TGIF

a cup of lfie_-2Hi! Welkom bij het weekend!! Je zag in deze blogpost al dat het tegelen klaar is in de keuken en dat maakt zoveel verschil! De rest van de apparatuur staat er nu ook vast en aangesloten in. En dit weekend gaan we zelfs de vaatwasser al gebruiken! Ik hoopte in één keer over te kunnen stappen naar de nieuwe keuken, maar we breken in fases de oude keuken af. En dat betekent dus dat ik vanaf morgen de vaatwasser in de nieuwe keuken gebruik en nog even kook in de oude keuken. On the other hand, wie kan er nu zeggen 2 keukens tegelijkertijd te hebben én te gebruiken?!! Haha.

a cup of life Vandaag bestel ik keukenbeslag (alle greepjes) en vanavond klus ik bij vrienden (voelt soms gek als je hele huis nog in puinhoop ligt, maar tegelijkertijd wil ik hier ook écht tijd voor maken! Zijn wij niet áltijd aan het klussen?). De rest van het weekend hoop ik het behang in de woonkamer er allemaal af te halen. Het is van dat irritante vliesbehang dat allemaal kleine dingetjes achterlaat. -_-
Maar het voelt wel alsof het allemaal opschiet. Het moment lijkt er nu bijna te zijn dat ik alle taken die moeten gebeuren uit mijn hoofd kan opnoemen (en dat met een preggobrain!).

Een paar dagen geleden kwam mijn behang binnen voor de babykamer (sooooo pretty!) en ik kan niet wachten om daaraan te beginnen. Iedereen om mij heen noemt dat al nesteldrang, maar ik vind dat een stom woord. Ik vind het gewoon leuk om een bábykamer te stylen en in te richten (ALLES kan en mag). Zwanger of niet, dat is altijd leuk.

Ik hoef me voorlopig nog niet te vervelen. :) Wat zijn jouw plannen dit weekend?
Have a good one!! Tot maandag! x Shifra

Comments

 1. it’s really coming together! ZOals de amerikanen zouden zeggen, geen idee hoe je dat in het NL zou zeggen :)

  En heb je boven het gasfornuis een pot filler faucet?
  Vet Gaaf!

  Veel plezier!

 2. Waah, wat ontzettend leuk allemaal! Het schiet ook echt op zo! Ik ben zo benieuwd hoe het behang op de babykamer wordt! Dat ‘nesteldrang’ valt wel mee hoor, het is toch leuk om de babykamer gewoon af te hebben? Of in ieder geval: om er mee bezig te zijn? Als jij straks met je dikke toeter op het aanrecht staat de kastjes af te nemen, dan mag je het nesteldrang noemen!
  Enne, die dikke vette Kitchen Aid maakt de foto wel helemaal af hoor!

 3. Oh, ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat! Wel onhandig om nu in twee keukens te koken, maar goed: alles voor het eindresultaat ;) Happy weekend!

 4. Wat zijn jullie toch toppers, dat jullie ook bij vrienden gaan klussen! Leuk hoor die progressie! Ik ga dit weekend beginnen met dozen inpakken voor onze eigen verhuizing straks! (In september pas, maar alvast lekker uitzoeken). Fijn weekend!

 5. Wat fijn dat het allemaal een beetje opschiet. En natuurlijk het inrichten van een babykamer leuk! Lekker van genieten. Ik ga genieten van ons eerste ‘normale’ weekend thuis met onze pasgeboren zoon.

 6. Ilse

  Wat fijn zeg dat alles nu zo snel gaat! Ben zo benieuwd naar het eindresultaat van de keuken!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.