spulletjes die ze nog echt nodig had (zoals beddengoed, kammetje, kruiken enz.) Ze heeft inmiddels zoveel leuke, mooie spulletjes. Ik vind het heel leuk om de babykamer binnen te lopen en alles te zien. snapshots oktober #1-6De vloer ligt inmiddels in de hele woonkamer en keuken! Mijn ouders boden aan om hem te stofzuigen en dweilen en daar was ik zo blij mee. Mij lukt het niet meer en Hans wilt elk uurtje nog in de verbouwing steken. Deze (en de volgende) foto vond ik op Hans zijn telefoon. Bovenstaande is net te vroeg genomen, maar dit moment was zo lief. Ik wil dit later over dit moment terug kun lezen, dus daarom stop ik hem er toch in. :)
Ik liet mijn ouders voelen op het moment dat ze schopte en ik liet hen het verschil tussen haar handje en voetje voelen. Ze is niet zo heel druk, dus het komt niet zo vaak voor dat ze ook echt schopt als ik bij/met mijn ouders ben. Ze vonden het zo bijzonder en leuk. Ze kijken (bijna) net zo uit naar de geboorte.
babykamer week 4 inrichtenWoensdag! Hans kwam vroeg uit zijn werk, dus we hadden ‘s middags al tijd om de laatste meubels van de babykamer in elkaar te zetten. (Zie hier de update waar je alle babykamer-meubels ziet!) snapshots oktober #1-7De rest van de dag werkte ik rustig aan vanaf bank/bed aan mijn blog. Het huis staat nog vol met klusspullen en verfpotten deze week, maar hopelijk is dat na deze week een stuk minder.  :) (houd me eraan!! Haha.)
snapshots oktober #1-16Ik heb helemaal geen foto’s gemaakt van donderdag. Het is al lastig om terug te halen wat je afgelopen week hebt gedaan, maar al hélemaal met een preggo-brain. Ik merk dat ik met de dag meer ‘cloudy’ en warriger wordt. Ik vind het steeds lastiger om gesprekken echt goed te volgen en ik zou niet weten wat er allemaal nog moet gebeuren in huis. En of het veel of weinig is. Ik heb niets meer echt op een rijtje. En dat schijnt een goed teken te zijn en je zo steeds meer in je concon komt richting de bevalling. Het helpt mij in ieder geval heel erg om dingen los te laten, want ik weet het toch allemaal niet. Haha!

Maar daarom deze foto. :) Ik kreeg dit pakketje binnen afgelopen week (van Marumakids) en ik vond het zo leuk! Ik houd van een tikje oudbollige dingetjes. Niet om dit alledrie bij elkaar te dragen, maar wel gecombineerd met wat moderne kleding. snapshots oktober #1-11Vrijdag ging ik naar de verloskundige. Ik voelde me nog steeds niet zo lekker, dus ik vond het extra fijn om erheen te gaan. Ze vond dat ik nog geen ‘bevalhoofd’ had. Haha! En ik voel ook aan alles dat het ook deze week niet gaat gebeuren. Ik dacht voorheen heel sterk dat het een september-baby zou worden. Maar hoe dichterbij 1 oktober kwam, hoe meer ik voelde dat het geen september-kindje meer zou worden. Ik zou het óntzettend leuk vinden als ze komt (ze is zo zo welkom!), maar ik vind het ook prima als ze nog even blijft zitten. :) Wanneer zij er klaar voor is. Maar mijn verloskundige denkt dat ik met mijn griepje blijf slepen totdat ik bevallen ben, dus wat dat betreft.. -_-
(officieel ben ik over een weekje uitgerekend! Spannend hè!)

