TRY THESE AWESOME DIY’S (deel 1)

leuke nederlandse diy blogHi there!  Vandaag leek het mij leuk om een keer niet een DIY van mijzelf te laten zien, maar DIY’s van ándere mensen! Creatieve projecten waar ik absoluut gek op ben en die ik heel graag een keer zou willen maken! (en misschien zelf wel had willen verzinnen!)

diy nederlands, nederlandse diyDeze ‘Ladder wardrobe DIY’  van A Pair and a Spare vind ik absoluut geweldig. Zo simpel, ook qua uitstraling! Hij zou zo in iedere slaapkamer kunnen passen. Ook in de mijne. Yes please. diy project nederlandsDit vind ik zó’n leuk en lief speelgoed-idee van A Beautiful Mess! Allemaal van vilt gemaakte groentes die je kunt planten in deze kartonnen doos. En kijk dan, zelfs de aardbeien kun je van de struik afplukken met een klittenband! Allemaal in koor: awwwww!  Dit roept toch instant baby-fever op? (ik heb zelfs een Pinterest-boad genaamd baby-fever, hihi.). Ooh.. soms zou ik kinderen willen puur om leuke kinderdingen te kunnen maken.

nederlandse diy siteAlles met ananassen is leuk! Dus ook deze DIY snijplank in ananasvorm van Poppy Talk.nederlandse diy sitenederlandse diy siteDit is al een hele oude DIY (2011!), maar echt een van mijn favorieten. Mr Kate maakt van haar lange oude laarzen (die ze omvouwt) héle leuke boho-enkellaarsjes! Love it, echt, love it.  Bekijk de video hier!nederlandse diy blogHonestly WTF is zó goed in het bedenken van armbandjes. Zoals deze armbandjes, zijn ze niet geweldig leuk? Tutorial hier!Blog nederlands nederlandse diy blogBijna alle DIY’s van Sincerly,Kinsey zijn leuk, echt waar! Ik ben heel erg van vrolijke kleuren, maar zij laat zien hoe mooi ook DIY’s in rustieke aardetinten kunnen zijn. Ik houd heel erg van touwtjes en dingetjes (denk aan mijn zelfgemaakte agenda!) en mede daarom vind ik deze laptoptas zo leuk, samen met het patch-work op de voorkant!

And oh gosh, er is nog zóveel meer leuks! Ik heb eigenlijk alleen maar Amerikaanse blogs aangehaald zie ik, maar niet per opzet. Ik lees ook wel wat Nederlandse blogs, maar toevallig waren de leukste DIY’s Amerikaans! Daar zijn ook al héél wat meer DIY’ers dan in Nederland. Ik vond het leuk mijn favoriete DIY’s met je te delen! Over een tijdje deel 2? :) X Shifra

Comments

 1. Wat een AWESOME DIY’S heb je uitgekozen, echt heel tof! En wow, hoe toevallig, die ladder wardrobe heb ik ook al een tijdje op het oog! Ik moest sowieso een nieuw kledingrek, maar uiteindelijk zou dit ladder idee niet gaan passen, ben dus toch maar voor iets anders gegaan. Die ananas snijplank is ook gaaf!

  • Shifra

   Ha, wat leuk dat je die ladder-diy ook al had gezien! En wat jammer dat het hem uiteindelijk niet is geworden. :( Heb je uiteindelijk iets anders zelf gemaakt of heb je toch maar iets gekocht?

 2. Oeehw die ladderwardrobe is geniaal, jammer dat ik daar écht te weinig ruimte voor heb! Anders zou ik hem zo neerzetten <3
  En die laarzen is ook leuk, die ga ik binnenkort wel even doen! eens kijken welk paar schoenen ik daar voor kan gebruiken.. :)

 3. JA, het speelgoed is ontzettend gaaf! Een mama hier ;)
  De DIY van de kledingkast valt ook helemaal in mijn straatje. Erg leuk! X, Judith

 4. Wat een leuke ideetjes! Ik vind het speelgoed gemaakt van Vilt een erg leuk idee. Ik ga het onthouden voor ons mini meisje! :D

 5. Dat kledingrek! Wauw. Veel beter dan dat afgrijselijke metalen geval wat nu in mijn kamer staat. Daar ga ik eens over nadenken, volgensmij is het nog best simpel ook!

 6. Dat vilttuintje is zo leuk! Ik heb ook al een heel bord met viltideetjes. Voor mijn klas heb ik al een paar keer handpoppen (Maxima en Alexander, Kikker en zijn vriendjes) gemaakt en een heel schattig babyboekje. Blijft een leuk werkje!

 7. Hoi hoi,
  Leuke DIY’s! Mijn favoriet is de laptop tas, maar ik zit nou eenmaal graag achter de naaimachine…
  Dit waren allemaal Amerikaanse DIYblogs. Misschien is het leuk om eens een rondje langs Nederlandse creablogs te maken? Ik heb vandaag een superleuke zelfmaak kerstkaart met een staande kerstboom als tutorial op mijn site staan.
  Groetjes,
  Mar10

 8. Die ladder is echt prachtig. Zie wel vaker zulke dingen voorbij komen op Pinterest, maar het leek me allemaal zoveel gedoe. Deze ziet er overigens niet al te complex uit. Misschien toch eens proberen!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.