Disneyland in Californië

a-cup-of-life-27In mei waren Hans en ik 3 jaar getrouwd en dat hebben we toen niet echt gevierd. (Maar wel als excuus gebruikt om een flinke pizza en ijs te eten. Doordeweeks.) We wilden al zolang samen naar Disneyland! En nadat ik vorig jaar zónder hem op persreis daarheen ging, was ik het hem ook wel een beetje verschuldigd. Afgelopen weekend zijn we dan eindelijk samen gegaan, naar Disneyland Californië notabene! Het was geweldig. We stapten allebei de magische wereld binnen en hadden geen tijdsbesef of idee in welk land we waren. We waren echt in Disneylánd.a-cup-of-life-12We zijn expres na Labor Day gegaan, waardoor het park relatief heel rustig was. Het was nog geen lunchtijd of we hadden al 5 attracties gehad. Ik geloof dat de langste tijd dat we gewacht hebben 30 minuten was.
a-cup-of-life-11En já hoor, ik kreeg Hans zover om Minnie-oren te dragen! When in Disney..
a-cup-of-life-10a-cup-of-life-9 a-cup-of-life-13Dit was het lekkerste ijsje dat ik ooit gegeten heb in mijn leven. Butter pecan icecream (bleek suikervrij te zijn achteraf! Wauw!) & cookie dough icecream in een hoorntje gedipt in chocolade en sprinkles. It was SO good. <3Disneyland californië a-cup-of-life-29 a-cup-of-life-16Toen ik er was besefte ik weer extra hoe speciaal en bijzonder Disneyland is. Het is allemaal zo groots, zo overdreven (op een goede manier), heerlijk om je daar een dagje in onder te dompelen. Het park ziet er bijna hetzelfde uit als in Parijs trouwens! Ik heb het idee dat ik de Parijs variant iets leuker vond, net iets netter, vriendelijker en specialer. Dus ik heb een excuus om Hans nog een keer mee te nemen naar Parijs. ;-)
a-cup-of-life-19Het was hartstikke warm, maar we hadden zoveel zin in soep in brood. En yes! Ze verkochten het ook nog eens!
a-cup-of-life-26a-cup-of-life-23

Kledingdetails Shifra
Shirt Pull & Bear (s/s 2016)
Korte broek Samsoe (s/s 2016)
Horloge Daniël Wellington
Minnie-oren Disney
Schoenen Converse
Zonnebril Amazon

Kledingdetatils Hans
Shirt The sting (a/w 2016)
Broek Primark (s/s 2015)
Schoenen Vans (s/s 2016)

a-cup-of-life-20Voorheen zou ik niet zo snel naar een pretpark gaan in het buitenland. Er is zoveel te zien en pretparken heb je overal, dacht ik altijd. Maar het voelde juist als een zo’n speciale, gezellige dag in onze vakantie. Even opladen van alle indrukken, even gewoon lekker lol maken.  X Shifra

Comments

 1. Ahhh echt super leuk zeg! Wij gaan binnenkort als we getrouwd zij’n een mini reisje naar Parijs maken! Ik had ook gekeken of we dan een dagje naar eurodisney konden. Maar mijn vriend (dan man haha) vindt het niet zo leuk en ik ben dan 23 weken zwanger dus ik mag ook niet in allemaal leuke attracties! :( ik denk dat we disney dan maar bewaren voor als onze kleine er is! ;)

  • Shifra

   Aaah, ja er zijn veel attracties waar je dan niet in mag ja! :( Dat zou zonde zijn! Dan blijven bijna alleen de echte kinderattracties over. Ik let altijd op de logo’s die erbij staan, zodat ik kan inschatten hoe eng/snel/hobbelig de attractie is! Haha! Maar ik heb veel verboden-voor-zwanger logo’s/ouderen met hartproblemen gezien. :( Geniet van je bruiloft!! Wat een spannend en mooi jaar wordt dit voor jou/jullie zeg! Wauw! <3

 2. Het ziet er heerlijk uit! Het zou nog niet in mij zijn opgekomen om naar Disney in Californië te gaan. Ik zit momenteel uit te stippelen wat ik de komende maandag wil gaan doen en waar ik heen wil, ik neig toch naar Californië, dus wellicht ga ik dan toch naar Disney, als ik er dan toch ben ;)

 3. Ah zo tof! Disneyworld in Amerika lijkt me zelfs nog gaver dan Disneyland Parijs. Niets fijner dat je weer even in die heerlijke tekenfilmwereld wanen :)

 4. Wat leuk! Ik ben 4 jaar geleden naar Disneyland parijs geweest en ik zou echt zo nog een keer gaan, het is gewoon zo leuk en bijzonder.

 5. Ilse

  Zo leuk! Ik ben ooit eens naar die in Parijs geweest! En ik wil mijn vriend er binnenkort ook even heensleuren, hihi.

 6. Aaaahhh, leuke foto’s! En zo vet dat jullie er geweest zijn! Echt leuk om te doen! Ik snap wel dat je in het buitenland niet per se naar alle pretparken wilt, maar het is wel echt gaaf om er eens 1 te bezoeken. Vooral in Amerika, daar is alles net iets meer over the top dan in NL.

 7. Kelly

  Wauw je ziet er echt super goed uit! Ik heb je de laatste tijd niet heel goed meer gevolgd met hoe het ging met weight watchers, maar je ziet er onwijs mooi slank uit ^_^
  (Daarvoor zag je er ook prachtig uit)

 8. Superleuk om te lezen! Ik hou echt van Disney Parijs, hoop ooit nog een keertje naar Disney in Amerika te gaan :D

 9. Wat een geweldige foto’s! Ik herken het gevoel dat je geen besef hebt van tijd/plaats maar dat je in een soort sprookjeswereld bent. Zo leuk!

 10. madebyuna

  Zou je een artikel willen maken hoe jullie de reis gepland hebben en wat het ongeveer gekost heeft. Ik zou dit ook graag met mijn vriend willen doen en zou super handig zijn om tips te lezen :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.