Daarna ging ik samen met Hans naar Den Bosch en we haalden een ijsje bij de Yoghurt Barn! Ik vond het er binnen zo leuk eruit zien! snapshots oktober #1-12Maar -anticlimax- het was zo lekker weer dat we kozen voor buiten. snapshots oktober #1-13Ik had nog nooit frozen yoghurt van de Yoghurt Barn op, maar het was heel lekker. Überhaupt, oh, frozen yoghurt. <3! De toppings waren wel heel groot, waardoor je óf een hap topping hebt óf een grote hap met yoghurt. We deelden het ijsje en we kozen voor stroopwafel, brownie en frambozen.
snapshots oktober #1-14 De nieuwe Hudson Bay was ook open en we liepen even snel naar binnen. Wat een mooie winkel, echt heel strak en goed ingericht. De nieuwe Dyson föhn mocht ik proberen op mijn haar, die -houd je vast- 399,- euro is. Maar, mijn haar werd er wel heel zacht en silky van. Maar 399 euro dus.
snapshots oktober #1-10Daarna reden we nog even door naar de Prenatal, want tot dit weekend waren de mama-mazzeldagen. Ik had eerder deze week al dingen besteld en sommige dingetjes wilde ik gelijk retourneren. Ik kocht vooral beddengoed, want dat had ze nog niet echt. Ik zag ook zoveel leuke kleding in allemaal lekkere herfstkleuren, maar ze heeft genoeg kleren voor de eerste weken. snapshots oktober #1-15Bij thuiskomst kroop ik lekker onder een dekentje op de bank. Hans regelde het eten. Ha. ;-)snapshots oktober #1-9En de rest van het weekend deed ik het heel rustig aan. Ik draaide wasjes (babywasjes are the best!!), ruimde kleine dingetjes in huis op en sliep wat extra bij tussendoor. snapshots oktober #1-17Zondag ging ik nog snel even naar de Hema (al die kortingen overal geven me shopkriebels!) en ik kocht deze laarsjes. Ze waren nu maar 4,- en dan ging er nog 15% van je hele aankoopbedrag af.  Hans vindt ze vreselijk. Maar ik zei dat ik afgeprijsde dingen vást niet terug kon brengen.  ;-) snapshots oktober #1-19Ik werkte nog even aan klein DIY-projectje (ik kan echt niet stil zitten! Haha!) en die hoop ik deze week verder af te maken.

‘s Avonds keken we Heel Holland Bakt met boterkoek (krijgen jullie nooit honger van dit programma?). En daarna ben ik lekker naar bed gegaan.

Sjonge, oktober al weer! Dit is sowieso dé maand dat ze geboren gaat worden! Ik ben heel benieuwd wanneer! Fijne week gewenst!! X Shifra

 

Comments

 1. Oh wat komt het dichtbij nu, zo spannend! :) Je doet het zo goed, Shifra! En inderdaad, super lieve foto van jou met je ouders! X

 2. Waah, wat komt het dichtbij Shifra! En vervelend dat je je nog steeds niet top voelt.. Dat zal dus niet heel erg lang meer gaan duren, maar kan me voorstellen dat je daar wel zat van bent. Zo leuk om te zien, al die schattige baby-dingetjes. Voor mij lijkt het zo lang geleden (Lize is alweer 4 en Pepijn ruim 2), en het lijkt wel alsof ze nu nog meer leuke mini-kleertjes hebben dan toen (haha). Ik hoop dat je nog even wat uit kunt rusten voor ze er is! Succes met de laatste loodjes.

 3. De eerste foto is zó lief! Wat een rust straalt dit stuk uit. Dat je er echt klaar voor bent. Vind het ook zo leuk om te zien hoe het huis zo snel vordert ineens. En mocht de bevalling de komende week zijn, succes!

 4. Wat leuk om de laatste weken voor je bevalling nog mee te kijken en wat fijn om te zien dat jullie er nu echt klaar voor zijn. De babykamer ziet er zo leuk uit met dat schattige behang. En wat lief dat je ouders haar ook hebben gevoeld in je buik! Ik wens je een mooie week toe en heel veel succes met de laatste loodjes! <3

 5. Wat wordt het huis nu af en mooi! Zijn de mutsjes op de foto van wol of katoen? Supermooie babyspulletjes hebben jullie uitgezocht, de houten egelbijtring is leuk! Er is ook een natuurrubberen pandabeer, die is ontzettend leuk en fijn voor lekker kauwen bij doorkomende tandjes. Succes deze week!

 6. Ilse

  De laatste loodjes, spannend zeg! En Frozen Yoghurt van de Yoghurt Barn is zo lekker!

 7. Ahh die kleertjes, ik zou stiekem wel heel erg zenuwachtig worden van al dat klussen met een kleintje zo opkomst. Maar wij zijn hier zoizo geen klussers ;)

 8. Wat een leuke babykleertjes allemaal, die je laat zien. Wel vervelend de griep. Vooral ook dat je het waarschijnlijk blijft hebben tot je bevallen bent. Succes verder met alles nog!

 9. Oh wat spannend, het komt nu al echt dichtbij! Echt leuk om te zien hoe de snapshots nu ook in de teken staan van die te schattige kleine baby dingetjes. En jullie huis raakt ook al steeds verder af. Zo leuk en inspirerend om het allemaal te volgen!

 10. Marsha

  Spannend zeg! Het komt nu echt heel dichtbij voor jullie!
  Wat een prachtig mooie babykamer heeft ze vooral het behang.
  Suc6 met de laatste loodjes@ x

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.